עבור לתוכן

הוספת שני מסכים לצד dell 2711

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק.

האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע.

המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות.

ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו יותר. כבר מספר חודשים שאני מחפש בלוחות יד 2 (לראשונה שאני זורם על קניית ציוד שאינו חדש, פשוט מדובר בהוצאה שאינה אמורה להיות גדולה, ולכן מהמר על הסיכון), ואין כ"כ להשיג אותם גם שם. התחלתי לשקול קניה דרך ebay מארה"ב. ניתן למצוא שם את ה-1908 במחירים מאוד זולים, אבל אין לי שום ניסיון בנוגע לאופרציה שכזו, ואשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור. כולל העובדה שמדובר במשלוח של ציוד יד2 מאדם פרטי, במקום חדש מחברה, ובעיקר סדרי גודל של עלויות.

תודה ושבת שלום,

ערן

פורסם

מתוך שני אלה ה2007FP מומלץ יותר כי הוא IPS או PVA, ה1908 הוא TN.

עם זאת, להשיג אותו בעייתי כמובן - רק יד שנייה ואין הרבה (אני מקליד כרגע על אחד כזה ולא מוכר אותו ;D). בEBAY ניתן למצוא חדשים, אבל לרוב ללא משלוח לישראל, ואם כן - אז זה יוצא יותר יקר ממסכי ה"27 NONAME שתופסים פופולריות כאן לאחרונה. ממש לא משתלם.

אם המחשבה ללכת על "20 לא רחב היא גם משיקולי מקום, אז נראה לי שהLG L2000CP עדיין זמין בחנויות בישראל, וזהו מסך IPS דומה מאוד ל2007FP.

אפשרות נוספת - אם אתה מוכן להתסכן בקניית מסך מאוד ישן היא ה2001FP. יש כרגע מכירה בEBAY של זוג כאלה, ולפי הכתוב הוא גם שולח לישראל. אולי שווה לך לעקוב אחרי זה (במיוחד לאור העובדה שזה יסגור לך כבר את שני המסכים שאתה צריך). :)

http://www.ebay.com/itm/Lot-2-Dell-UltraSharp-2001FP-20-1-Flat-Panel-LCD-Monitor-w-Stand-VGA-Cable-/330820207397?pt=Computer_Monitors&hash=item4d066bc325

פורסם
  • מחבר

מתוך שני אלה ה2007FP מומלץ יותר כי הוא IPS או PVA, ה1908 הוא TN.

לא מדויק - כתבתי ספציפית 1908FPT, שהוא PVA.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לקנות אף אחד מהמסכים האלה כחדש. שניהם מופיעים הרבה למכירה באיביי, במחירים לא רעים. ברור שאני מעדיף את ה-2007, אבל מכיוון שמדובר בתוספת שהיא סוג של nice to have, ורוב הזמן אני אעבוד עם המסך הראשי, אני פשוט משתדל לחסוך פה.

השאלה העיקרית היא כמה יעלה משלוח של מסך, במידה ואני אשיג את הסכמת המוכר לשלוח. במידה והמוכר כתב שהמשלוח הוא worldwide, והאתר מציין שעלויות המשלוח לארץ בלתי ניתנות לחישוב, כיצד העלויות מגולמות במחיר?

ה-2001 ישן מדי, מעדיף לא להגיע עד ל-2005...

פורסם

מה עם מסך 27 נוסף כאשר שני המסכים במצב פיבוט?

פורסם

לא מדויק - כתבתי ספציפית 1908FPT, שהוא PVA.

אתה צודק. :)

השאלה העיקרית היא כמה יעלה משלוח של מסך, במידה ואני אשיג את הסכמת המוכר לשלוח. במידה והמוכר כתב שהמשלוח הוא worldwide, והאתר מציין שעלויות המשלוח לארץ בלתי ניתנות לחישוב, כיצד העלויות מגולמות במחיר?

זה מאוד תלוי במוכר עצמו. יש כאלה שמגלמים את עלות המשלוח במחיר, ויש כאלה שלא. צריך לדבר עם המוכר - אין ברירה.
פורסם
  • מחבר

יש רק איזשהי הערכה על מה צריכה להיות העלות של המשלוח? אני לא מכיר את שירותי הדואר השונים לדברים האלה, הייתי רוצה הערכה ביד לפני שאני מתחיל לקשקש עם המוכרים הפוטנציאלים

פורסם

תלוי מאיפה זה נשלח. מארה"ב - לדעתי בין $50 ל$100 (יותר קרוב ל$100) לסדר גודל כזה של חבילה.

עריכה: מסתבר שהייתי אפילו אופטימי מידי. סתם בשביל הקטע, שאלתי את המוכר עם זוג ה2001FP - כמה יעלה משלוח לישראל. התשובה שקיבלתי - $115 לכל מסך (אי-אפשר לשלוח אותם בחבילה אחת בשל מגבלות משקל של דואר ארה"ב).

פורסם
  • מחבר

התשובה שקיבלתי - $115 לכל מסך (אי-אפשר לשלוח אותם בחבילה אחת בשל מגבלות משקל של דואר ארה"ב).

שלחתי הודעה לשניים שפרסמו את ה-2007. אחד הוא מוכר מומלץ, שמציע את המסך ב-70$, ואמר שדרך USPS זה יעלה 115$. השני מוכר עם 3 המלצות מאוד מינימליסטיות, שמציע את המסך ב-30$, וביקש עוד 40$ למשלוח. פישי משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים