עבור לתוכן

תודה לכולם! קניתי מחשב חדש (6.5K עם מסך ורמקולים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב הלכתי על ההצעה שלך והחלטתי לוותר על כל ה-OC בניתי הצעה חדשה שאני די מבסוט עליה. קראתי מלא ביקורות עשיתי מלא השוואות ואני די שלם עם כל החלקים שלקחתי פה:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H

מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

מחיר: ₪237[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪408[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪525[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR With Boost

מחיר: ₪1796[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪104[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪5536

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/82tdrqph

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5426 ₪[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

עכשיו נשאר לי רק לסגור כמה דברים אחרונים:

1. קירור למעבד - אני אשמח לשמוע המלצות (ראיתי שם כמה ולא ידעתי מה כדאי לקחת).

2. מארז - אני מתלבט שם בין כמה הצעות אחת מהן זה המארז שהמליצו לי פה של GIGABYTE יש המלצות? מה כדאי?

משהו כתב פה באחד הפוסטים שמארז זה משהו שנשאר אז הייתי רוצה אחד שיהיה טוב ושידע להתמודד טוב עם חום ואבק.

כדאי לקחת את ה-BUNDLE של המארז עם הספק שבחרתי קודם? (חשוב לי רק שזה יהיה מארז חדש עם USB3)

3. מאוורים למארז - יכול להיות ממש חם בבאר שבע בקיץ :)

4.כרטיס רשת אלחוטי

5. ספק - אני מעדיף ספק 500+ ולא פחות.

אה ושאלה קטנה, אני סגור על ה-H77, אבל ראיתי שיש כמה דגמים, האם כדאי להחליף ל-H77M הבנתי שהוא קטן יותר ועם פחות אפשרויות (לא הפרש גדול במחיר).

יאלה חברים דחיפה אחרונה ואני שם :)

תודה על העזרה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77M-D3H

מחיר: ₪467[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪515[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe 120mm KAMA FLOW2 1400rpm

כמות: 2

מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

מחיר: ₪237[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪408[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪525[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR With Boost

מחיר: ₪1796[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

מחיר: ₪104[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]רשתות:[/td][/tr][/table][table][tr][td]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

מחיר: ₪114[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה:[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪6326

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/cbypl8gn

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6200 ₪

אפשר להגיד שזה מפרט כמעט סופי, אני אשמח לשמוע תגובות.

קודם כל כמה שאלות:

1. חפרתי ממש על כל הנושא של הלוח אם, אני מבין שסדרת Z היא עבור המהרה וסדרת H היא ללא המהרה. ראיתי שני לוחות מסדרת H, אחד בגודל מלא ואחד מיקרו (זה מה שאני לקחתי) קראתי על ההבדלים ויש לי שאלה האם שווה להשקיע כסף נוסף ב-H77 ולא H77M? מבחינת קירור, אפשרויות עתידיות או דברים אחרים? (הבנתי שאין הבדל משמעותי בביצועים)

2. אני כבר מוציא די הרבה כסף על המערכת הנוכחית האם כדאי לי להשקיע עוד קצת וכבר לקחת חלקים שמאפשרים OC ההפרש בין מערכת עם OC (שדרוג המעבד 3570K, לוח אם Z77M והקירור SCYTHE MUGEN 3) למערכת ללא OC עומד על 232 שקל. מה אתם חושבים?????

3. התלבטתי מאוד על המארז קראתי מלא מלא ביקורות ונשאר לי כרגע רק לבחור, אלה המארזים שהכי אהבתי:

1. SILVERSTONE RED LINE + seasonic 520 http://www.tms.co.il/product/11818 515 nis

2. Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W http://www.tms.co.il/product/11819 775 nis

3. RADIMAX VIPER http://www.tms.co.il/product/11516 עם ספק 520W יוצא 630 ש"ח

4. GIGABYTE LUXO X10 http://www.tms.co.il/product/11235 עם ספק 520W יוצא 570 ש"ח

המארזים השונים מגיעים עם מספר שונה של מאווררים, הSILVERSTONE מגיע עם אחד בגלל זה הוספתי.

אני יודע שהFRACTICAL נחשב מעולה אבל האם הוא שווה את המחיר, אני אשמח לשמוע.

5. אני אשמח לשמוע את דעתכם על הכרטיס רשת, האם זה מה שכדאי לקחת או שאתם ממליצים על אחר ועל המאווררים למארז.

תודה רבה לכל מי שעזר עד עכשיו אני צריך ממש עוד קצת עזרה ואני מזמין את המחשב החדש! (בשאיפה ביום יומיים הקרובים)

גם אם אתם לא בטוחים וסתם יש לכם דעה מעניינת אני אשמח לשמוע אותה אני די פסיכי בכל הנושא הזה וקראתי כבר מלא ביקורות והצעות וחסר לי ממש עוד קצת כדי לסיים את המפרט.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

חברה אני צריך את העזרה שלכם אני מתחיל להשתגע מרוב הבדיקות שאני עושה.

לגבי מארז קראתי בפורום של מארזים וכולם ממליצים על fractical design r4 אני לא יודע אפ כדאי לי להוסיף עוד כסף וכבר לקחת את הבנדל איתו.

מה אתם חושבים??? אין לי בעיה להשקיע עוד כסף אבל כמו שגיל אמר יכול להיות שאני קצת מגזים אני צריך עזרה.

פורסם

לדעתי תפסיק לעשות ולהתעסק עם מפרטים שלמים, יש לך את מה שאתה בטוח קונה ? שים את זה בצד,

תחליט סופית איזה לוח אתה רוצה וכל שאר הפריטים איזה פירמה אתה רוצה,

ואז תייצר לעצמך מפרט, תלך לחנויות ותראה מי נותן לך מחיר הכי טוב.

דבר נוסף גם אותי מעניין מה קורה עם כל הסוגים של הלוחות, למשל יש חצי מיליון סוגי לוחות של GIGABYTE, המודל החדש של Z77 עולה יותר

מהאחרים בערך ב-200 שקל, מה הוא נותן ששווה לרכוש אותו.

ואם הולכים על לוח זול יותר, עדיין יש 5 לוחות עם סטיות שונות במפרטים, כנראה כולם טובים..

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על העזרה!

בדיוק עכשיו שילמתי את התשלום הראשון על המחשב.

זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/pqz9slab

קיבלתי הנחה של 67 שקל על המחיר הסופי כי מצאתי את הרמקולים במקום אחר ביותר זול והוא הסכים לתת לי באותו המחיר.

מלא תודה, אני יכול להגיד בלי צל של ספק שעזרתם לי מאוד בהרכבה של המחשב.

פורסם

מזל טוב נראה טוב,

שאלה לאנשים, הוא קנה MICROATX שזה לוח מעט קטן יותר מאשר ATX, מה זה משנה ?

PUNISHER תגיד לי איך קנית מהם ? דרך אינטרנט ? טלפון ? חנות ? דיברת עם טכנאי שעבר על המפרט וראה שהוא מתאים להכל ? מה הפרוצדורה ?

תודה

פורסם

הכרטיס מסך שלקחת הוא מפלצת

פורסם

שהוא קטן יותר. המשמעות היא פיזית בלבד, על לוח קטן יותר אפשר באופן תיאורטי לכלול פחות שבבים וחריצי הרחבה. לא תמצא למשל לוח מיקרו

עם 4 חריצי PCI-E לכרטיסי מסך.

לוח קטן יותר גם יכול להיכנס למארזים קטנים יותר בהם לוח ATX מלא לא נכנס.

כל עוד הלוח מכיל את כל מה שאתה צריך, הגודל פחות משנה.

פורסם

תעדכן אותנו איך המחשב כשיגיע!

פורסם
  • מחבר

מזל טוב נראה טוב,

PUNISHER תגיד לי איך קנית מהם ? דרך אינטרנט ? טלפון ? חנות ? דיברת עם טכנאי שעבר על המפרט וראה שהוא מתאים להכל ? מה הפרוצדורה ?

תודה

תודה!

בסוף קניתי ATX:

GA-H77-D3H

וכמו שגיל אמר ההבדל העיקרי בין מיקרו לרגיל זה הגודל וללוח מלא יש חיבורים נוספים.

אתה יכול לעשות השוואה באתר של GIGABYTE.

בניתי את המפרט באתר שלהם, התקשרתי למכירות נתניה, עברתי איתו על המפרט הוא אמר לי מה הוא חושב (לדוגמא הוא אמר לי שמיותר לפי דעתו להוסיף שני מאווררים למארז ושאחד יספיק). אמרתי לו שמצאתי את רמקולים ביותר זול במקום אחר והוא הסכים לעשות לי הנחה עליהם (במקום 317 הוא עשה לי 250) וזהו. הבאתי לו כרטיס אשראי וכתובת והוא אמר שהוא יגיע תוך 5-9 ימים.

כבר בא לי שהוא יגיע כבר! :)

אני אעלה תמונות ואספר איך הוא אחרי שאקבל אותו.

שוב תודה לכולם על העזרה.

פורסם

מזל טוב תתחדש! היה קשה אבל בסוף יצאת עם אחלה מערכת.

פורסם

ללוח ATX אין חיבורים נוספים, יש לו פוטנציאל כזה. אתה יכול למצוא לוח מיקרו עם יותר חיבורים ופיצ'רים מאשר לוח ATX מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים