עבור לתוכן

מבקש מפרט בסביבות 3,000 לא כולל מסך. עבור סטודנט, לימודים וקצת משחקים וסרטים HD.

Featured Replies

פורסם

אין חסרונות, בגלל שזה מהמפעל ועבר בדיקה קפדנית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אגב, ראיתי שהדגם של הכרטיס מסך בגרסת OC זה R6850 ולא HD6850.

זה אותה סדרה?

ואגב, במידה ואני משדרג לכרטיס מסך הזה ומוסיף עוד 4 ג'יגה RAM, הספק כח עדיין יחזיק בכיף את המערכת?

פשוט ראיתי שבהרבה מפרטים אתם ממליצים על מינימום 400W

פורסם

אותה הסדרה (ליבה זהה), פשוט כתבו את זה בצורה שונה, ה-R מייצג radeon (כמו GFORCE) ה-HD מייצג את תחילת השם (כמו GTX). בפועל שם הכרטיס זה: Radeon HD6850.

פורסם
  • מחבר

תודה.

שאלות אחרונות אחרונות לפני הזמנה :

1. ראיתי שהמארז עצמו מגיע בלי איוורור בכלל. האם מספיק להוסיף מאוורר אחד, או שכדאי להוסיף אפילו שניים?

2. שאלתי מקודם לגבי הספק כח , הוא הוא מחזיק בקלות את המערכת? (350W) .

3. למרות ששאלתי שוב, לגבי המעבד. קצת "מפריע" לי שהוא לא מהסדרות החדשות. כמו כן, המעבד ברמת המחירים עולה כמו מעבדי סלרון..

האם לא שווה, ואפילו לצורך שימור האופק של המחשב, להשקיע וכן לקנות מעבד i3? פשוט מוזר לי שמעבד שהוא לב של מערכת חדשה

כזו עולה פחות מ-300 שקל, והוא גם מסדרה מאד ישנה... ( אני לא מנסה "לשכנע" את עצמי לקנות את ה- i3, אני פשוט רוצה לקנות משהו עדכני, וגם יש לי תקציב פנוי לזה . )

4. איך הם החנות הזו TMS? מומלצים? שירות טוב במקרה שצריך מהם תיקונים או כל דבר כזה או אחר?

פורסם

1. ראיתי שהמארז עצמו מגיע בלי איוורור בכלל. האם מספיק להוסיף מאוורר אחד, או שכדאי להוסיף אפילו שניים?

המארז מגיע עם מאוורר אחד וכתבתי לך להוסיף עוד אחד (עמוד קודם).

2. שאלתי מקודם לגבי הספק כח , הוא הוא מחזיק בקלות את המערכת? (350W) .

מחזיק בקלות ויש מרווח ביטחון.

3. למרות ששאלתי שוב, לגבי המעבד. קצת "מפריע" לי שהוא לא מהסדרות החדשות. כמו כן, המעבד ברמת המחירים עולה כמו מעבדי סלרון..

האם לא שווה, ואפילו לצורך שימור האופק של המחשב, להשקיע וכן לקנות מעבד i3? פשוט מוזר לי שמעבד שהוא לב של מערכת חדשה

כזו עולה פחות מ-300 שקל, והוא גם מסדרה מאד ישנה... ( אני לא מנסה "לשכנע" את עצמי לקנות את ה- i3, אני פשוט רוצה לקנות משהו עדכני, וגם יש לי תקציב פנוי לזה . )

המעבד מצוין, הוא כולל שני ליבות בדיוק כמו I3, המעבד עצמו הוא מדור ה-SB (דור קודם והוא יותר חדש מ-I3 2120 ודומיו) ועדיין נחשב למעבד מצוין. להמחשה:

לי יש 4 מחשבים בבית, אנחנו ניכח הדגמה על שניים מהם.

במחשב הראשון יש לי את המפרט בצד (כולל I5 2500, זיכרון 8GB, כרטיס מסך GTX570). המחשב השני כולל מעבד G620, זיכרון 4GB, ולכתי את כרטיס המסך (GTX570) לסיבוב עליו ב-BF3 ו-DIRT 3. ההגדרות נשארות זהות (פרט לטקסטורות שהורדתי ל-high), אני חייב לציין שאת ההבדל ראיתי רק במפות של 64 שחקנים ובמשחק לשחקן יחיד שיחקתי כמו שאני משחק במחשב עם ה-i5.

4. איך הם החנות הזו TMS? מומלצים? שירות טוב במקרה שצריך מהם תיקונים או כל דבר כזה או אחר?

מניסיון ארוך אתם החנות מצוינת. השירות ברמה גבוהה והם מקשיבים ללקוחות בשביל שיהיו מרוצים (ניתן לראות את זה כאן בפורום). השירות שלהם כולל משלוח עד בית הלקוח בחינם (כולל ביטוח), במקרה של צורך לממש אחריות הם שולחים לך שליח עד הבית שיאסוף את המחשב/רכיב בעייתי.

זה ניסיון שלי ושל עוד חברים שלי. קניתי מהם עד היום שני כרטיסי מסך, ושלושה מחשבים השירות תמיד היה מצוין.

פורסם
  • מחבר

אז לאילו צרכים היית ממליץ כן להשקיע ב- i3?

אגב, אשמח לשמוע דעות מעוד אנשים, לא כי חס וחלילה אני לא סומך על אור, אלא משום שתמיד טוב לשמוע עוד חוו"ד :)

פורסם

I3 מעבד לא משתלם, זה או ה-G6XX או I5 XXXX.

I3 הרבה יותר קרוב ל-G6XX מהסיבה שלשניהם יש מספר זהה של ליבות, ל-I5 יש 4 ליבות וגם ל-I7 (לא כולל מעבדי האקסטרים).

אבל ל-I3 ול-I7 יש HT (ליבות וירטואליות), דבר שיביא שיפור בתכנות שתומכות בזה. שימוש משרדי/משחקים לא ייהנה מהשיפור ובמצבי עומס מסוימים על המעבד, יכול לגרוע מהביצועים.

מעבד לזה אין לי יותר מידי מה לומר, אבל אתה יכול לקרוא את זה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyper-threading

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אור אתה תותח!

ראיתי באשכול אחר שהמלצת לפותח האשכול על כרטיס מסך :

Gigabyte GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL

על פני ה 6850, אתה יכול להסביר למה לא המלצת לי עליו?

פורסם

באותו הזמן המחיר שלו היה 650 ש"ח (הזמנה מוקדמת), הביצועים שלו קצת יותר גבוהים משל ה-6850, לכן המלצתי עליו. עכשיו המחיר שלו גבוהה ב-150~ ש"ח בממוצע, לכן הוא לא משתלם.

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל רציתי לברר לגבי TMS. האם במקרה של בעיה השליח מגיע ללא תשלום הביתה, ואם כן לאיזו תקופה השירות נמשך?

תודה.

פורסם

מגיע ללא תשלום הבית, נמשך כל תקופת האחריות.

אתה יכול לשאול אותם כל דבר (הטלפון והמייל באתר, אתה יכול ללכת לאחד הסניפים ולהתרשם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים