עבור לתוכן

מבקש מפרט בסביבות 3,000 לא כולל מסך. עבור סטודנט, לימודים וקצת משחקים וסרטים HD.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפא, קול או ף דיוטי וכו'.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני לא רוצה לבזבז המון כסף על מארז יפה או יוקרתי. אני רוצה מארז פונקציונלי שיעשה את העבודה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב לא יהיה בחדר שינה, לכן לא קריטי מאד. מצד שני, אני גם לא רוצה שירעיש כמו מטוס. הייתי נותן 6 לחשיבות השקט.

6. האם מתוכנן

אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתונכן OC כלשהו.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בפ"ת. המלצות לחנויות אני משאיר לשיקול דעתכם , אני לא מכיר במיוחד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין. שיתמוך בסטנדרטים המקובלים.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. מה שכן, אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, אז אם יש דברים קטנים שיכולים לעשות הבדל גדול, כמו לדוגמא קירור נוסף וכו', לא לחסוך בהם. זה שווה את הכסף.

בקיצור, השימושים העיקריים יהיו "משרדיים": לימודים, אופיס, גלישה, וכו'. אך אני כן רוצה כרטיס מסך נחמד שאוכל לשחק משחקים. כמו שציינתי, חשוב לי שהמחשב יהיה אמיד ולכן אני לא מעוניין לחסוך על קירור או ספק כח. לגבי מארז אני לא רוצה להשתולל, שיעשה את העבודה וזהו.

מודה לכם מאד מראש!!

אשי.

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב חברים.

לפני שזה שוקע.. אשמח לסיוע :)

פורסם
  • מחבר

בבקשה.. אני חייב לקנות מחשב ואין לי אפילו כיוון או קצה חוט..

פורסם

תקפיץ מחר ב-8 (בבוקר), אני יבדוק מה אני יכול לעשות.

פורסם
  • מחבר

הנה מקפיץ.

פורסם
  • מחבר

מישהו? משהו?

פורסם

יש שני אפשרויות:

1. http://www.tms.co.il/product/12065

מאפשר לשחק משחקים ברמה סבירה (מינוס...),מתאים ללימודים ועדיף מבחינת כוח עיבוד כולל.

2. מותאם אישית:

עונה על שני הצרכים שלך בצורה מצוינת.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪273

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪368

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪330

זיכרון:

Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪114

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪408

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI OC - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪550

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2201

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2157 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2u1xetgz

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

יש לי כמה שאלות על המפרט :

הייתי רוצה לברר איתך נקודה שחשובה לי לגבי המפרט ותוספות אפשריות, סה"כ לא ניצלת את כל התקציב שלי שזה תמיד נחמד לחסוך,

השאלה אם לא שווה אולי להשקיע עוד קצת באחד או יותר מהנקודות הבאות שאעלה, ע"מ שהמחשב יחזיק מעמד זמן רב יותר :

1. מעבד: , האם לא כדאי להשקיע עוד כ-300 ש"ח ולרכוש מעבד i3? מה ההבדלים בין המעבדים?

2. האם לא כדאי לרכוש עוד כרטיס זיכרון, כך שיהיו לי כבר 8gb של זיכרון RAM ?

3. איך ההארדיסק של seagate? אני לא מכיר אותם. האם לא עדיף wd?

4. לגבי כרטיס המסך. איך הוא? האם הוא מריץ בכיף משחקים מהסגנון שציינתי, והאם יש לו אופק? (יהיה רלוונטי גם עוד 2-3-4 שנים ) .

אגב, ראיתי שלוח האם כולל כ. מסך. זה לא מפריע?

5 מארז + ספק כח : האם המארז בא עם קירור\מאוורר נוסף? האם 350W מספיק והותר למערכת כזו?

אני קצת הולך לאיבוד בין כל המותגים והדגמים. אודה מאד אם תעשה לי סדר!

פורסם

1. מעבד: , האם לא כדאי להשקיע עוד כ-300 ש"ח ולרכוש מעבד i3? מה ההבדלים בין המעבדים?

ההבדל הוא עוד שני ליבות וירטואליות (לא פיזיות), לכן לשימושים שלך לא יהיה הבדל, בטח שלא אחד ששווה 300 ש"ח. אם משדרגים זל-I5.

2. האם לא כדאי לרכוש עוד כרטיס זיכרון, כך שיהיו לי כבר 8gb של זיכרון RAM ?

יכול להיות זה תלויי באופן השימוש, ללימודים (OFFICE) לא צריך כל כך הרבה, למשחקים בעתיד זה יכול להיות טוב.

3. איך ההארדיסק של seagate? אני לא מכיר אותם. האם לא עדיף wd?

סיגייט היא החברה השנייה בגולה בתחום הקשיחים (השנה היו פעמים שהיא היית הגדולה ביותר), חברה מצוינת ובהקשר לקשיח הנוכחי הוא גם מהטובים ביותר נכון להיום.

4. לגבי כרטיס המסך. איך הוא? האם הוא מריץ בכיף משחקים מהסגנון שציינתי, והאם יש לו אופק? (יהיה רלוונטי גם עוד 2-3-4 שנים ) .

אף כרטיס לא יהיה רלוונטי ליותר מ-3 שנים, כמובן שהוא יצליח להריץ משחקים גם בעוד 3 שנים, אבל לא על המקסימום. ניתן לעלות ל-HD6850.

5 מארז + ספק כח : האם המארז בא עם קירור\מאוורר נוסף? האם 350W מספיק והותר למערכת כזו?

תוסיף את זה:

http://www.tms.co.il/product/8428

GTX650 יריץ את המשחקים שציינת על מקסימום בלי בעיה, בעתיד משחקים חדשים יותר יהיו כבדים יותר, אז תצטרך לרדת. מה רזולוציית המסבך שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה עוד כרטיס של 4GB, אין איזה שהיא הגבלה מהלוח אם על מהירות של 8?

לגבי הכרטיס מסך שהצעת( החדש), תוכל לתת לי קישור אליו? והאם לדעתך משתלם?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאקנה את המסך 23" של דל, הבנתי פה שהוא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה אתה ממליץ..? אני רואה שבשניהם יש קירור אקטיבי.

מה זה נקרא גרסת OC?

וסך - הכל אתה אומר שזה שיפור משמעותי מהכרטיס הקודם? כי ההבדל במחיר לא משמעותי מאד.

פורסם

במחלק משמשחקים יהיה שיפור ניכר בחלק פחות, מבחינה עתידית הוא עדיף.

גרסת OC זאת גרסה שבאה עם OC מהמפעל (עבר המהרה במסגרת האחריות), דבר שאומר שתקבל תוספת ביצועים נוספת בחינם.

פורסם
  • מחבר

יש חסרונות לגרסת OC, או שבגלל שזה בא מהמפעל ככה, אין בזה את הסכנות שכרוכות בביצוע OC ביתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים