עבור לתוכן

האם נתב TP-Link TL-WR841ND על תשתית 100M של הוט יעבוד במלא המהירות?

Featured Replies

פורסם

כפי שכתוב בכותרת.

יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש

פורסם

ככול הידוע לי נתב הוא לא הגורם הבעייתי,אלא מה שמחובר ישירות לתשתית (מודם,כרטיס אופטי וכו')

פורסם
  • מחבר

מבחינת הוט אין בעיה לספק את השירות באיזור שלי. קיים. השאלה מה העלות הנוספת אם בכלל שאני צריך לקחת בחשבון במידה ואני משדרג ל 100M.

מדובר כמובן בהוטבוקס ואני לא אשתמש בו כראוטר ולכן מעוניין להבין אם השציוד שלי יתאים ואוכל להשתמש בהוטבוקס רק כמודם

פורסם

תצטרך לבדוק איתם אם ה-HOTBOX מספיק.

מבחינת הנתב הוא לא מחובר לתשתית הוא סה"כ מגשר בין מכשירים זה לא אמור להפריע לו.

פורסם

דווקא כן. הנתב כן הוא צוואר הבקבוק.

מכיוון שה Swtch הקווי שלו תומך במהירות של עד 100Mbit.

על מנת שתהיה תמיכה מלאה ב 100Mbit ללא צוואר בקבוק, אתה צריך נתב עם Switch של 1Gb. (כמו לדוגמה 1043 של אותה חברה).

פורסם

אתה בטוח שהוא יקבל 100mbit ולא "כמעט/קרוב/חלקי/יחסית" ל-100mbit?

פורסם

רק אל תשכח - הוט מתחייבים עד 100 מגה... :)

פורסם

מניסיון עם הראוטר המדובר, אתה תקבל מהירות של סביב ה-90MBit.

פורסם

מכיוון שה Swtch הקווי שלו תומך במהירות של עד 100Mbit.

על מנת שתהיה תמיכה מלאה ב 100Mbit ללא צוואר בקבוק, אתה צריך נתב עם Switch של 1Gb. (כמו לדוגמה 1043 של אותה חברה).

לא הבנתי את ההגיון. המתג מסוגל לתת 100Mbit לכל פורט וממילא המהירות הכללית לא תעבור את ה100Mbit. צוואר הבקבוק, אם קיים, הוא במהירות הניתוב של הנתב (ברמת הTCP/IP) וזה לא קשור לפונקציות המתג.

פורסם
  • מחבר

למען האמת אם אצליח לקבל 90MB זה יהיה די מדהים. ממה שאני שומע בדרך כלל קשה לקבל את מלא המהירות גם אם הציוד עצמו תומך בזה.

אני מוכן להתפשר לדעתי על להשאיר בנתיים את הנתב שלי עם 90M

פורסם

לא הבנתי את ההגיון. המתג מסוגל לתת 100Mbit לכל פורט וממילא המהירות הכללית לא תעבור את ה100Mbit. צוואר הבקבוק, אם קיים, הוא במהירות הניתוב של הנתב (ברמת הTCP/IP) וזה לא קשור לפונקציות המתג.

מספר הפורטים אינם מהווים שיקול היות והחיבור מתנקז כולו לחיבור הבודד של הWAN.

פורסם

מספר הפורטים אינם מהווים שיקול היות והחיבור מתנקז כולו לחיבור הבודד של הWAN.

בהנחה שהחיבור של הWAN יכול פיזית לתת מהירות של 100Mbit Full Duplex, איך הוא מהווה צוואר בקבוק לקו אינטרנט שהוא לכל היותר 100Mbit? האם המודם בכלל נותן יותר מ100Mbit פיזי בחיבור הרשת שלו?

המגבלה האמיתית היא מהירות הניתוב, ופה השאלה האם הנתב של ה1Gbit עדיף. זה לא מובן מאליו.

פורסם

המודם אכן נותן יותר מ 100Mbit לפחות ב Hot.

וצריך לזכור שה 100Mbit המוצהרים של הנתב הם תיאורטיים, לכן אתה לא תקבל 100Mbit אמיתיים עם ה 841.

פורסם

גם ה100Mbit של האינטרנט הם תאורטיים... אבל הבנתי את כוונתך. השאלה האמיתית היא האם ה1043 יידע לנתב מספיק מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים