עבור לתוכן

סיימתי COD 4 סוף סוף !!!!! + המלצות למשחקים חדשים

Featured Replies

פורסם

התחלתי לפני כמה שבועות ומידי פעם ניכנסתי למשחק עד שהתמכרתי היה תענוג לשחק .

שמתי על הרמה הכי קשה והיו כמה שלבים שרציתי למות @@ אבל בסוף אני זה שהרגתי :P

משחק כיפי וממכר !!

יום טוב :)

על איזה משחקים חדשים אתם ממליצים ?

פורסם

באטלפילד 3?

פורסם

+1 מוריד אותו !!!

עוד הצעות ?!??! :)

פורסם

מעקב

פורסם

עם כל כך אהבת את MW1 תנסה גם את MW2 ו MW 3.

אני ממליץ גם על black ops 1, 2 נראה מצויין

פורסם

בכלל סדרת COD אחלה...

האמת שאני די אהבתי קרייסיס 2 בגלל הגרפיקה...

אבל בא לי לשמוע המלצות על משחקים פחות קונצנזוסיים, כמובן רק אם פותח השרשור ישתף פעולה ;)

פורסם

יש את HOMEFRONT שהדיעות עליו חלוקות, חלק אומרים שהוא ממש גרוע עם גרפיקה בינונית מינוס וחלק משבחים אותו על עלילה מעניינת עם איזור התרחשות מקורי וקמפיין סינגל טוב יחסית.

יש גם את MEDAL OF HONOR 2010 שגם יש דיעות חלוקות על הסינגל שלו (על WARFIGHTER שיצא לאחרונה כבר יש קונצנזוס שהוא גרוע).

לשניהם יש קמפיין מאד קצר יש לציין (אבל גם ב - COD זה ככה...)

אופצייה שאולי טובה משניהם היא BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2

פורסם
  • מחבר

עם כל כך אהבת את MW1 תנסה גם את MW2 ו MW 3.

אני ממליץ גם על black ops 1, 2 נראה מצויין

אוריד גם אותם !

בגלל שאני מוריד את המשחק הזה אחר ישכל הסדרות יצאו אז מן הסתם שיהיו לי שאלות שייראו לכם כמובנות מאליו אבל :

COD 4 זה MW נכון ? יש עוד 2 גרסאות לזה ? יענו ה- MW 2 וה- MW 3 ???

לגבי ה - BLACKOP כאני גם אוריד ואבדוק נראה אם יהיו לטעמי ... :)

Luxurious:

CRY 2 שיחקתי וממש בא לי לבכות, גועל נפש איך שבנו את המשחק (מישו אמר תפריטים של קונסולה ולא קיבל < ? )

DENNIS :

HOMEFRONT - אני לא מכיר אני אצפה בטריילר ומשם אמשיך אני אוהב גרפיקה אך עדיין אנסה את המשחק .

MOH שיחקתי ולא אהבתי ...

BTF BC 2 נשמע לי טוב אני חושב שגם אותו אנסה ... 1

תודה לכולם !!!!

המשך משחקיות נעימה ויום טוב :)

פורסם

רגע אם הבנתי נכון אתה לא משחק multiplayer?

אני לא חובב של FPS אבל כל הכיף זה הmultiplayer . היום עם כל המבצעים אפשר לקנות משחקי multi במחירים די זולים. אם אני לא טועה יש עדיין אנשים שמשחקים BFBC2 שאם זכור לי נכון עלה לי איזה 7.5$ במבצע לפני שנה וחצי.

אני עדיין לא מבין גדול בFPS כי כולם נראים לו אותו הדבר אבל אם אני משחק משחק FPS זה בדרך כלל BF במצב multiplayer . את BF3 המפתחים קצת הרסו בmulti בגלל שunlocks של נשקים נפתח ע"י הריגות וזה גורם לכך שחלק מהשחקנים לא משחקים באופן קבוצתי. בBFBC2 כל הunlocks באים מצבירת נקודות ואז לעשות spot ולשחק קבוצתי זה עסק מכניס .

פורסם
  • מחבר

היי שוב,

מסתבר ש- BTF 3 שיחקתי על ה- PC הנייח שלי חחח אז אותו כבר עברתי ( או שהיה שלב לקראת הסוף שקרע אותי (מבפנים ... ) אז הפסקתי לשחק )....

לגבי שאר המשחקים הכל ירד עכשיו מה שנותר הוא להתקין ולשחק :)

NISEG

הבנתי חצי נכון .

הרבה מזמני הפנוי אני בעיסוקים אחרים ממחשב ורק בעבודה אני מוצא את הזמן הנכון והפנוי לשחק . .

המשחק רשת היחידי שאני משחק הוא CS 1.6 וזה רק בגלל שאני מכיר אותו ולא צריך להתרגל לצורת משחקיות שונה ..

עכשיו הקטע שאני לא משחק FPS ברשת זה כי בעבודה אין לי WIFI מספיק מהיר כדי להשאיר אותי על PING נמוך ...

מכאן שאני מחפש דרך טובה להעביר את הזמן במשחקים שלא דורשים אינטרנט ...

לגבי רכישת משחקים - האמת שהכל זול אבל כשמחברים זול + זול זה בסוף יוצא יקר, לא שחסר כסף - אך עניין של העדפות .

כשמתחילים בזול אחד ואז קונים עוד זול ואז עוד זול, הכל נהיה עסק יקר ..

בכל אופן עזרת לי מאוד לגבי הפרספקטיבה שלי למשחקים .

אם אתה מכיר דרך שאפשר לנצל אינטרנט מהיר שעובד על WIFI כשאני נמצא באיזור מרוחק מהבית שלי (שמן הסתם יש לי כאן WIFI ) אודה לך אם תעזור לי ..

אני עובד בנמל חיפה .

עריכה:

תקופה ארוכה מאוד שלא נגעתי במשחקים, יש מצב שמישו עושה לי בבקשה סדר עם 2 משחקים= CALL OF DUTY + NEED FOR SPEED

מה המשחק האחרון שיצא \ ייצא ?

ומה ה- 3 משחקים שקדמו לכל אחד מהמשחקים האלה ? (אני ממש איבדתי את עצמי עם כל הגרסאות O0 )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים