פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K.אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringerולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים oy vey, ממש, ממש לא ברינגר. אתה שומע מוסיקה "של בית" בתנאים "של בית"? אז עזוב אותך מזה. תסתכל כאן, יש פה את כל המידע שאתה צריך בתור התחלה ואף מעבר לכך:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446603.0
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר ממה שאני מבין אני צריך קודם כול כרטיס קול רציני שייתן לי איכות טובה ואחרי להתקדם לשאר המערכת ( חוץ מזה שכרגע יש לי רמקולים ) . יש המלצות ?
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים האמת שממה שאני יודע, קודם בוחרים רמקולים....אחרי זה הגברה (אם הרמקולים פסיביים)ורק לאחר מכן מקור (=כרטיס קול / DAC)
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר התקציב שלי לא מתאים להכול ביחד אני חושב לקנות כרגע כרטיס קול טוב עם מגוון יציאות (שייתן למערכת שיש לי כרגע שיפור גדול ) ולאחר מכן לחסוך למגבר ורמקולים חדשים . ממה שהבנתי לא תעזור לי מערכת טובה אם המקור שלי לא משהו אני טועה ?
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים בתקציב של 3.5K לא יעזור לך לשדרג מקור אם אין לך כרגע רמקולים טובים ומגבר איכותי.מה הסט שלך כרגע?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר של לי מגבר+סאב של קולנוע ביתי( של חברת PEERLESS)אליהם מחוברים זוג רמוקלים של חברת PRADEJAMהמוקר זה המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.