עבור לתוכן

פיתרון לראוטר אלחוטי שנמצא בממ"ד

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי מחשב בחדר ממ"ד שמחובר לאינטרנט דרך Hot והמודם של Hot מחובר לרטואר אלחוטי של אורנג' - smart box Siemens. (ראוטר שמקבלים שעושים קוו ביתי)

בסלון, שנמצא בצד השני של הבית, יש לי סטרימר ולפטופ שמחוברים דרך רשת אלחוטית.

אבל מכיוון שראוטר נמצא בממד הסטרימר והלפטופ לא מצליחם להחבר לרשת.

לפי מה שראתי ושאלתי אנשים יש כמה אפשרויות ורציתי שתגידו לי בבקשה, איזה נראה לכם יותר טובה ומה הבדלי במחירים:

1. להעביר את הראוטר ואת המודם לסלון ושהמחשב בממד התחבר דרך כרטיס רשת אלחוטית (כיום אין לי כ"ר שכזה אז אני אצטרך לקנות), אבל שוב יכול להיות בעיה כי המחשב בממד שלא יצליח להתחבר.

2. להעביר את הראוטר ואת המודם לסלון והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר (לא יודע את שמו) שמעביר את אינטרנט דרך החשמל.

3. לקנות AP שהבנתי מגביר את האות, וכככה הלפטופ והסטרימר יוכלו להתחבר לרשת אלחוטית.

תודה מראש

פורסם

פתרון הרשת ע"ג החשמל יהיה הפתרון היעיל יותר.

זה נקרא Homeplug.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובה המהירה.

בדירה שלי יש פזה אחת, הבנתי שיש לי זה משמעות שבוחרים Homeplug.

יש לך המלצה איזה דגם כדאי לקנות כמה זה יכול לעלות ואיפה כדאי לקנות?

פורסם

מה התקציב שלך? יש מגוון מוצרים במחירים שונים...

פורסם

מצטרף לבקשה.. אני נמצא בדיוק באותו המצב. הפתרון דרך החשמל פוגע בקצבי ההעברה? אפשר הסבר קצר איך זה עובד ואם מסובך להתקין את המערכת?

פורסם

היה לי בדיוק את אותה בעייה כמו שלך. מה שעשיתי היה קודם כל להעביר את הראוטר לסלון גם מבחינת קרינה זה עדיף מאשר בממד

וגם מבחינת קליטה בשאר המקומות בבית (חוץ מהממד). כדי לקבל אינטרנט במהירות נורמלית בממד אני חיברתי את הרשת דרך החשמל.

בשביל זה קניתי את ה- DHP DLINK 500, שניים כאלה (תומכים עד 500 מגה). בפועל האינטרנט שלי שהוא 100 של הוט ירד ל- 55.

ההתקנה של זה הכי פשוטה בעולם, בצד אחד שם בשקע ומחבר את הראוטר אליו בכבל רשת, ובממד מחבר את המחשב לשקע השני גם בכבל רשת,

וזהו יש לך אינטרנט במחשב בממד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

במקרה שלי גיליתי שהבעיה היתה שלא היה לי אינטרנט בכלל ולא קשור לזה שהראוטר בממד, ואחרי שתקנו את בעיה אני כן מצליח לקלוט בסלון את הרשת אלחוטית.

אבל עדיין אני מעוניין להעביר את ראוטר לסלון, מכיוון שיש לי בעיה לחבר ייס בחדר שליד הממד (סיפור ארוך). עכשיו ראיתי שמה שאתה מציע עולה בסביבות 250 שקל לעומת זאת כרטיס רשת אלחוטי של מהירות 150 (ראוטר שלי הוא עד מהירות הזו) יכול להגיע ל120 שח.

האם כדאי לשלם את הפרש ולקנות homeplug במקום כרטיס רשת אלחוטי? אם יש לי מהירות של 12 מגה עליי גם לצפות שהמהירות תירד לחצי?

פורסם

פתרון מבוסס HOMEPLUG עדיף על פתרון אלחוטי. כיוון שמהירות האינטרנט שלך היא רק 12M אצלך לא תהיה השפעה ואתה תקבל את מלוא ה-12M.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

מה עדיף D-link DHP 500AV או TP-Link TL-PA511?

בבאג אני רואה שיש ביניהם הבדל של 50 שח

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם המוצר של TP-LINK אבל אני מניח שאין בינהם הבדלים גדולים. אל תשכח שאתה צריך שני מתאמים כאלה - ב-ZAP המחיר הוא רק למתאם בודד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים