עבור לתוכן

קורס בניית אתרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות:

1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ?

2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...?

3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית?

תודה מראש. :xyxthumbs:

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני אישית לא מכיר קורסים, והגעתי לתחום בניית האתרים (שאני עושה כתחביב בינתיים) אחרי שנים של ניסיון בהייטק.

אבל - אם אתה שואל אותי, קורסים הם זריקת כסף (בד"כ). אלא אם זה לא כסף שלך כמובן :)

תקרא מדריכים באינטרנט, ותלמד תוך תרגול. תן לעצמך משימות ותלמד תוך איך עושים אותן.

אני למשל, בלי רקע קודם, לקחתי פרוייקט של בניית אתר בתשלום ללקוח. אז לקח לי יותר זמן ממה שהיה לוקח למישהו אחר, אבל יצא אתר יפהפה והלקוח סופר מרוצה.

לקורסים יש נטייה להיות משעממים, נמשכים יותר זמן ממה שצריך (הרי צריך להתחשב בקצב של כולם מצד אחד, ולפעמים דווקא אתה זה שמעט מתקשה ואז אי אפשר לחכות לך כי עוד אנשים...)

אז המלצה שלי -

תתחיל בללמוד HTML, תמשיך בCSS ותוסיף תוך כדי JAVASCRIPT

זה בעיני הבסיס. אח"כ אפשר לדבר על שפות צד וכו'. קודם תלמד איך להציג עמודי WEB ואז אפשר לעבור לPHP, ASP RUBY PYTHON GROOVY עולם ומלואו :)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אפשר בהחלט ללמוד לבד וזה בהחלט אתגר החסרון הוא בזה שאתה לא יודע מה אתה לא יודע כאשר אתה לומד לבד.

ישנם הרבה קורסים לבניית אתרים, אני אישית יכול להמליץ לך על המכללה בה למדתי, האקריו.

למדתי שם קורס בניית אתרים, שלושה מפגשים בני 7 שעות בשבוע למשך חצי שנה (נראה לי שיש גם קורס ערב הנמשך יותר זמן).

אני חייב לציין שהקורס היה מקיף ולא פשוט (באתי ללא רקע קודם), והייתי צריך לשבת על התחת כדי לתרגל מה שלמדתי.

כיום אני בונה אתרים בנוסף לעבודת הרגילה שלי ואני גם נהנה וגם עושה עוד כמה אלפי שקלים בחודש (תלוי אם בא לי ואם יש לי זמן).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחזק את כל מה שנאמר פה , אם כי , שימוש בספר / PDF בצמוד ללימוד העצמאי , זה הפתרון המנצח לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים