פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים יש לי מחשב בחדר ממד ועוד מחשב נייד בגלל זה רציתי להוסיף מודם מודם-->מחשב ממד מודם-->ראוטר-->מחשב נייד האם אני צריך ליידע את הוט לגבי הוספת מודם או מספיק לקנות ביד 2 לחבר והכל שמח וסבבה
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים למה לא לבנות פשוט רשת של שני המחשבים?בכל מקרה, הוספת מודם חייבת תשלום נוסף לחברת התשתית.כמו כן, מודם בתשתית הוט ניתן לקנות רק מהם.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר למה אם אני קונה את אותו הדגם של המודם זה לא אפשרי לחיבור?אבל יש לי בבית 2 נקודות של הוט תקינות ועובדות אבל בגלל הממד אני לא יכולה לשים רשתלכן אני רוצה לפצל את זה
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מודם של הוט חייב להיות מסונכרן מול המרכזיה ובהוט זה סכנרון של מודם ספציפי.אז אי אפשר להביא סתם מודם ופשוט לחבר לקו.ברשת ADSL של בזק זה שונה, שם מדובר על סנכרון של קו, כלומר ניתן להביא כל מודם מתאים ולחבר. מודם אחד על כל קו.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים יש לי מחשב בחדר ממד ועוד מחשב נייד בגלל זה רציתי להוסיף מודם מודם-->מחשב ממד מודם-->ראוטר-->מחשב נייד האם אני צריך ליידע את הוט לגבי הוספת מודם או מספיק לקנות ביד 2 לחבר והכל שמח וסבבהמה שאתה זקוק לו הוא נתב או ROUTER באנגלית. תקרא את המדריך הזה על מנת להבין את המשמעות שלו עבורך.http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.