פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים שלום לכולםאני מעוניין לרכוש כרטיסSATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapterhttp://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2adיש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXEיש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה,האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיסהאם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ?והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק?זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קטנה יחסית ,אני לא מעוניין להחליף לוח אם שכן יתמוך ב sata 3
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אני לא רואה צורך ממשי בשדרוג הזה, אלא אם כן המהירות ממש קריטית (עבודה עם קבצים גדולים מאוד למשל).אני עם לפטופ הכולל SSD שמחובר ב-SATAII ומקבל את כל המהירות שאני צריך - זמני גישה נמוכים מאוד ומהירויות קריאה\כתיבה מהיריםבהרבה מקשיחים. כונן מהיר יותר כנראה לא היה מציג לי שיפור מוחשי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.