עבור לתוכן

סרטון אדיר שעשינו בטכניון :)

Featured Replies

פורסם

מה המצב?

לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..!

מקווה שתהנו :)

פורסם

ישנם דברים מסובכים שאני מבין טוב מאוד.

אבל את זה, מה לעשות - לא הבנתי

:-\

פורסם

השותף השעיר גמר את החלב ולא קנה חדש, אז בתור נקמה השני שם לו טבסקו חריף באוכל, מה שנתן את ירית הפתיחה לסידרה של נקמות דרסטיות עם קיצוניות הולכת וגוברת

1289861965_captainobviousx.jpg

*flies away*

פורסם

די מעפן...

פורסם
  • מחבר

די מעפן...

אני אשמח לדעת למה אתה חושב ככה (ביקורת בונה, אתה יודע)

פורסם

איזה בזבוז של זמן..

פורסם

אני אשמח לדעת למה אתה חושב ככה (ביקורת בונה, אתה יודע)

כי ציפיתי לסרט יותר משעשע/מופרע/מתוחכם

מצד שני סטודנטים בטכניון, מה אפשר לצפות :P

פורסם

אני דווקא אהבתי. חמוד מאוד, ואחלה יוזמה של האגודה (או לפחות של מישהו מתוכה).

פורסם

ברשותך , נעביר ביקורת בונה קטנה :

1.הטכניון בתור מוסד לימודים בהנדסה לא ממש צריך יח"צ (לפי דעתי הקטנה ).

2.אם כבר - הסטיגמה על הטכניון גורסת שאין חיי חברה ואין בנות ( משמע אין כיף וכולם בנים --> באסה ) .

הסרטון שרואים נופל בדיוק למסגרת הזאת ..

אם היית מלהקת , במקום שני בנים , בן ובת - היה יותר מצחיק ( נוגד את הסטיגמה ) , ויותר "משרת" אותך , מאשר שני בנים "רבים" ביניהם ועושים שטויות ...

בכל מקרה ח"ח על ההשקעה . :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב קיבלתי קצת תחושה שאני מותקף פה... ואולי יש פה כמה חבר'ה רציניים מדי :)

אז אני אנסה להגן על עצמי, נכון שהסרטון לא מושלם אבל במסגרת הזמן שהייתה לי להכין אותו אני ממש מרוצה. זה אולי נראה קל וטיפשי אבל שוטים כמו הדלקת הקומקום בתנועה, הילוך איטי, הכנת פסקול מקורי, טיימינג טוב ותכנון לו"ז פשוט בשביל לצלם ולערוך ביעילות אלה דברים שהיו קצת מסובכים לעשות, ואני מרוצה מהם.

או במילים אחרות לכל המלעיזים, בואו נראה איך אתם הייתם עושים את זה.

מעבר לזה, לא היתה לי אפשרות "ללהק" אף אחד וזה מחמיא לי שיש פה אנשים שחושבים ש(אולי) חברת הפקות הכינה את הסרטון הזה, אבל זה בסה"כ אדם אחד עם מצלמה וכמה חבר'ה שזרמו לשעתיים. אני חושב שבנות משפרות כל וידאו כמעט אבל זה מה שהיה, ועם זה הסתדרנו, חוץ מזה שזה קצת יותר הגיוני שיש רק בנים בדירה במעונות.

מעבר לזה הסרטון הוא לא לייחצ"ן את הטכניון (והיחצ"נות שלו באמת לא טובה), אלא ליידע את הסטודנטים על קיומה של רכזת מעונות בדרך כיפית, ולדעתי הוא עומד בזה בכבוד. קיבלתי המון פידבקים ממש נהדרים, ראיתי אנשים צוחקים ונהנים, והסרטון התפשט די רחוק בשביל הסקופ שעבורו הוא נוצר. בכל מקרה הסרטונים הבאים שאני אעלה לא קשורים לטכניון אלא לסטודנטים באופן כללי וכנראה שיידברו אליכם יותר... וכמובן אני לא מבקש מאף אחד לאהוב את הסרטון, אבל להשאיר תגובה כמו "מעפן" זה סתם להיות טרול. יופי, לא אהבת ולא אמרת לי מה היה אפשר לעשות עם זה, אז זה חסר ערך.

פורסם

לא מצחיק.

פורסם

לדעתי לא מצחיק מהסיבות האלו:

1. קונספט לעוס ולא מקורי. אם למשל היו מתיחות יותר קיצוניות זה היה עשוי להצחיק.

2. משחק גרוע - ברור לי שאין פה ניסיון למשחק אמין, אבל מה לעשות - זה פחות מצחיק ככה.

עם זאת, אני בטוח שהסרטון קולע למטרה שלשמה הוא פורסם :xyxthumbs: פשוט לא כדאי לפרסם אותו לאנשים מבחוץ.

פורסם

סרטון נחמד, ואת הקטע עם המברשת שיניים לקחתם מסיינפלד.

:xyxthumbs:

פורסם

לא יודע... לא רואה איך הסרטון מתקשר לטכניון, מלבד הפונט הלבן והמגניב הזה. שטויות שכאלו מתרחשות בכל חלל עם שותפים, לא צריך את הטכניון בשביל זה.

בקטע הטכני - אתכם לרידלי סקוט. הוא מצוייד ב RED EPIC, יטרנספר אתכם יופי ל 4K.

פורסם

מישהו קרא את ההודעה האחרונה שלו (ראסטפארי ) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים