עבור לתוכן

מפתיע - לפטופ לסטודנט למדמ"ח עד 4-4.5k

Featured Replies

פורסם

אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל.

אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :}

מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד.

גודל מסך: 13-14 אינץ'

משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו?

זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס

יציאות VGA, HDMI לא חובה, אבל יכול להיות נחמד

רצוי בלוטות'

הארד דיסק 200G נראה לי מספיק. עד כמה SSD באמת עדיף? או מה היתרונות של שילוב SSD ו-HDD?

אין צורך בכונן DVD או צורב או בלוריי

אין צורך באחריות בינלאומית

כמה עולה בימינו רישיון לווינדוס שבא ביחד עם מחשב? תאכלס לא חובה

העדפה לחברה - אני לא כלכך אוהב את HP. מעבר לזה כל הצעה תתקבל בברכה :}

הערה: יש צורך להעיר שהמחיר 4.5 זה גבול עליון ובתאכלס כמה שפחות עדיף?

הערה 2: תודה מראש :}

הערה 3: רצוי שיהיה סקסי

:hat:

פורסם

http://www.zolprice.co.il/product-1688-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_A35.aspx

מדובר בגרסה החזקה יותר ועם מערכת הפעלה. הגרסה הבסיסית עם מעבד חלש יותר תעלה כ-3000 שח בלבד.

הוא מתאים לכל דרישה שתעלה לך במהלך הלימודים, וגם מאפשר לך לשלב כונן SSD בכל שלב בלי צורך להחליף את הכונן הקיים.

מבחינת מראה, אני אישית אוהב את הצבע הכחול שלו. אבל זה עניין שרק אתה תוכל לענות עליו.

פורסם

שתי שאלות:

1) האם אתה מעוניין בכרטיס מסך חזק או שכרטיס אונברוד יספיק לך? [במילים אחרות - משחקי מחשב - כן או לא?]

2) באיזה מוסד לימודים אתה מתחיל ללמוד? אם זה בטכניון או באונ' העברית אז תגיד.

הסיבה שאני שואל לגבי מוסד הלימודים היא שיש מוסדות שנותנים לסטודנטים עותקים חינמיים של כל מערכת הפעלה של ווינדוס שרק תעלה בדעתך [החל מווינדוס XP, ווינדוס 7 אולטימייט וגם ווינדוס 8 פרופשיונל]

פורסם
  • מחבר

כרטיס אונבורד בהחלט יספיק ואין צורך להריץ משחקים עתירי גרפיקה

ואני לומד באוניברסיטת תל אביב

"אין גישה" - ידוע לך משהו על טיב האחריות של לנובו בארץ?

פורסם

אין לי ניסיון איתם באופן אישי, אז אני מסתמך על דעות של חברים או ביקורות ששמעתי.

מדובר בשירות טוב באופן כללי, ובמקרה של הנייד הנ"ל הם לוקחים ממך את הנייד ומביאים אותו עד הבית.

אם למישהו יש ניסיון אישי עם מימוש אחריות על סדרת ה-edge הוא מוזמן לשתף (לטוב או לרע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים