עבור לתוכן

Need for Speed: Most Wanted - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

כל הנתונים של המרחקים והמהירות מוצגים במייל לשעה,אני לא מוצא איך לשנות את זה לקילומטר לשעה, יש אופציה כזאת?

• תגובות 126
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הנתונים של המרחקים והמהירות מוצגים במייל לשעה,אני לא מוצא איך לשנות את זה לקילומטר לשעה, יש אופציה כזאת?

בהגדרות מ GAMEPLAY כנראה יש אופציה לשנות ל METRIC ..

פורסם
  • מחבר

מה הכי מומלץ באמת?

פורסם

אתה מתכוון לקמ''ש או מייל? זה לא משנה, תשים מה שהכי נוח לך.

פורסם

היה מוצג במייל עכשיו החלפתי לקמ"ש , פשוט לא מצאתי איפה בוחרים בהגדרות אז עכשיו מצאתי בזכות ההודעה הקודמת

בהגדרות מ GAMEPLAY כנראה יש אופציה לשנות ל METRIC

פורסם

ה McLaren ברחה לי !!! מה עושים ?

אחרי שניצחתי אותה במרוץ היא הצליחה לברוח לי אחרי שניסיתי להיכנס בא וניידת משטרה הפריעה לי

עכשיו אני לא מצליח לקבל אותה

ניסיתי לעשות מירוץ מחדש אבל רשום לי שכבר ניצחתי אותה !!

פורסם

תמשיך לשחק, היא תופיע שוב מתישהו..

פורסם

חח זה מה שקרה

משהו הזוי, עשיתי פרסה בשביל לנסוע למוסך קרוב ולפתע היא נכנסה בי.. וכמובן הבעלות עברה אליי!

פורסם

איזה קטע...רק לא מזמן גליתי איך בקלי קלות מתחמקים מהמשטרה, ברגע שיש COOLDOWN , מאיטים ישר ונוסעים כמו שאר המכוניות, ואז נגמר המרדף.

משחק המכוניות הטוב ביותר ששחקתי (גם גרפיקה מעולה).

פורסם

כנראה לא שיחקת הרבה משחקי מירוצים.

אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה "המשחק הכי טוב ששיחקתי" כשהמשחק עצמו לא יודע לאיזה כיוון הוא הולך. אמנם הוא תחת השם MW אך סגנון המשחק והאלמנטים שבו, קשורים באופן מקרי בהחלט לשם. יש כאן 80 אחוז בורנאוט ו-20 אחוז NFS MW וגם האלמנטים מ-MW שכבר נמצאים שם, לא רלוונטים למהלך המשחק, או מוטמעים באופן פשוט ועלוב.

איפה ההתמקדות והחשיבות של רשימת המבוקשים? איפה החשיבות של מרדפי המשטרה? איפה הגיוון במשימות המשטרה? המשחק הזה כולל סגנון אחד של מרוצי משטרה לעומת MW הראשון שכלל כל מיני משימות שונות כמו תפגע ב-X ניידות, תהרוס X ניידות, תעבור X דוקרנים, תעבור X מחסומים, תעבור X מסוקים (איפה מסוקים איפה?!?!) ועוד. אפילו מצלמות המהירות קיבלו חשיבות והיו בתור עוד משחקון קטן. ב-MW היית מקבל פירוט מלא על המרדף בסוף של כל אחד כזה וכאן אין שום הייתיחסות לכך. אפילו במהלך המרדף אין פירוט עליו. אם השוטרים היו תופסים אותך שלוש פעמים, המכונית הייתה מוחרמת. פה אתה מפסיד את הנקודות (חסרות הערך) וזהו. אפילו מבחינת המוזיקה - ב-MW הייתה מוזיקה ייחודית למרדפים וכאן המוזיקה הרגילה נמשכת.

הסצינות בכל התנגשות כמעט, הורסות את הרצף של המשחק במיוחד במרדפים. בבורנאוט הייתה לכך תמורה בתור ריסוק מפורט ויפה של המכונית אבל זה היה רק במירוצים ומצב פתוח (משטרות אין שם) והיה אפשר "לסבול" את זה. אבל כאן, הנזק למכונית הוא מינימלי והנזק למהלך המשחק הוא מקסימלי. על נושא השיפורים למכוניות אין בכלל מה לדבר כי אין באמת כאלה ומה שיש מצומצם באופן מחריד, שלא נדבר על היכולת המופלאה להחליף שיפורים באמצע מירוץ או מרדף.

המולטיפלייר הוא פשוט העתק-הדבק מבורנאוט ואפילו מירוצים באופן מסודר, או טבלת מובילים כבר אין. אין לך שום מטרה או הישג שאתה יכול להגיע אליו לא בסינגל ולא במולטי. המתחרים מתחילים את המרוץ מאותו מקום בו הם נמצאים באותו רגע... מה הרעיון, אני לא הבנתי. עדיף כבר את המולטי הפשוט והטוב של MW. מכוניות לא צריך להשיג גם כן ואין שום אלמט של התקדמות או צורך להתקדם. רק תקח מכוניות ויאללה.

עוד שילוב לא מוצלח הוא בניווט במרוצים - בבורנאוט אתה מגיע למטרה באיזו דרך שאתה בוחר ויש לך ניווט מינימלי ב-GPS. ב-MW יש לך מסלול קבוע עם ניווט על המסלול ומקסימום כמה קיצורים נחמדים. כאן המסלול קבוע, אך הניווט מינימלי, קל להתבלבל והקיצורים לא ברורים.

השילוב שיצרו כאן הוא אולי כיף מצד אחד , אך אם מסתכלים עמוק יותר אפשר לראות שתי נוסחאות שהתנגשו אחת בשנייה ובדרך התעופפו כמה אלמטים חשובים ובסיסים שכ"כ חסרים. בנוסף, לא הצליחו להלביש נוסחה אחת בשנייה וכל מה שיצא זה באלגן שלם, שלא הצליח לשלב את האלמטים משתי הנוסחאות בצורה טובה. שני האלמטים החזקים מ-MW - שוטרים ורשימת מבוקשים שצריך לעבור, נמצאים במשחק סתם בשביל היופי.

אני נהנתי בשעות הראשונות במשחק, אבל לאט לאט נתקלתי בעוד ועוד דברים בסיסים שחסרים או שלא ממומשים בצורה טובה במשחק. אתם חושבים שהבעיה היא דרופים בפריימים? אז לא. הבעיה הרבה יותר עמוקה. אני מקווה שציוני הביקורות הגבוהים לא יעוורו את EA והם יוציאו את ה-NFS MW 2 האמיתי והמיוחל, בעזרת מפתחת שעבדה כבר על משחק בסדרת NFS ויודעת מה מצפים ממנה כשנותנים לה לפתח משחק תחת השם הזה.

פורסם

איזה קטע...רק לא מזמן גליתי איך בקלי קלות מתחמקים מהמשטרה, ברגע שיש COOLDOWN , מאיטים ישר ונוסעים כמו שאר המכוניות, ואז נגמר המרדף.

ממש לא עובד או לפחות לא תמיד עובד .

אחרי שברחתי מהמשטרה ובפאנל השמאלי הייתי על COOLDOWN נסעתי בנתיב הימיני לאט ואיך שהגיע משטרה המשחק נכנס למצב ה- HEAT הזה שלו ...

יכול להיות שאני בלונדון ולא ידעתי מזה .... אבל לאף אני לא שם .

פורסם

אני חושב שזה תקף במידה ומחליפים מכונית

גם אני ניסיתי וזה לא עבד

פורסם

העיקר הוא ליסוע לאט. אם תסעו מהר - יותר מהר תתקלו בשוטרים מקדימה (השוטרים מאחור כבר התחמקתם מהם והם לא מטרידים אותכם). אז אם נוסעים לאט מגדילים את הזמן שיש לכם בלי שוטרים

פורסם

השוטרים מאחורה מדביקים את הקצב מהר מאוד..

פשוט ב"COOLDOWN" תחליפו מכונית

כמעט כל 3 מטר במשחק יש מכונית חונה

פורסם

אני מנסה להנות מהמרדפים עד שאני מתחמק מהם לגמרי..

לא כיף סתם להחליף מכונית ._.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים