פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים כן, תודה, את זה אני כבר יודע.הבעיה היא שיש מצב שאני לא מכיר את התשובה.עדיין לא ממש ניסיתי לפתור (מבחן באזרחות מחר ._.) אבל בקצת זמן שכן לא הצלחתי,וכן התמקדתי גם בערבוב ולא עלתה לי שום מילה.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים בא למישהו לעזור לתלמיד י"ב נחמד שסהכ מנסה לחסוך להוריו כסף בקניית רמקולים חדשים? ^^סתם.. אממ האמת כן היה לי חשד שזה קשור למשהו ישן.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אני יכל להעיד שיש אנשים בשכבות נמוכות יותר מי"ב (חברים..) שהצליחו לפתור את הערבוב.. קצת גוגל פותר כל בעיה...
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים האמת שעם קצת גוגל לא הצלחתי לפתור את 5. (שאני לא אטעה אותכם, לא הצלחתי גם שום הגדרה אחרת בינתיים ) טוב יש לי את מחר ואת רביעי לשבור ת'ראש
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אני יכל להעיד שיש אנשים בשכבות נמוכות יותר מי"ב (חברים..) שהצליחו לפתור את הערבוב.. קצת גוגל פותר כל בעיה...הזכיר נשכחות. ביזבזתי הרבה הפסקות עליו בחטיבת ביניים.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים יו אני מתחרפן מהחידון הזה!ב-5 הדבר היחיד שעולה לי לראש זה דרדסים, אבל מה עוד קשור לזה מהאותיות שיש שם?!וגם את 2 מאונך ומאוזן אני לא מצליח. תוצר מחשב עם צורה?! איזה מילה נרדפת יש לצורה??
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים גמרתי הכל ויצאה לי מילה מוזרה לגמרי, יש לה ערך בויקפדיה (אפילו שניים) אבל היא לא נראית לי קשורה לכלום ובכלל לא הכרתי אותה קודם...טעיתי או שזה מה שאמור לצאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.