עבור לתוכן

דעתכם, הצעות ותיקונים למפרט של מחשב שמיועד לגיימינג כבד ב- 6500 פלוס מינוס

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 פלוס מינוס

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמובן:)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 או חיסכון של 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

Photoshop - מזדמן

visual studio - תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

,max payne 3, assassin's creed 3, crysis, gta, call of duty, far cry 3

medal of honor, hitman, mafia, batman - כמובן שהכוונה פה היא לכל המשחקים החדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מקלדת ועכבר, כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב, מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 ומעלה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל עד בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מה שיותר זול:)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

תמיכה עתידית במערך של RAID ובמערך של כרטיסי מסך

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? קל עד בינוני

להלן המפרט שהרכבתי לאחר שלמדתי רבות מהפורום הזה:

http://www.tms.co.il/preview/spec/hlzvaf2k

[table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

מחיר

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1140

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪220

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪368

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Define R3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪502

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design 140MM[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪82

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪395

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪237

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪432

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 128GB 2.5" SSD 830 Series[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪579

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1786

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪104

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪880

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]רשתות[/td][/tr][/table][table][tr][td]D-Link Wireless N Adapter PCI 150Mbps[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪65

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

14

₪6790

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

אני עדיין מתלבט בין כמה דברים:

1)כרטיס המסך שבחרתי אל מול ה- MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION

2) כונן ה-SSD שבחרתי אל מול ה- Crucial 128GB m4

3) האם לוח האם בסדר?

4) לגבי עכבר ומקלדת: חשבתי על העכבר

Zowie AM GS

והמקלדת Razer Gaming Keyboard - Arctosa Silver English

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף במקלדת ובעכבר.

אשמח לקבל כל עצה, דעה, תיקון, תגידו כל מה שעולה לכם בראש!

תודה מראש על העזרה(נראה לי שאתגרתי אתכם)

מיקי :hat:

פורסם
  • מחבר

ועל זה נאמר: "אין קול ואין מענה" :(

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן לעזור קצת? :bash:

פורסם
  • מחבר

עדכון: ממש בזמן הקרוב אני מתכוון ללכת עם המפרט שהרכבתי ולקבל הצעות מחיר,

אז מאוד מאוד יעזור לי אם תייעצו לי לגבי המפרט,

סליחה על ההטרדה, פשוט אני יודע שאתם ממש מקצועיים פה!

תודה שוב,

מיקי :s07:

פורסם
  • מחבר

הקפצה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

???עוד הקפצה לצערי :s05:

פורסם

לדעתי קח את ה-gtx660 ti. הם יחסית שווים בכל בדיקות הביצועים (עם יתרון ממש פצפון ל-660), אבל בנוסף אתה מקבל תמיכה ב-physx שלפעמים עושה אפשקטים פיזיקליים ממש מגניבים :).

באשר לכונן, אני לא כ"כ מכיר השוואות ביצועים. כעיקרון, Crucial היא יותר "שם דבר" בתחום מסמסונג. אבל שוב, אני לא מכיר השוואות ביצועים.

פורסם

הסמסונג לא נופל מהקרוסיאל.מה שיותר זול עדיף.הייתי לוקח את הסמסונג כי הוא במבצע בקניית מחשב http://www.tms.co.il/product/11863

למה לא לקחת באנדל של ספק+ מארז ? למשל http://www.tms.co.il/product/11819 עם ספק 620 זה יעלה 100 שקל יותר וחבל.

באופן כללי המפרט נראה טוב.לגבי הלוח הוא משתלם אך פשוט ולא בטוח שהוא מתאים לOC.לדעתי הוא לא כולל תמיכה במערך כרטיסי מסך כמו שציינת בדרישות.ממליץ לבדוק את העניין.אגב אם אתה מעוניין במערך אז יש מבצע בפייסבוק שלהם על 660 OC .

שניים כאלו יהיו חזקים מהכרטיס שבחרת http://www.tms.co.il/product/11861.

פורסם
  • מחבר

;) קודם כל, תודה רבה על התגובות!

1)בנוגע ל-SSD אני באמת אלך על העצה של ה"זול יותר", חוץ מזה SAMSUNG לא רעים בכלל..

2)בנוגע לספק, אני רוצה מינימום 620W כדי שתהיה תמיכה בOC, אולי זה טיפה יותר מידי, אבל אם אני ארצה לעשות בעתיד מערך של כרטיסי מסך אז כנראה שאזדקק לזה.

3) לקחתי לתשומת ליבי את ה-BUNDLES ואת הדברים המוזלים בקניית מחשב, כנראה שפספסתי את זה קודם:)

4) לגבי לוח האם, הבנתי שהוא ממש משתלם וטוב, בדקתי לגביו והוא תומך ב CROSSFIRE . איך אני יודע אם הוא תומך ב-OC, זה ממש חשוב לי!

--בינתיים אני מעדיף כרטיס אחד חזק מאשר מערך של 2 כי הבנתי שיש קצת בעיות עם מערך של כרטיסי מסך כמו: חוסר תמיכה בכל המשחקים, כל מיני הפרעות ב-FPS כי שני הכרטיסים לא עובדים באופן מושלם ביחד ועוד..

--לגבי סוג הכרטיס, זה די מגניב האפקט של ה- PHYSX ב- NVIDIA רק חבל שזה ממש מצומצם למספר משחקים. מה שקובע אצלי בבחירת כרטיס המסך הוא החוזק של הכרטיס, מי מספק יותר FPS, מי יריץ לי משחקים ברזולוציה הכי גבוהה למשך הכי הרבה שנים קדימה. ולכן מי שיאיר את עיניי לגבי כרטיס המסך הטוב ביותר בשבילי(שיעלה בערך באיזור ה- 1700) ממש יעזור לי!

אני מוסיף פה ניסיון שלי לעשות את המפרט שלי זול יותר:P

http://www.tms.co.il/preview/spec/k6tpqv7y

אשמח שתעזרו לי בסוגיית כרטיס המסך הטוב יותר, בסוגיית התאמת לוח האם לOC וכמובן שאני פתוח להצעות ותיקונים!

(אה וגם יש את סוגיית המקלדת והעכבר שאני אשמח שתעזרו לי בה)

תודה רבה :hi:

פורסם

http://www.tms.co.il/preview/spec/v4gzxk1r

אם אתה לא הולך לשחק על יותר ממסך אחד תקח את ה7850/660 שניהם יתאימו לך להגדרות גבוהות במסך אחד

שמתי לך לוח תומך OC אבל בתצורת מיקרו לפי דעתי תוסיף עוד קצת ותקח לוח מלא(העדפה אישית)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המפרט!!!

אני באמת מתכוון לשחק רק על מסך אחד, מה שכן, כמו שאמרתי, אני מעדיף לבחור את כרטיס המסך החזק מביניהם כדי שיחזיק לי כמה שיותר זמן על ההגדרות הכי גבוהות. הבנתי שלאחרונה AMD הוציאו עדכון לכרטיסי המסך שלהם ככה שאחרי העדכון ה-7950 חזק יותר מ-ה660TI ביותר מ-10% ... אני חייב פה עוד כמה חוות דעת על זה...

תודה לגבי לוח האם, ד"א, איך אתה בודק אם לוח האם תומך ב-OC?

פורסם

בסוקט 1155 רק Z77 וZ68 תומכים בOC למעבד

לפי דעתי תלך על 7850 תעשה לו OC מקס' עוד שנה וחצי שנתיים לא יתן לך מה שאתה רוצה תוסיף עוד אחד ותקבל ביצועים יותר גבוהים מ7950 אחד על OC

תגדיל לך את ההארד דיסק ל2 טרה

ותחליף ללוח אם המלא

ועדיין ישאר לך עודף למקלדת ועכבר

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה,

על איזה לוח אם ספציפי (מלא ) היית ממליץ?

פורסם

Gigabyte GA-Z77-D3H

אותו לוח בדיוק רק בלי הM אחרי הדגם שזה מסמל מיקרו

אתה הולך בסוף על ה7850 או 7950?

פורסם
  • מחבר

7950 כי כל הבנצמרקים שראיתי מראים שהוא חזק יותר.

וגם יש לו 3 ג'יגה זיכרון שזה בטוח יעזור בעתיד..

אלא אם כן יש טיעונים חותכים למה לא לקחת אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים