פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים אני מוסיקאי עם מחשב אודיוכך שביצועי המסך פחות חשובים לייש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותןלחדר מראה לא עדכניראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שניםמה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב,שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירהושיחזיק הרבה זמן
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים שלום וברוך הבא לפורום.מהם הפרמטרים של המסך הנוכחי שלך ומה זו רזולוציה סבירה מבחינתך?
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר תודה רבה על עזרתך .הנה פה יש את הפרטיםhttp://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1489כרגע יש לי מסך LG מהישנים נראה לי CRT מלפני איזה עשר שנים והוא סבבה לי. אז בטח זה לא פחות טוב..פשוט ראיתי את זה "במבצע" אבל באותה מידה אולי יש אחרים תקציב נמוך ושהם בסדר אשמח לשמועלא מבין בזה. או שבכלל לא כדאי לקנות מתחת סכום מסוים בגלל בעיות איכות? פה יש אחריות 3 שנים אז מה צריך לשים לב
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים תתפלא עד כמה זה יכול להיות פחות טוב. אבל בכל מקרה:1) לפני שאתה קונה מסך 18.5" - תראה אחד כזה בתצוגה. הם מאוד נמוכים - כדאי שתהיה בטוח שזה יתאים לך.2) אלא אם אתה ממש לחוץ בתקציב - הייתי ממליץ ללכת על מסך של חברה שבאמת מייצרת מסכים, כמו AOC, BenQ, ChiMei, DELL, Fujitsu, LG, Samsung... ולא מותגי מדבקה כמו Sense (שאף פעם לא שמעתי עליו עד המסך הזה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.