עבור לתוכן

כוננים קשיחים וכונני SSD מומלצים (מעודכן 2014)

Featured Replies

פורסם

אז BX100 בנפח 250 הוא התמורה הטובה ביותר כיום בישראל?

בהנחה שאין צורך בנפח גדול יותר ולא צריך מקסימום ביצועים

• תגובות 178
  • צפיות 160.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

481 שקל בפלונטר.

פורסם

477/468ש"ח אצל TMS(קישור).

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ל120G, מה עדיף? הסמסונג או

crucial?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

crucial?

אל תתקרב לcrucial . הכוננים של סמסונג מאוד טובים. אני עם 840 evo בנפח של 120 ומבסוט, אבל הנפח לא כל כך מספיק כמו שחשבתי, אפילו רק בשביל המערכת הפעלה, זה פשוט מתמלא גם אם תתקין הכל בדיסק אחר.

פורסם

^ הדוגמא שלך לא משהו... EVO 840 כונן עם בעיה נוראית ואתה טוען ש-Crucial לא טובים...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש SSD לפי עדיפות של אמינות, נפח ומחיר והמהירות לא חשובה לי.

לדעתי רק אינטל 530 תואמת תיאור זה ועוד דבר חשוב זה אחריות בינלאומית כי חשבתי לקנות בארה"ב ביבוא אישי.

מה תמליצו? תודה

פורסם
אל תתקרב לcrucial . הכוננים של סמסונג מאוד טובים. אני עם 840 evo בנפח של 120 ומבסוט, אבל הנפח לא כל כך מספיק כמו שחשבתי, אפילו רק בשביל המערכת הפעלה, זה פשוט מתמלא גם אם תתקין הכל בדיסק אחר.

עד לפני שבוע הייתי עם m4 120GB של Crucial , הSSD הזה ראה כל מערכת הפעלה אחל מWindows 7 ועד ל10 כרגע ,תמיד היה מותקן עליו BF3 עם כל ההרחבות + League ועוד תוכנות שונות ,באף מקרה לא הייתי קרוב לסיים את זה, הSSD שירת אוני נאמנה במשך כמעט 4 שנים עד שהחלטתי לקנות 850Evo 250GB ואת הCrucial העברתי למחשב אחר , Crucial תמיד נחשבו לאחת החברות הכי טובות ,לעומת סמסונג שכנראה בלי עדר המעריצים שלה ועם הבאגים הטפשיים שהיו להם בדרך לא היו מגיעים לאיפה שהם היום. הבעיה שחברות כמו Micron/Crucial לא מוכרות לאדם הפשוט לעומת חברה כמו סמסונג שיש לה יד בכל מקום כמו מוצרי חשמל לבית , סמארטפונים ששולטים היום בעולם וגם חברות בינוי ... מצד שני עם OEM בסדר גודל כמו Micron כנראה איפה שהוא אצלך בבית יש כמה שבבים שלהם.

פורסם

אולי שמישהו יערוך את הפוסט הראשון ?.

יאיר ?.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של agamshelhara

crucial?

הM4 128GB שלי מאוד מאכזב, אל תתקרב אליו, מלא בעיות Startup והרבה יותר איטי ממה שאמור להיות..

פורסם

צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני של טרה או 500 ג'יגה, מהיר אמין ואם קיים כונן קשיח חיצוני ב ssd  אשמח להמלצה גם, תודה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נשמח לגירסא מעודכנת ל-2016 של הת'ראד :)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

ול-2017 :)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ול2018...

:D

• djelectric unpinned this דיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים