עבור לתוכן

1080p דרייבר גנרי

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI.

א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך).

ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080.

כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו...

האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי?

מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה?

המון המון תודה!

פורסם

אין דרייברים למסכים. האם הגדרת את התצוגה להיות משוכפלת על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה? אם כן, זו הבעיה שלך.

פורסם

אין דרייברים למסכים.

יש, למה אתה חושב שאין?

פורסם

כי לא באמת יש. זה כאילו כזה.

פורסם

חצי צודק חצי לא... הדרייבר עוזר לבצע התאמה טובה יותר למסך, אבל לא מביא לשיפור ביצועים או משהו אחר. לפעמים הוא מביא גם מרכז ניהול נוח לשליטה על המסך מ-WIN.

פורסם

חצי צודק חצי לא... הדרייבר עוזר לבצע התאמה טובה יותר למסך, אבל לא מביא לשיפור ביצועים או משהו אחר. לפעמים הוא מביא גם מרכז ניהול נוח לשליטה על המסך מ-WIN.

תביא דוגמה לדרייבר כזה. אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם דרייבר של כרטיס מסך?

פורסם

לא, המסך שלי הגיע עם דיסק, הזיהוי לא אומר שהוא יותר טוב ממה שמובנה בדרייבר של כרטיס המסך, אבל יש טלוויזיות שזה אכן בעיה ולחלקן יש דרייבר. בחלק מהמסכים תראה במנהל ההתקנים שהמסך ג'נרי ואחרי התקנת הדרייבר תראה את השם... יש דרייברים שעוזרים להתאים מסכים מסוימים יותר טוב לחומרה/תוכנה הקיימת מסיבות מסוימות (לא יודע למה), התופעה ניתן לראות טובה בטלוויזיות שהתאימות שלהן לא תמיד הכי טובה (כמו כאן).

פורסם

תלך במנהל ההתקנים למסך שלך (אחרי שהתקנת את ה"דרייבר" והוא זיהה את השם), למאפיינים ותלחץ על הכפתור שיציג מידע על הקבצים של הדרייבר. תראה שם רק את monitor.sys הגנרי ואת פרופיל הצבע (ICM) של המסך. זה לא באמת דרייבר.

פורסם

בקשר לראשון אתה צודק.

T260HD.icm... מה אמרת?

פורסם

אם זאת טלוויזיה, אז צריך לבצע סריקה של האות.

פורסם

בהקשר לדרייבר -

היה לי מסך פעם (סמסונג LCD מרובע ישן כלשהו)

שעל מנת שהמחשב יזהה את הרזולוציה הטבעית שלו ויאפשר לי להגיע ולהשתמש בה,

הייתי צריך להתקין דרייבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים