עבור לתוכן

שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני.

Featured Replies

פורסם

שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני.

אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..

פורסם

למה שלא יהיה אפשר? זאת המטרה שלו, בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

למה שלא יהיה אפשר? זאת המטרה שלו, בסופו של דבר.

יש צורך לחבר את הדיסק הקשיח גם לחשמל? או שכבל היו אס בי מספיק? ומה קובע את מהירות העברת המידע מהקשיח החיצוני אל המחשב?.. תודה .

פורסם

במידה וזה דיסק חיצוני בגודל קטן (2.5 אינץ) אז לא צריך חיבור חשמל נוסף.

ממשק הדיסק קובע את מהירות ההעברה.עם הוא USB 3 אז תקבל מהירות מתאימה.אם הוא בחיבור ESATA תקבל את המהירות של כונן פנימי.בחיבור USB 2 אכלת אותה :)

פורסם
  • מחבר

במידה וזה דיסק חיצוני בגודל קטן (2.5 אינץ) אז לא צריך חיבור חשמל נוסף.

ממשק הדיסק קובע את מהירות ההעברה.עם הוא USB 3 אז תקבל מהירות מתאימה.אם הוא בחיבור ESATA תקבל את המהירות של כונן פנימי.בחיבור USB 2 אכלת אותה :)

יש לי לוח P5Q וככל הנראה אין לי חיבור USB 3 אז כונן קשיח בעל חיבור USB 3 לא יעבוד לי על המחשב או שפשוט יוגבל בגלל הלוח?..

והאם יש הבדלים משמעותיים בין הקשיחים שצורכים חשמל לאלו שלא?.

פורסם

יש הבדל משמעותי ביניהם.כוננים גדולים- 3.5 אינץ חייבים חיבור חשמל,ולא נוחים לניוד.לאחר שרכשתי אחד כזה הבנתי שעבורי הוא לא נוח למרות שאני לא מנייד אותו בכלל.היתרון של 3.5 הוא נפח אחסון גבוה יותר ומחיר יותר זול.אם אין בלוח USB3 הוא פשוט יעבוד במהירות USB 2 על המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל משמעותי ביניהם.כוננים גדולים- 3.5 אינץ חייבים חיבור חשמל,ולא נוחים לניוד.לאחר שרכשתי אחד כזה הבנתי שעבורי הוא לא נוח למרות שאני לא מנייד אותו בכלל.היתרון של 3.5 הוא נפח אחסון גבוה יותר ומחיר יותר זול.אם אין בלוח USB3 הוא פשוט יעבוד במהירות USB 2 על המחשב שלך.

אז בעצם עדיף לי לקנות אחד בעל חיבור USB 3 למרות שאין ברשותי תמיכה לזה?..

יש עוד דברים חיוניים שקובעים את מהירות העברת המידע של הקשיח החיצוני ?.

ואיזה קשיח כדאי לקנות בתקציב של עד 400 שקלים.. ותודה ..

פורסם
  • מחבר

כן עדיף USB 3.

http://ksp.co.il/?uin=14548

תודה לך. יש לי עוד שאלה אחת , אני צריך לקנות יחד איתו גם כבל USB 2 או שאין צורך?

פורסם

אין צורך.

הוא מגיע עם כבל מתאים (USB 3.0 מתאים גם ל 2.0)

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות שהקשיח החיצוני פועל במהירות גבוהה בהרבה ממש בהרבה, מהקשיח הפנימי שיש לי כרגע?, ... וכמה ההבדל מורגש בין USB 3 ל USB 2 .. תודה

פורסם

הבדל גדול מאוד, יכול להגיע גם לשיפור של יותר מ-400%.

פורסם

איך הגעת למסקנה שהחיצוני מהיר יותר מהפנימי?

פורסם

^ צודק פספסתי את החלק הזה... אז:

פורסם
  • מחבר

העברתי כל מיני קבצים והתקנות לקשיח החיצוני וכשהתקנתי אותם על המחשב (דרך הקשיח החיצוני), מהירות ההתקנה התקצרה משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים