עבור לתוכן

יש מדריך מסודר למתחילים ב BF 3 ?

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר את כל הפונקציות , ולא יודע איך לשחק כל כך במשחק , אני שיחקתי הרבה COD וזה מאוד שונה מ COD ברשת

איך מתקדמים לקבל טנקים , מטוסים , מסוקים ?

איך אפשר לדבר .? - בכל המשחקים שהייתי היום לא שמעתי אף שחקן מדבר.

גם איך בוחרים מפה ? אני כל הזמן לוחץ משחק מהיר וזה נכנס לי למפות שאני ממש לא יודע מה לעשות =- אני הולך לכיוון הנקודה הכתומה ואחרי 3 דקות של ריצה בשטח - צולפים בי..... באסה

בקיצור - אני ראיתי סרטונים ב U TUBE אבל רובם מדברים על משחק קבוצתי - אני עדיין אין לי שמץ איך לתקשר עם הקבוצה , ואיך להתקדם בדברים שאני לא יכול לשחק בהם כמו מסוקים ומטוסים...

פורסם

שאלה מצוינת , גם אני באתי מ- COD והיה קשה למצוא את הידיים ואת הרגליים.

אני אנסה לענות על חלק מהשאלות שלך.

1. בקשר למפות , אל תבחר משחק מהיר , תפלטר לך שרתים לפי מפה , סוג משחק , מדינה (ע"מ לקבל פינגים נמוכים תיצמד לאירופה) וכו'.

2. אתה צריך להכיר את סוגי המשחק השונים : Conquest דומה ל- Domination ב- COD ו- Rush זה בעצם סוג של S&D ב- COD.

3. יש לך טנקים ומטוסים פתוחים , הם נמצאים במפות הגדולות בנקודת ההתחלה ובדגלים השונים, לא בכל מפה מוצאים את הכל , אני הייתי ממליץ על Caspian Border בתוך התחלה , יש שם כמעט הכל וזו גם אחלה מפה.

4. יש לך כמה אופציות לתקשר עם הקבוצה , יש מקש של תקשורת שנפתח ואתה בוחר מה בדיוק אתה רוצה להגיד. אם אתה Squad Leader וזה אתה יודע לפי זה שהוא אומר לך שאתה Squad Leader שאתה מתחיל לשחק , אתה יכול גם לתת פקודות כמו להגן על נקודה מסוימת או לתקוף נקודה אחרת.

5. בקשר לריצה בשטח , ברוכים הבאים לעולם האמיתי , עולם שבו צריך לחשוב לאן רצים ומתי. צריך לבדוק מאחורי כל פינה. אם אתה רץ אמוק לתוך דגל , סביר להניח שלא תגיע לשם. תתחיל לקחת את זה בחשבון , שים לב למפה שלך , אנשים עושים Spot וחשוב שגם אתה תעשה , זה מסמן את האויב על המפה.

אשמח לענות על עוד שאלות אם יש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

כמה שאלות

1. איך עושים SPOT ? ומה קורה שעושים את זה ?

2. חשבתי ששימוש בטנקים ומטוסים זה כמו לבחור CLASS (כאשר אתה מתקדם אתה יכול להתחיל למשל ישר בתוך טנק ) ף ממה שאני מבין כל אחד יכול לנסוע בטנק רק צריך להגיע אליו כשהוא ריק בתחילת המפה ?

3. איך פותחים צאט ?

פורסם

תודה רבה.

כמה שאלות

1. איך עושים SPOT ? ומה קורה שעושים את זה ?

2. חשבתי ששימוש בטנקים ומטוסים זה כמו לבחור CLASS (כאשר אתה מתקדם אתה יכול להתחיל למשל ישר בתוך טנק ) ף ממה שאני מבין כל אחד יכול לנסוע בטנק רק צריך להגיע אליו כשהוא ריק בתחילת המפה ?

3. איך פותחים צאט ?

1. יש כפתור יעודי לנושא , תבדוק במיפוי הכפתורים שלך. ברגע שאתה עושה את זה , האוייב (חייל, טנק, מטוס וכו') מופיע על ה- Mini Map.

2. נכון , זה לא רק בתחילת המפה אלא גם בדגלים. בתור התחלה הייתי ממליץ לך שאתה משתמש ברכבים , תהיה Engineer.

3. יש כפתור יעודי לזה , אני מעולם לא השתמשתי בזה בגלל שיש תפקיד פקודות (תחפש שוב במיפוי כפתורים) שמכיל את רוב הפקודות המרכזיות שהיית רוצה להגיד בצ'ט.

פורסם

נראה לי הכי חשוב ללמוד להשתמש בתפריט פקודות ובמינימאפ .

פורסם

באמת קשה להתרגל ל-BF אחרי COD, רק להשתחרר מהאינסינקט הזה של לנסות לדקור מישהו שנמצא מטר מולך בכל פעם :smile1:

ב-COD הייתי תמיד מסיים במקומות הראשונים אבל במשחק הזה כ"כ קשה להרוג ואני מסיים עם K\D נוראי, אני עדיין מסיים במרכז הטבלה בד"כ כי אני מנסה לעזור לכולם בקבוצה וזורק עליהם MED KITS :smile1:

פורסם

מהר מאוד אתה תתרגל לא לבדוק בכלל את ה- K/D שלך.

זה ממש לא מעניין במשחק הזה.

אתה יכול לסיים מקום ראשון בלי לשחרר ירייה אחת.

אתה יכול לספק תחמושת , להציל חיילים , לתקן רכבים , לתצפת בתור צלף ועוד ועוד.

פורסם

תאמת שפירסמתי הסתמכתי על הזיכרון שיש שם גם מדריכים יותר עמוקים אבל כנראה זה יותר

בBC2. בכל אופן זה בעברית.

עצה שלי :שחק ושחק אתה כבר תשתפר לבד ולתלמד את שיטת המשחקיות המעודפת לך.

פורסם

חפש ב- youtube :

How not to be a noob in battlefield 3

סרטונים מעולים , פשוט אין לי גישה מפה ל- YT אז אני לא יכול לפרסם לינקים ספציפיים.

סליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים