עבור לתוכן

מחפש Good All-Arounder עם פנל IPS, רצוי מט

Featured Replies

פורסם

הי,

בזמנו קניתי את ה-LG LC2000CP והוא משמש אותי עד היום. נהדר. הקטע הוא שעכשיו אני חושב על מחשב שני והמחיר שלו הוא 2000 ש"ח. תהיתי אם יש משהו דומה במחיר זול יותר. אני יודע בוודאות שאני לא רוצה פנל TN ויש לי עדיפות גבוהה למסך מט.

אגב, בזמנו ה-2209WA היה מומלץ מאד אבל בחיפוש שערכתי היום מסתבר שאי אפשר לקנות אותו. למה? האם יצורו הופסק? אם כן, האם יש איזה קונצנזוס למסך אחר שהוא נותן תמורה טובה לכסף?

תודה מראש.

פורסם

דומה, במובן של מסך "20 4:3 - אין.

דומה, במובן מסך עם פאנל IPS (ומאט, אגב 99% מהמסכים הם מאט) - יש.

מתאים לך לעבור מ1600X1200 ל1920X1080? או שתרצה 1920X1200?

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה לא ממש קריטית כל עוד היא גבוהה יחסית לגודל. עוד משהו, אני לא סגור על הגודל. הוא יכול להיות קטן יותר מ-20 או גדול יותר (לא בהרבה, אני מכניס אותו למקום קטן).

פורסם

תבדוק את הU2312HM והU2412M של DELL, את IPS231P וIPS236V של LG וכן את הAOC i2353.

פורסם

AOC? באמת? ???

זה לא מותג מדבקה?

פורסם

ועדיין... טרם נתקלתי במסך AOC שהיה אפילו סביר.

פורסם

אז אל תמליץ עליו, אם אתה לא רוצה.

אבל לקרוא לחברה "מותג מדבקה" זה אחד הדברים הרחוקים מהאמת שיכולים להיות.

פורסם

"מותג מדבקה" הפך אצלי למטבע לשון בהקשר של מוצר גרוע ולא מומלץ.

מניסיונך ה-AOC מומלץ ברמה של דגמי ה-DELL/LG שציינת?

פורסם

אז חבל שאתה משתמש במושגים לא נכונים,

וחבל גם שאתה מכליל קווי מוצרים שלמים של חברות כ"טובים" או "גרועים" על סמך כמה מוכר נשמע לך השם של החברה.

במיוחד שלאור עמדתך כמנהל מדור מפרטים (שללא ספק אתה ראוי לה בלי שום ציניות), אנשים יכולים להתייחס כמעט לכל דבר שיוצא מפיך כאמת מוחלטת. :)

פורסם

ועדיין... טרם נתקלתי במסך AOC שהיה אפילו סביר.

פורסם

אז אל תמליץ עליו, אם אתה לא רוצה.

פורסם
  • מחבר

תבדוק את הU2312HM והU2412M של DELL, את IPS231P וIPS236V של LG וכן את הAOC i2353.

תודה רבה. זה בדיוק סוג התשובות שציפיתי לקבל. אבל.... כמו שחששתי המקום הוא קטן למדי (50-60 ס"מ גג) אז האם יש מסכים מומלצים בסביבות ה-20 אינץ' או פחות? יחס 3:4 עדיף אבל אם יש רק 9:16 אני אסתדר.

פורסם

50-60 ס"מ לרוחב? ו50 או 60? זה משמעותי - כי ב60 המסכים האלה ייכנסו - ב50 לא.

כפי שכבר אמרתי, "20 IPS עוד 4:3 אין ולא יהיה. צריך להיות שמח שאפילו הL2000CP עדיין איכשהו זמין. :)

הכי קרוב זה לרדת ל"21.5 והם כמובן 16:9. הרוחב של המסכים האלה קצת פחות מ50 ס"מ. רזולוציה עדיין FULLHD. הדגמים המקבילים הם U2212HM, IPS226V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים