עבור לתוכן

שאלה מה ההבדל בין תואר הנדסאי של מהט ומשרד החינוך????

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך?

כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?

פורסם

מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך?

כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?

ממה שידוע לי, להשלים מהנדסאי (אלקטרוניקה,למשל) לתואר לוקח שנתיים בערך.

פורסם

יותר בכיוון הארבע.

פורסם

יש מקומות שהם שלוש שנים לימודי בוקר וארבע לימודי ערב

אגב למיטב הבנתי היום כל התארים של ההנדסאים הם של המה"ט

פורסם

לפי מה שאני יודע הכשרת הנדסאים זה באחריות משרד התמ"ת ולא החינוך (כלומר המל"ג לא קשור בכלל. מי שמפקח על ההכשרה הוא מה"ט).

לא הבנתי אם התכוונת להמשיך לתואר ראשון מדעי באוניברסיטאות? כי אפשר לצבור מספר נקודות מצומצם שיכול באמת להפחית עד שנתיים את הלימודים, אבל קח בחשבון שיכול להיות שיהיו התנגשויות במערכת שעות כי בכל מקרה יש צורך להשלים קורסים של השנים הראשונות (וזה עוד מבלי לדבר על הציון הגבוה שהוא תנאי שבלעדיו לא יסתכלו עליך).

אם התכוונת כמה זמן לוקח לקבל דיפלומה הנדסאי - שנתיים-שלוש.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שאי אפשר להשלים לתואר תוך כדי לימודים של הנדסאי(אני עכשיו לומדת שנה ראשונה של הנדסאי למה"ט) אבל אולי למשיהו ידועה אם באונבירסיטה הפתוחה יש אפשרות תוך כדי? או במקום אחר

פורסם

אישית אינני יודע איזה דרישות יש לאונ' פתוחה, אז כדאי אולי לברר במקום.

בד"כ אנשים לומדים הנדסאים ואח"כ משלימים לתואר ראשון או למהנדס. אם זה אפשר ביחד-לא יודע.

אבל לפי מה שידוע לי, כמעט כל מכללות של הנדסאים שובתים עכשיו ולא ידוע מתי יתחילו..

פורסם

את לומדת באו"פ? כי שם הכל שונה לגמרי.

את יכולה ללמוד מה שבא לך, אבל כדאי לברר איזה קורסים יכולים לוותר לך עליהם וכך להרשם לקורסים שבוודאות תצטרכי להשלים. אם אני לא טועה יש יועצי לימודים והם יוכלו להגיד לך בצורה בטוחה יותר מאיתנו

פורסם

איזה באסה השביתה הזאת , כמעט ולא מופיעה באתרי האינטרנט וכמעט כלום חוץ מאיזה קבוצה בפייסבוק שמעדכנים כל שנייה שם מה קורה (גם לא כתוב מי הן ה60 מכללות ששובתות - גם המכללה שלי שובתת ) , זה פשוט נוראי לשבת כמו אסיר בבית בלי לדעת מתי לחזור ללימודים , ברור אם זה היה משרד החינוך שובת היה הייפ מטורף בתקשורת או שהיו שובתים באונבסיטרה הפתוחה גם היו עושים על זה הייפ אבל נראה לי רק שיהיה את ההפגנה או משהו חדשותיי אז הם ילכו וריאו , כי אני כבר מתחיל להתייאש מהשביתה הזאת (לומד הנדסאי צילום)

פורסם

איזה באסה השביתה הזאת , כמעט ולא מופיעה באתרי האינטרנט וכמעט כלום חוץ מאיזה קבוצה בפייסבוק שמעדכנים כל שנייה שם מה קורה (גם לא כתוב מי הן ה60 מכללות ששובתות - גם המכללה שלי שובתת ) , זה פשוט נוראי לשבת כמו אסיר בבית בלי לדעת מתי לחזור ללימודים , ברור אם זה היה משרד החינוך שובת היה הייפ מטורף בתקשורת או שהיו שובתים באונבסיטרה הפתוחה גם היו עושים על זה הייפ אבל נראה לי רק שיהיה את ההפגנה או משהו חדשותיי אז הם ילכו וריאו , כי אני כבר מתחיל להתייאש מהשביתה הזאת (לומד הנדסאי צילום)

אוניבסיטרה(א) - אהבתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים