עבור לתוכן

המלצה למסך 22' 23' עם אפשרות תלייה

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך מחשב 22' 23' עם עדיפות לפחות מ5MS חובה עם אפשרות תלייה

עד 1500 ש"ח ( אם תהיה חריגה קטנה זה לא סוף העולם)

ושיהיה LED

תודה רבה.

פורסם

בתקציב הזה כבר אפשר למצוא מסך "24 איכותי - הDELL U2412M.

או שיש אפשרות לחסוך כמה מאות שקלים וללכת על הDELL U2212HM/2312HM.

לשלושתם יש חיבור סטנדרטי שאפשר לחבר אליו זרוע VESA 100X100MM. התקציב צריך לכלול את עלות הזרוע?

פורסם
  • מחבר

לא כולל את הזרוע... הזרוע כבר קיימת

24 נראה לי טיפה גדול למרחק שלי(כ-65 ס"מ מרחק)

איך המסכי DELL ??? לא שמעתי יותר מדי עליהם... וגם עוד עניין קטן אני מבין שיש אנשים שמעדיפים עד היום מסכי LCD ולא LED בגלל שהרבה פעמים הLED סתם יקר ונותן את אותה האיכות אז אשמח לחוות דעת בנושא

פורסם

"24 זה סביר ל65 ס"מ. אני יושב בערך 70 ס"מ משלי.

ה"23 לא הרבה יותר קטן ממנו (די אותו דבר ברוחב).

הLED באמת לא נותן שום יתרון משמעותי ולפעמים אף יש לו חסרונות - אך במצב של היום אין הרבה הבדלים לא באיכות ולא במחיר, אז קונים מה שיש - LED או פלורסנט. זה לא כזה משנה.

המסכים של DELL הם מהפופולריים ומהמומלצים בפורום. מדובר במסכים עם פאנל IPS, שהוא איכותי יותר מהTN הקיים ברוב המסכים בטווח הגדלים שציינת. בנוסף, בשל הפופולריות שלהם בישראל, יש להם ייבוא סדיק, מלאי זמין כמעט תמיד ומחירים אטרקטיביים מאוד.

פורסם
  • מחבר

{מודה לך מאוד על התגובות והעזרה}

אני פשוט לא יודע כל כך לאיזה כיוון ללכת ואם אתה אומר שאתה יושב במרחק דיי זהה לשלי עם 24 אני צריך לנסות את זה פנים מול פנים

דבר שני אני לא יודע בדיוק על מה ללכת... המלצה מועדפת??

חוץ מזה אני דיי מעדיף MS נמוך ולא גבוה

פורסם

אני כמאת יכול להתחייב על זה שלמסכי IPS (בייחוד של DELL), שה-MS המוצהר גבוהה ממה שיש בפועל, בפועל תקבל מסך אם זמן תגובה מצוין ויותר נמוך מרוב מסכי ה-TN (גם אלו שמוצהר עליהם 2MS).

פורסם

אני כמאת יכול להתחייב על זה שלמסכי IPS (בייחוד של DELL), שה-MS המוצהר גבוהה ממה שיש בפועל, בפועל תקבל מסך אם זמן תגובה מצוין ויותר נמוך מרוב מסכי ה-TN (גם אלו שמוצהר עליהם 2MS).

זה לא נכון. בדרך-כלל מסכי 2MS יציגו זמן מהיר יותר במדידות, אבל גם אם כן - זה ברמות שזה חסר משמעות.

מסכי 5MS TN אכן איטיים יותר (אין בהם RTC/overdrive).

פורסם

התכוונתי ל-5MS, לא יודע למה כתבתי 2MS.

פורסם
  • מחבר

המסכים שהצעת לי הם 8MS לא עדיף אם כבר אני קונה עכשיו לקנות MS נמוך..?

אני אישית מעדיף... אם כבר אני קונה אז לקנות משהו טוווווב! לא נורא אם נשקיע עוד 100 200 ש"ח

פורסם

לא הבנת שה-8MS שמוצהר על ה-DELL נמוך משאר מסכי ה-TN עם 5MS .

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא הבנתי אם שאלתי שוב... אבל בכל מקרה אני יעדיף פחות מ8 MS של DELL

פורסם

אתה צריך לשים לב לשלושה דברים:

1. כל יצרנית מודדת את זמן התגובה בצורה שונה ואיך שבא לה בשביל מספרים מרשימים. DELL משתמשים בשיטת grey to grey המחמירה יותר.

2. זמן התגובה הממוצע שאדם יכול להבחין בו הוא כ-12MS. לכן לא ניתן לומר שמסך עם זמן תגובה של 2MS טוב יותר מאחד של 8MS.

3. יש פרמטרים הרבה יותר חשובים כשבוחרים מסך. ה-DELL הנ"ל מצטיין ברובם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על המידע...

אבל אני עדייין מעדיף MS נמוך מ8

אם יש של DELL כזה מומלץ {ושניתן לתלייה} אשמח לשמוע וללמוד

פורסם

קיבלת את כל המידע, ועדיין אתה מעדיף ראש בקיר? זכותך. לא חושב שיהיה למישהו פה משהו להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

בכלל לא ראש בקיר פשוט אני מעוניין לשמוע עוד דגמים ולא רק DELL

רק בשביל שאני יעשה סקירה משלי אחרי זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים