פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך?כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך?כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?ממה שידוע לי, להשלים מהנדסאי (אלקטרוניקה,למשל) לתואר לוקח שנתיים בערך.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים יש מקומות שהם שלוש שנים לימודי בוקר וארבע לימודי ערבאגב למיטב הבנתי היום כל התארים של ההנדסאים הם של המה"ט
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים לפי מה שאני יודע הכשרת הנדסאים זה באחריות משרד התמ"ת ולא החינוך (כלומר המל"ג לא קשור בכלל. מי שמפקח על ההכשרה הוא מה"ט). לא הבנתי אם התכוונת להמשיך לתואר ראשון מדעי באוניברסיטאות? כי אפשר לצבור מספר נקודות מצומצם שיכול באמת להפחית עד שנתיים את הלימודים, אבל קח בחשבון שיכול להיות שיהיו התנגשויות במערכת שעות כי בכל מקרה יש צורך להשלים קורסים של השנים הראשונות (וזה עוד מבלי לדבר על הציון הגבוה שהוא תנאי שבלעדיו לא יסתכלו עליך).אם התכוונת כמה זמן לוקח לקבל דיפלומה הנדסאי - שנתיים-שלוש.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים מחבר אני הבנתי שאי אפשר להשלים לתואר תוך כדי לימודים של הנדסאי(אני עכשיו לומדת שנה ראשונה של הנדסאי למה"ט) אבל אולי למשיהו ידועה אם באונבירסיטה הפתוחה יש אפשרות תוך כדי? או במקום אחר
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים אישית אינני יודע איזה דרישות יש לאונ' פתוחה, אז כדאי אולי לברר במקום.בד"כ אנשים לומדים הנדסאים ואח"כ משלימים לתואר ראשון או למהנדס. אם זה אפשר ביחד-לא יודע.אבל לפי מה שידוע לי, כמעט כל מכללות של הנדסאים שובתים עכשיו ולא ידוע מתי יתחילו..
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים את לומדת באו"פ? כי שם הכל שונה לגמרי. את יכולה ללמוד מה שבא לך, אבל כדאי לברר איזה קורסים יכולים לוותר לך עליהם וכך להרשם לקורסים שבוודאות תצטרכי להשלים. אם אני לא טועה יש יועצי לימודים והם יוכלו להגיד לך בצורה בטוחה יותר מאיתנו
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים איזה באסה השביתה הזאת , כמעט ולא מופיעה באתרי האינטרנט וכמעט כלום חוץ מאיזה קבוצה בפייסבוק שמעדכנים כל שנייה שם מה קורה (גם לא כתוב מי הן ה60 מכללות ששובתות - גם המכללה שלי שובתת ) , זה פשוט נוראי לשבת כמו אסיר בבית בלי לדעת מתי לחזור ללימודים , ברור אם זה היה משרד החינוך שובת היה הייפ מטורף בתקשורת או שהיו שובתים באונבסיטרה הפתוחה גם היו עושים על זה הייפ אבל נראה לי רק שיהיה את ההפגנה או משהו חדשותיי אז הם ילכו וריאו , כי אני כבר מתחיל להתייאש מהשביתה הזאת (לומד הנדסאי צילום)
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים איזה באסה השביתה הזאת , כמעט ולא מופיעה באתרי האינטרנט וכמעט כלום חוץ מאיזה קבוצה בפייסבוק שמעדכנים כל שנייה שם מה קורה (גם לא כתוב מי הן ה60 מכללות ששובתות - גם המכללה שלי שובתת ) , זה פשוט נוראי לשבת כמו אסיר בבית בלי לדעת מתי לחזור ללימודים , ברור אם זה היה משרד החינוך שובת היה הייפ מטורף בתקשורת או שהיו שובתים באונבסיטרה הפתוחה גם היו עושים על זה הייפ אבל נראה לי רק שיהיה את ההפגנה או משהו חדשותיי אז הם ילכו וריאו , כי אני כבר מתחיל להתייאש מהשביתה הזאת (לומד הנדסאי צילום) אוניבסיטרה(א) - אהבתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.