עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט.

אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד.

אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו).

כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי....

חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם לא אעשה "אובר קלוקינג" וחשוב לי מאוד שמהמחשבים יהיו שקטים.

התקציב שלי הוא עד 5000 ₪ למחשב (כמובן שאם אפשר בפחות לקבל את מה שאני רוצה, אשמח).

דבר אחרון, בניתי מפרט לפי המפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632&section=293&target=רב-תכליתי, אך כמו שאמרתי, אני לא מבין גדול אז לא יודע אם זה הכי טוב שאני יכול לקבל.... (למשל, שמתי לב שלוח האם מוגבל ל 4 חיבורי כונן קשיח ואולי אני ארצה לחבר יותר כוננים קשיחים מעוניין שיהיו יותר. גם לא בטוח שיש חיבור לפלופי שאולי ארצה... מצד שני, אם תגידו לי שזה לוח מצויין לצרכים שלי, אז אלך עם הלוח הזה).

אשמח לכל עצה ועזרה כדי לקבל את הכי טוב שאפשר. זה חשוב לי מאוד כי המחשבים האלה ישרתו אותי לפחות ל 4 או 5 שנים הקרובות.

פורסם

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים