פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים מצטרף לשאלה. ברשותי Windows 7 Ultimate חוקי (לא OEM) בא באריזה עם ספר וקוד. האם אני יכול להתקינו במחשב נוסף? לדעתי האישית לא.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים זה לא אפשרי המחשב שולח נתונים של החומרה שלךככה שאם אתה מתקין את המערכת הפעלה מחדש הוא רואה שהחומרה דומה למה שהיתה בפעם הראשונה זאת אומרת אפילו שאתה משנה חומרה זה עלול לא לעבוד [ לא ידוע בדיוק כמה שינויים אפשריים ]אבל בהחלט מחשב אחר לגמרי לא יופעל עם אותו רשיון
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים יש לך סימוכין למה שאתה אומר? לא נראה לי סביר שפרטי החומרה שלך יישלחו למייקרוסופט.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Product_Activation#During_activation
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר זאת אומרת שאם אני מחליף מחשב הווינדוס לא יעבוד לי?לא נשמע אמין... אולי שני מחשבים בו זמנית עם אותו סיריאל, זה נשמע יותר הגיוני..
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים תלוי אם יש לך רשיון OEM או Retail.רשיון OEM נועד למחשב אחד בדיוק - מחשב חדש דורש לקנות חלונות מחדש (טכנית אפילו יותר מזה - אסור לחנות למכור לך רשיון OEM אם לא קנית מחשב חדש, אבל אין דרך לאכוף את זה).רשיון Retail מאפשר העברה ממחשב למחשב - אין בעיה להעביר למחשב חדש כל עוד אתה מוחק אותו מהמחשב הקודם (או פשוט מפסיק להשתמש בו). בכל מקרה אסור להשתמש בו על שני מחשבים בו זמנית.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים OEM מגיע בדיסק במעטפה פשוטה, אם בכלל (במחשבים ניידים אתה אפילו לא מקבל את זה). Retail מגיע באריזה יפה כזו:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.