עבור לתוכן

התלבטות בקניית מסך חדש אם בכלל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מסך בן 3 שנים של סמסונג גדול בגודל 24 אינץ' מסוג הT240 למי שזוכר.

עכשיו ללא ספק מדובר במסך מעולה שאני אישית נורא מבסוט ממנו.

לאחרונה נכנס לי ג'וק בראש והוא להחליף אותו למסך חדש של 24 אינץ',LED ושיהיה FULL HD.

רוב האנשים אומרים לי שחבל לי על הכסף ושאני לא יראה שום הבדל בין המסכים האילו.

רצוי לציין שהשימושים שלי במחשב הם אך ורק אינטרנט ומשחקים כבדים,סרטים אני רואה אחת ל...

את המשחקים אני משחק תמיד ב1900X1200.

אז מה אתם אומרים כדאי "לשדרג" או שבאמת חבל על הכסף ולא אראה שום הבדל?

תודה לעונים!

פורסם

תוציא את הג'וק מהראש.

פורסם
  • מחבר

אשמם אם תפרט למה...לא סתם שואל...

פורסם

תתחיל הפוך. למה הג'וק נכנס לראש?

פורסם
  • מחבר

המסך בן 3 שנים והטכנולוגיה רצה לכן שוקל לשדרג בנוסף לפרטים שציינתי בהודעה הראשונה.

אשמח אם תפרט למה לא?

פורסם

הטכנולוגיה לא התקדמה לשום מקום בזמן הזה.

LED לא יותר טוב מפלורסנט והרבה פעמים פחות טוב.

למה שתרצה מסך FULLHD כשהמסך שלך יותר טוב מFULLHD?

בקיצור - קיבלת מנת יתר של מילות שיווק "LED", "FULLHD" ושאר ירקות, ואתה חושב שעומד מאחוריהן משהו. אל תדאג, אלה סתם מילים ריקות.

פורסם
  • מחבר

לכן אני שואל אחי..אני לא רץ ישר וקונה :)

ותגיד עוד שאלה..קראתי המון על המסכים של DELL עם הפאנל IPS...יש הבדל משמעותי בין הפאנל הזה לבין הפנאל TN שיש בT240 שלי?

מדבר על איכות התמונה בעיקר באינטרנט ובמשחקים...

פורסם

יש שיגידו שכן, יש שיגידו שלא.

להוציא 1500 שקלים על סמך מה שמישהו אמר? לא נראית לי התנהגות חכמה. תמצא מישהו לראות אצלו מסך כזה ולהתרשם.

פורסם
  • מחבר

אני שואל אותך על סמך הידע שלך ולא בגלל שמישהו אמר..יש הבדל גדול בין מסך של DELL 24 אינץ' עם הפאנל IPS לבין מה שיש לי היום?

פורסם

כן, יש הבדל גדול. זו טכנולוגייה שונה לחלוטין, ואפשר גם להגביה את המסך ויש לו רכזת USB מובנית.

רוצה לדעת האם ההבדל הגדול הזה ישנה לך במשהו? תחזור לתשובה הקודמת שלי. :)

פורסם
  • מחבר

והאם הדבר מתבטא גם באיכות התמונה ולא רק בטכנולוגיה לעומת הTN? או שמבחינת איכות תמונה אין הבדל כ"כ בין הIPS לT240 שיש לי?

ברור שאראה את המסך בעיניים אך גם שואל אותך לפני...

פורסם

אני לא אענה לך לפני כי לתשובה שלי אין שום משמעות. העיניים שלי שונות מהעיניים שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ושבת שלום!!

פורסם

שבת שלום :)

פורסם

:xyxthumbs:

הטכנולוגיה לא התקדמה לשום מקום בזמן הזה.

LED לא יותר טוב מפלורסנט והרבה פעמים פחות טוב.

למה שתרצה מסך FULLHD כשהמסך שלך יותר טוב מFULLHD?

בקיצור - קיבלת מנת יתר של מילות שיווק "LED", "FULLHD" ושאר ירקות, ואתה חושב שעומד מאחוריהן משהו. אל תדאג, אלה סתם מילים ריקות.

אתה צודק..

במסכי מחשב הבדל בין מסכי LCD לLED לא גדול עם בכלל..

אבל במסכי טלוזיה הבדל גדול.

מעומק שחורים ונקדיות טוה יותר עד פחות מריחות בשחור..

באתר הכחול של עופ לאור הוא הסביר כמה הבדלים גדוים בין LED לLCD במסכי טלוזיות במסכי מחשב הבדל ביקר הוא בחיסכון בחשמל ובעיצוב יותר אסטטי דק ומעוצ אבל וזה אבל גדול יש מסכים כמו DELL 2312 שהם LED והם בעלי פאנל IPS וטובים יותר מהסך שלו.

לכן אני חושב שהוא יכול להחליף תמסך אבל לא למסך עם פאנל TN נחות אלהעם פנל IPS אכותי ולמסך ברמה הגובה ביותר חוץ מזה תצודק בהכול^_^

לפותח האשכול..

,תצפה במסכים עם פםאנל שןפד FNU גקךך 2312 ותחיט עם שווה תלחליף אותו עליו

הוא עולה 880 שקל והוא מציון בעל ארנוגמיה מעולה עומק שחורים ונקדיות טוים זוית צפייה רחבות אין מריחות בצבים כמעת מריחת רפאים אחת ואיכות מעולה בHD אני אשית רוצה לקנות תמסך הזה כי נמאס לי כבר מסך שלי עם הפאנל TN הצבעים הלא מדיוקים שלו משגעים אותי והזוויות בכלל.. עם תרוצה לשאול עוד שאלות תפנה עלי פרטי או לסקייפ הזה MATAN6589884

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים