עבור לתוכן

Fallout 3 VS fallout New Vages

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2)

אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או

ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי

נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו

נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב

עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין

ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אותה עד מאוד

זה אומנם לא האולפן המקורי אבל עדיין בעיני הם עשו עבודה מצויינת

נקודות חולשה עיקריות הן הבעיה עם המודים (אני עובד עם הNEXSUS MOD MANAGER ) והמשחק נתקע לא מעט

וגם הם עשו HORSE ARMOR עם ערכה של ציוד התחלתי למשחק בעלות של 2$ (סתם שטות של תוספת של שריון ועוד נשק)

אבל בשורה התחתונה בעיני זה משחק הRPG הכי טוב ששיחקתי כולל SKYRIM ו OBLIVION ,אני אשמח לדעתכם

בכל מקרה אני מחכה בקוצר רוח ל FALLOUT 4

ואתם?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אכן FONV בנוי מצויין מבחינת אפשרויות הסתעפות הסיפור ואפשרויות הבחירה שלו אך לטעמי הוא קצת חסר מבחינת עלילה ואוירה פוסט אפוקליפטית שבוצעה כל כך טוב ב FO3 , וזו כנראה הסיבה שאת FO3 סיימתי פעמיים וב FONV איבדתי עניין אחרי שפתרתי את התעלומה באיזה 2 קזינואים זה פשוט הפסיק לעניין אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים