עבור לתוכן

סובל מעייפות

Featured Replies

פורסם

שכחת להוסיף ש- 100% מהנשאים/קורבנות אינם שורדים...

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכחת להוסיף ש- 100% מהנשאים/קורבנות אינם שורדים...

אכן, "עם תמותה של 100%"

פורסם

סליחה על ההפרעה , אבל מה הקשר לחלב ?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001321/

מאז שהפסקתי לשתות חלב - אני מרגיש הרבה יותר טוב - פחות ליחה מעצבנת בבוקר - פחות זיעה - יושן יוטר טוב.

אני אולי לא יכול למסמר את זה מדעית - אבל אני מעיד על עצמי שהפחתה של שתיית חלב שיפרה את איכות חיי.

פורסם

איך אני אוהב את ההגזמות בפורום הזה.

אנשים אתם יודעים בכלל מה זה עייפות כרונית? (מופנה בעיקר להוא שטוען שהוא סובל זה)

פותח הדיון:

בפאן הרפואי תבקש לעשות בדיקות דם אולי חסר ברזל או ויטמנין כלשהו.

בפאן האישי: תאכל ארוחות מסודרות, תאכל ירקות ופירות. אתה לא צריך לעבור למשטר אוכל קפדני פשוט תקפיד על פחות שטויות

תסדר לעצמך את השעון הביולוגי. לך לישון באותן שעות וקום תמיד באותן שעיות אתה תראה איך כל פעם יקח לך פחות זמן להתאושש

אני הולך לישון בשעות משתנות (משתדל בחצות) אך קם כל בוקר בשש ועשרה למעט שישי, שבת בהן אני מרשה לעצמי לישון עד תשע וחצי. לוקח לי ילא יותר מחמש דקות על המחשב בשביל להתעורר. בשמונה אני כבר מתחיל את היום שלי (כולל אימון כושר, היגיינה בסיסית וחצי שעה זמן איכות)

הרע בזה שזה מקבע אותך (משתדל לא לצאת עד שעות מאוחרות, בטח לא באמצע שבוע), מספיקה פעם אחת בה אתה מתעורר בשעה אחרת על מנת לערער את כל השעון הביולוגי. כבר יצא לי לא פעם שהעדפתי לישון שעתיים בלילה בשביל לקום באותה שעה.

הטוב? תוך דקות אני ער, לרוב אני גם נרדם בלילה מוקדם למרות שאני לא עייף, מרגיש שאיכות החיים שלי עלתה והיום הרבה יותר ארוך ומועיל.

פורסם
  • מחבר

אני אוכל די הרבה ירקות בסהכ

לא הלכתי לרופא ואין לי כח לשמוע על מחלות .

אני בודק משהו לבנתיים ואם זה יוכיח את עצמו אני מבטיח לגלות לכם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים