פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים שלום לכולםיש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7הרשת עובדת במצב WORKGROUPכאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדרבמחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוףבקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקיןאנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים למה אתה כותב ב all caps?אתה צריך להבין שאימות כזה מבוסס על מאגר המשתמשים של המחשב שאליו אתה ניגש (בניגון לAD ששם כל המאגר שמור בGC של שרתי DC).כאשר את ניגש למשאב כזה תראה מה נרשם ב security events של המכונה המארחת. אתה אמור לראות event של NTLM.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר ALL CAPS זו הדרך המהירה לעבור מעברית לאנגליתאבדוק מה נרשם ב-security events באופן כללי האם מה שכתבתי בתחילה זה אפשרי לבצע ?אלו פרמטרים לבדוק / לשנות בשני המחשבים ?תודה רבה
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר אתה מתכוון להוסיף במחשב המארח יוזר חדש בעל אותו שם וסיסמא כמו במחשב שממנו ניגשים ב-control panel - users
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים כן. למרות שאם מתאים לך לעבוד עם שם משתמש וסיסמא, כנראה שלמשתמשים במחשב שממנו ניגשים אין משמעות.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר אני מאמין שזה סוג של אבטחת מידעבמחשב אחד אני רושם שם משתמש וסיסמא פעם אחת ומסן וי לשמור שם משתמש וסיסמאכל אחד אחר שינסה לגשת דרך האינטרנט לא יוכל כיוון שלא יודע את שם המשתמש והסיסמאזה לפחות בתאוריה שלי להגן על המידע - כל מי שברשת שם המשתמש והסיסמא יהיו שמורים וכל מי שניגש מבחוץ המידע מוגן(כמובן שאם פורצים למחשב שלי אז יש גישה למחשב השני - זה ידוע לי)
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מה שכתבת בכלל לא נכון.א. אין פה שום קשר בין שימו ב cached credentials לבין אבטחת מידע.ב. על מנת שמישהו יוכל לגשת אליך מבחוץ ב SMB אתה חייב לחשוף שירות NBT החוצה.ג. מה זה "פריצה"? אני מקווה שלא ראית יותר מדי סרטי הוליווד זולים...
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר אוקיי מה שהבנתי זה כך1) אני פרנואיד יותר מדי2) כדי שמישהו ייכנס לשיתוף מבחוץ בחולונות 7 אני צריך NBT זה שלפי דעתי לא הופעל3) הרסתם לי את התאוריה לאבטחת המידעאם הבנתי נכון אז - אז שורה תחתונה אני יכול להיות רגועתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.