עבור לתוכן

מחפש מפרט כללי - עד 4K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני.

לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו.

אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט).

אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני)

איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח.

יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי.

עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?

פורסם
  • מחבר

אין המלצות?

פורסם

מה זה מפרט כללי? מה השימושים שלך?

פורסם
  • מחבר

קצת מהכול, בעיקר אינטרנט ומשרדי אבל לפעמים גם משחקים או תוכניות עריכה.

עריכה:

אני מאמין שמילה שאתה מחפש היא רב תכליתי.

פורסם

זו בדיוק המילה שאני מנסה לפרש. קצת משחקים ותוכנות עריכה? אילו למשל? באיזו תדירות? לאילו הגדרות גרפיות אתה מצפה במשחקים?

פורסם
  • מחבר

לא משהו כבד במיוחד לא משנה איזה I5 תשים זה יספיק. (יש לי כרגע I5 וזה מספיק בהחלט)

לגבי משחקים אמרתי משהו שיכול להריץ משחקים חדשים על 21INC אבל ממש לא קריטי אם הכול על MAX, לא צריך לעלות יותר מ600שח.

תודה.

עריכה: שכחתי לגבי הגדרות אני מנחש NATIVE נראה לי שזה אותו דבר לכל הLCD 21INCH 1680x1050

פורסם
  • מחבר

נו באמת חברה אני לא צריך משה יותר מידי מתוחכם יש מספר גרסאות לI5 2310,2400,3470, 2500,3450 בטווח מחיר של 800-1200

אני רוצה לדעת איזה מהם יש לו יחס ביצועים/מחיר טוב, כלומר לא הכי חדש מביניהם שעוד לא עבר ירידה במחיר, לא הכי הרבה פיצרים שהרוב לא צריכים ולא משהו ישן שיותר משתלם לשים עוד כמה שקלים בשביל גרסאה מתקדמת יותר, זה בטח הרכיב שהוא הכי פופלרי אצלכם ברשימות...

כנ"ל לגבי לוח אם, יש מיליון דגמים ואני לא רוצה להתחיל לעבור באתר היצרן ולראות עם זה לוח עם RAID או שלל שטויות שידרוגים שאני לא צריך, אני מחפש לוח אם סולידי. כנ"ל כרטיס מסך, תמיד יש דגם של כרטיס שהוא הכי מתשלם בטווח מחיר מסוים.

אני יודע שהמידי הרבה יותר פופולארי פה, אבל אם יש איזשהו טיפ לגבי מארזי מיני אני שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים