פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים תאמת לא מבין למה ההתעקשות על עותקים פיזיים של משחקים אם אפשר לקנות הורדות ככה אתה מקבל את המשחק מאוד מהר וגם שומר על איכות הסביבה לא חסר אתרים מומלצים שמוכרים הורדות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482949.0 אבל אם אתה בכל זאת מתעקש אז אני קניתי מספר פעמים באתר אנגלי בשם shopto.net
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים גם אני מעדיף בדרך כלל עותק דיגיטלי (זה מגיע הרבה יותר מהר)אבל לפעמים יש מציאות מאוד נחמדות בעותק פיזיהזמנתי את Dishonord מהחנות של Shopto, יצא 170 ש"ח (לעומת 230 ש"ח בסטים)הגיע תוך 5 ימים, ומשלמים ב pay pal (יותר בטוח ומהיר, אבל עם עמלה קטנה) או באשראיהם אפילו מצלמים את החבילה כדי שתוכל לראות שהיא נשלחה והכתובת נכונה
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים zavvi זולים אבל המשלוח שלהם לא משהו.Shopto מעט יקרים יותר (יותר נכון המשלוח מעט יקר יותר) אבל המשלוח הרבה יותר מהיר.GAME גם אפשרות אבל הם לאחרונה נצלו בקושי רב מפשיטת רגל.
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים קניתי לפני כמה חודשים איזה 19 משחקים מאמזון דרך אתר ישראלי שנותן כתובת באמריקה שלשם המשחקים מגיעים ואז שולחים לך לארץבאמזון המשחקים זולים אבל אז המשלוח לארץ דרך האתר הישראלי מוסיף 30 אחוז בכסףאם קונים בוחטה של משחקים זה יוצא סבבה לי יצא 60 שקל למשחק אני מחכה לבלק פריידיי ואולי נקנה עוד משחקים
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים מחבר אני יודע שעדיף עותקים דיגיטליים אבל אני מעדיף עותקים פיזיים כי לכל אחד יש את הפאקים שלו וראיתי ב-shopto שיש אופציה לעשות מעקב אחרי המשלוח, זה נחוץ? או שאפשר לחסוך את ה-20 שקל? 3emi אתה יכול להביא לי את השם של האתר ששולח לארץ?
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים לפי דעתי זה היה האתר הזה mustopאבל יש עוד מספר אתרים שעושים אותו דבר אבל אין תלונות לגבי האתר הזה הכל הגיע יפה
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים שאני לא קונה דיגיטלי , אני קונה מ- ShopTo.Net , הם פשוט מעולים.גם מהירים מאוד וגם אמינים מאוד.אין טעם לעשות מעקב אחרי החבילה , אני אף פעם לא עשיתי את זה.מה שיפה זה שהמשחק בד"כ מגיע עד לתיבת הדואר שלך ולא לסניף הדואר בשכונה...
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר מה שיפה זה שהמשחק בד"כ מגיע עד לתיבת הדואר שלך ולא לסניף הדואר בשכונה... באמת??? הייתי בטוח שאני יצטרך לאסוף את זה מסניף הדואר.. אני פשוט רושם את המיקוד וכתובת וזה מגיע עד הבית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.