פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NVיצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפשוגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית)אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cryבקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...)תודה רבה לכל המגיבים
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים הכי פשוט זה לבדוק את החברה שיצרה את המשחק: Bethesda אפשר למצוא הפתעות "The Elder Scrolls: Skyrim" אותו מנוע, אותו משחק בדיוק רק ב"תקופה" שונה דף המשחק באתר: http://bethsoft.com/en-gb/games/skyrim
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר אחלה של משחק , אהבתי וקניתי במכירה מוקדמת (SKYRIM) משחק שמצאתי הוא METRO 2033 , אומנם לא ארגז חול גדול אבל האווירה נחמדה וגם ה GAME PLAY ממליץ למי שמחפש אם מישהו מכיר עוד משחקים אז אני אשמח רובם ישנם אז המחירים שלהם בSTEAM ממש נמוכים
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים אם אתה עדיין לא מכיר, אז: ARMA 2 + Operation Arrowhead אני מבין שאתה אוהב משחקים אפלים כאלה.. כמו הקודמים, יש מוד רשמי לארמא 2 שנקרא DAYZ (אדיר!!): Zombies!!!!! DayZ Community ExplosionZ - Let's Play DayZ: Day 5 with Anthony and Destin
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים אם אתה אוהב משחקים פוסט-אפוקליפטיים אולי שווה לנסות את AFTERFALL INSANITY: EXTENDED EDITION, המשחק הוא אינדי אימה/הישרדות (בסגנון DEAD SPACE) אבל בעולם פוסט-אפוקליפטי מקורי יחסית.אולי שווה לנסות גם את CRYOSTASIS: THE SLEEP OF REASON, משחק פעולה/אימה באוניה קפואה בקוטב.
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים אני לא יודע עד כמה הם דומים או בכלל באותו ז'אנר אבל אולי אתה תאהב oblivionfallout 3morrowind far cry 2 the witcherdeus ex הראשון והשלישי (בבקשה אל תשחק בשני..) system shock 2 סדרת thief arx fatalis dark messiah mass efect vampire bloodlines star wars kotor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.