עבור לתוכן

בן דוד שלי החליט שהוא חוזר בתשובה ושצה"ל זה לא בשבילו.

Featured Replies

פורסם

הבן דוד דפוק לא כי הוא חזר בתשובה. זכותו המלאה, ואין לי דבר נגד מישהו בגלל אמונתו באלוהים.

אבל הוא דפור אם הוא עושה את זה בשביל להשתמט או שלחלופין הרבנים שלו שכנעו אותו ששירות צבאי מנוגד לדת.

הכי טוב תעזבו אותו לנפשו בינתיים, ותבררו לאיזה רב הוא הולך ותאספו עליו מידע. זה יקדם אתכם בלהבין מה בדיוק עובר על הילד.

• תגובות 59
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^לא חושב שזה המקרה כאן, שעשה את זה בגלל לא ללכת לצבא. שאם כך הוא בכלל לא ילמד. מי שבאמת לומד ורואים עליו שהוא באמת התקרב -אז הוא בחר את הדרך הזאת באמת.

אגב.אני יודע שרק אדם מגיל 16 -שהוא כבר בישיבה ורוצה להמשיך גם בגיל הצבא ללמוד-הוא רשאי אבל לא ניתן שאדם בגיל 17 וחצי פתאום לדחות.זה מה שאני יודע וכן מה שכתוב בתצהיר של הדחייה -צריך לציין ישיבה שהיית מגיל 16 .

yanivnn

אני מבין אותך, רק אומר אתה יכול לספר את חייך וכמה זה באמת טוב ממבטך.אבל אתה לא צריך להציג את זה,כהסבר שמצדיק את דרכך לאף אחד-במיוחד כאן.כי גם אם דרך מוטעת -אתה זה שבחר אותה .. ובזה אתה מסכים איתי ...וכך כל אדם ואדם בדרכו "שלו" (הרבה בדרכם של ההורים :cool2: ).

מה שהם ראו בך -=זה הדעות הקדומות ומה שמציירים להם מראש -יום ויום. ואחרי זה אתה השטוף מוח. זה שהלך לשמוע ,זה שהלך בלי שאף אחד ישים לו אקדח למצח-ויחייב אותו. זה שבעצם בחר לעצמו את דרך חיו. היום הם יותר מבינים את זה ואני אגיד לך יותר ..גם מאושרים (הוריך) .כי גם אם הדרך לא נראת להם,הם עדיין רואים אותך מולם ולאן שהגעת במידת האדם.אני מאמין שכיום אתה הרבה יותר מכבד אותם -בכבוד אם ואם ועוד אלף דברים.

פורסם

אני לא בא להצדיק את הדרך ולא כלום, וכמו שאמרתי אני לא צריך מאף אחד כלום ובטח שלא מאנשים פה בפורום. רק נתתי דוגמא ממש קטנה ממני וגם לה אמרתי בהתחלה שזה לא המקום... אי אפשר לתאר קצת מזה עם מקלדת במאה מילים. ובלי שום קשר זה לא המקום.

פשוט כואב לי לראות איך אנשים רואים פתאום חושך שמישהו מתקרב לשורשים שלו. ומבחינתם הוא כבר מישהו אחר. כאילו שהוא אמר שהוא רוצה להיות רוצח, גנב וכו כו. כאשר בסך הכל הוא רוצה להיות טוב ויוצא שבסוף הוא המשוגע והלא נורמאלי

יוצא לי מידי פעם לראות טלביזיה {אצל ההורים}. מדברים על שטיפת מוח.... מרוב שהמוח של האנשים היום מלא בדרק הם כבר לא שמים לב מה עושים להם ואיך שהם מתוכנתים לפי המדיה הקלוקלת היום..

היום יונית לוי ודני קושמרו הם אלוהים של הרבה אנשים....

פורסם

הבן דוד דפוק לא כי הוא חזר בתשובה. זכותו המלאה, ואין לי דבר נגד מישהו בגלל אמונתו באלוהים.

אבל הוא דפור אם הוא עושה את זה בשביל להשתמט או שלחלופין הרבנים שלו שכנעו אותו ששירות צבאי מנוגד לדת.

הכי טוב תעזבו אותו לנפשו בינתיים, ותבררו לאיזה רב הוא הולך ותאספו עליו מידע. זה יקדם אתכם בלהבין מה בדיוק עובר על הילד.

לא נשמע שהוא עושה את זה כדי להשתמט.

זה המשפחה שלו שנכנסת להיסטריה מזה שהוא שם כיפה, ןבין השאר כי הוא יקבל פטור. וגם זה לא בטוח.

בשביל פטור של בן ישיבה הוא צריך להיות בישיבה שתתן לו טופס, ולא ברור אם זה המצב.

פורסם

אני לא בא להצדיק את הדרך ולא כלום, וכמו שאמרתי אני לא צריך מאף אחד כלום ובטח שלא מאנשים פה בפורום. רק נתתי דוגמא ממש קטנה ממני וגם לה אמרתי בהתחלה שזה לא המקום... אי אפשר לתאר קצת מזה עם מקלדת במאה מילים. ובלי שום קשר זה לא המקום.

פשוט כואב לי לראות איך אנשים רואים פתאום חושך שמישהו מתקרב לשורשים שלו. ומבחינתם הוא כבר מישהו אחר. כאילו שהוא אמר שהוא רוצה להיות רוצח, גנב וכו כו. כאשר בסך הכל הוא רוצה להיות טוב ויוצא שבסוף הוא המשוגע והלא נורמאלי

אם הוא מאמין בקיומה של ישות כל-יכולה אינטרגלאקטית שלוקחת עניין אישי בדיאטה שלו ובפרק הזמן שעובר בין ארוחה בשרית לחלבית, אין כאן שום וויכוח, הוא בהחלט משוגע וצריך לאשפז אותו בכפיה.

פורסם

הנה התחלנו...

פורסם

כי בדרך כלל הם יותר עם דעות קדומות.הוא לא יעבוד. הוא יזרוק אבנים וכו'.. אפשר באמת להאשים אנשים שזה מרבית הדברים שהראו להם? תמיד אני כותב שמי שראה בעיניים את מכולל הדברים -רואה שישקרו אותו בהכללה גדולה.אבל אחרי תקופה הם מגלים יותר ויותר בטעותם. עכשיו 'מיני' (איזה תזמון ;D )הגיב לך.לשם אני חותר , על תנסה להצדיק את דרכך ,כי זה ממילא לא מעניין אותו.

פורסם

דווקא אנשים כמוך הם אלו שצריכים להתאשפז {ובסוף אני מאמין שהם מגיעים לשם}

"שאו עינים מרום וראו מי ברא אלה"

לחשוב שכל היקום הזה ניהיה לבד או מפיצוץ זה השיגעון הכי גדול שיכול להיות. או לחשוב שאין היגיון איך מטיפה סרוחה יוצא משוגע כזה גדול עם כל האייברים שלו זה השיגעון הכי גדול.

אני ממש לא מתרגש ממנו... תאמין לי ראיתי משוגעים הרבה יותר גדולים... הוא בן אדם מסכן. שחושב שהגלקסי 3 הוא אלוהים שברא את היקום וכל אשר בו או שמוחמד או ישו הפליצו ונוצר פיצוץ ומשם כל ההיסטוריה. וכמו שאמרתי מקודם עולם הפוך... ובדרך כלל המשוגעים האלו בעמדות מפתח...אבל הכל יבוא כל מקומו לאט לאט :lol:

פורסם

זה שאתה לא יודע מה זה אבולוציה מעיד רק על הבורות שלך, לא על כך שכל השאר משוגעים.

פורסם

אם הוא מאמין בקיומה של ישות כל-יכולה אינטרגלאקטית שלוקחת עניין אישי בדיאטה שלו ובפרק הזמן שעובר בין ארוחה בשרית לחלבית, אין כאן שום וויכוח, הוא בהחלט משוגע וצריך לאשפז אותו בכפיה.

נראה לי שהתבלבלת.

אנחנו לא נמצאים בברית המועצות.

פורסם

ההבדל בינינו הוא שאני בא מהחושך שאתה נמצא בו וכן יודע על האבולוציה... ולך אין מושג על מה אני מדבר...

להאמין באבולוציה זה שיא השיגעון והמסכנות... כל העולם הזה לפרטי פרטיו הוא תוצאה של אבולציה :silly: . אם אתה מחפש להיום "חכם" אז קדמו לשוטה הזה הרבה חכמים וגדולים

וכמו שיש את הבדיחה הידועה.... לך לסאפרי תגיד לסבא קוף שלום הרי ממנו באת.... או לפחות תביא לו כמה בננות

פורסם

הנה התחלנו...

פורסם

שאיזה מנהל ירים תכפפה וינעל

פורסם

חשבתי שכדאי להחזיר את זה לראש הדיון.

ובקשר לאבולוציה אז זה מסביר את זה בקצרה:

295019_454633357884978_1798180391_n.jpg

פורסם
  • מחבר

ציפיתי שהדיון יגלוש לכיוון הזה. בכל מקרה, את התשובה שלי אני קיבלתי איפשהו בין התגובה השניה לרביעית. הייתי ממשיך את הוויכוח בכיף אבל אז למעשה אני אהיה שותף ל hijacking של הת'רד של עצמי וזאת מצוות "אל תעשה" :P .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים