עבור לתוכן

כרטיס מסך GTX 660 TI

Featured Replies

פורסם

היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l

האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI????

או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E

3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!

פורסם

תשנה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

למה חשבת דווקא על ה-660TI? עם המעבד שלך לא הייתי הולך על יותר מ-7850.

הכרטיס מתאים ללוח. איזה ספק יש לך? (הדגם)

מה רזולוציית המסך?

פורסם

גם 7850 מהווה צוואר בקבוק למעבד

אני אומר את זה מניסיון

יש לי Q6600 עם OC ל 3.6Ghz הוא הגביל במקצת את ה HD6950 הישן שלי

והגביל המון את ה GTX660 (בלי ה TI)

לאחר שחיברתי את ה 660 עם מעבד i5 3570k, קיבלתי תוספת רצינית בביצועים

כמעט כפוליים (אבל גם בזכות ה VirtuMVP שמשלב את הכרטיס מסך החיצוני עם הכרטיס מסך המובנה במעבד)

פורסם

OC מומלץ בכל מקרה.

אמנם יהיה צוואר בקבוק אך עדיין 7850 יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 6870.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כעיקרון הבנתי להחליף את המעבד איזה דגם ינצל את המיטב מהכרטיס הזה??

הספק שלי 600 וואט

פורסם

בשביל להחליף מעבד תצטרך להחליף גם לוח וגם זיכרונות.

פורסם

לאחר שחיברתי את ה 660 עם מעבד i5 3570k, קיבלתי תוספת רצינית בביצועים

כמעט כפוליים (אבל גם בזכות ה VirtuMVP שמשלב את הכרטיס מסך החיצוני עם הכרטיס מסך המובנה במעבד)

הרבה מיסאינפורמציה מצויה באינטרנט לגבי VirtuMVP. כשבשימוש, ל-FPS המדווח ע"י תוכנות ניטור אין שום קשר לקצב פריימים האמיתי שאתה מקבל. כתוצאת לוואי, המספר עכשיו מייצג נתון אחר לגמרי, המיוחס ל-input responsiveness (תגובת עכבר למשל). אין שיפור ביצועי פריימים, למעשה אף יתכן stutter כשה-FPS מתחת לקצב הרענון של המסך (לטענת Lucid יש להתייחס לזה כבאג. אולי זה כבר תוקן?) וישנן חסרונות אחרים (פגיעה בפונקציונאליות לוח בקרה של דריבר כ.מסך ובעיות תאימות עם משחקים מסויימים).

בתכלס, VirtuMVP מהווה תחליף ל-V-Sync כשה-FPS מעל לקצב הרענון (נמנע מקריעת תמונה, אך ללא פגיעה, ואף שיפור תגובת עכבר). פיצ'ר נחמד, לא אומר שלא.

עוד שימוש אפקטיבי הוא ניצול הכרטיס המובנה למשימות פשוטות או עיבוד סרטים (פענוח\קידוד) בעוד הכרטיס היעודי נשאר במנוחה (חסכון בצריכת חשמל) או מוקדש למטלה אחרת.

לעוד מידע קרא פה:

http://www.anandtech.com/show/5728/intel-z77-panther-point-chipset-and-motherboard-preview-asrock-asus-gigabyte-msi-ecs-and-biostar/3

ותזהר ממבחני ביצועים חסרי משמעות המצויים ברשת.

סליחה על החריגה מהנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים