פורסם 2004 בינואר 2121 שנים AB, ערוך את הכותרת כך שתהיה עניינית וללא עודף סימני שאלה.114508534, אם אין לך משהו מועיל לרשום, אל תרשום!
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מה לא ענייני בכותרת??אני לא מאמין שיש בן אדם שרואה את הכותרת ולא מבין מה הולך להיות רשום בפנים
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים זה בסך הכול מוד לאימיול שצצים כאלו הרבה לאחרונה שמבטיחים יציבות מהירות ואפשרויות חדשותאבל לא הרבה מקיימים המוד הזה מבוסס על EMULE 29C אם אני לא טועה.אתה בסך הכל צריך להחליף את קובץ ההפעלה של החמור בקובץ של הXL זה כל הסיפור של ההתקנהתבדוק בעצמך אייך הוא זה הכי טוב.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מה לא ענייני בכותרת??אני לא מאמין שיש בן אדם שרואה את הכותרת ולא מבין מה הולך להיות רשום בפניםעניינית היא אולי כן, אבל סימני השאלה מעצבנים מאוד.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר .....כן אבל אני מפחד שמשהו יקרה לקרדיט שלי או משהו ....או שזה סתם ידפוק הכל בגלל זה אני רוצה לשאול אם יש למישהו ניסיון...
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אל תתקין אותו!!!!!!!!!!!זהו מוד יחסית ישן שפעם שיפר את המהירות אבל עכשיו יש חסימה נגדו ואם תתקין אותו זה יגרום לאיבוד הקרדיט
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים קרדיט לא קרדיט, התוכנה הזאת ממש מעצבנת, אתה מושך קובץ 1 מתוך 10 ב K1 ואחרים מושכים ממך ב20K -30 ,וחוסם לך את התעבורה קקה תוכנה :-[
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים זה תלוי בסוג האי מיול יש מודים יותר טובים למשל ה LSD האחרון הוא משפר את הגישה לקבצים וגם את מהירות ההורדה-------------------------------
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים אצלי זה LSD P4שכחתי את השם המלאגם אני משתמש במוד הזה הוא מבוסס על EMULE.30A יש שם הרבה אפשרויות נחמדותונראה שבאמת הוא פועל יותר חלק עם התאימות לP4 אבל עדיין המהירות זוחלת :-[........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.