עבור לתוכן

מחפש עצות לתזונה ולאימונים לחיטוב הגוף בבית

Featured Replies

פורסם

tmpusr אתה לדעתי מטעה. יש המון מאמני כושר שתקועים עם מיתוסים ואמונות שממזמן הוכחו כאשליות ובגלל זה אני רואה אותם מתאמנים 5 שנים ועדיין נראים כמו שהם נראים.בסופו של דבר אם אתה לא מכוון למשהו קיצוני מדי אין כמעט סיכון.

פורסם

אין צורך להתאמן על קצה גבול היכולת, ריצה או אופניים בקצב נוח(נשימה בקצב דיבור) ואימוני סבולת שריר כנגד משקל גוף (trx יהיה גם מצוין אם אתה יכול לקנות).

פורסם

kilogram.co.il

lbs.co.il

בהצלחה

פורסם

מה שאימוני מכון כושר יתנו לך זה עיצוב גוף וכושר אירובי "מלאכותי" (תנו לרצי ההליכון לרוץ במסלול עם עליות או ביער), אתה צריך לספור כל קלורייה וכל הזמן להזיל ריר על אוכל טעים שאסור לך להתקרב אליו. ואתה חייב לשבת על דיאטה כזאת כל הזמן אם נקודת "שחיף" היא לא נקודת המוצא שלך.

אני מעדיף תוכנית שונה לגמרי,

תמצא אימוני CROSSFIT אצלך באזור ולך להתאמן. הדבר הזה יתן לך כושר קרבי+ (תלוי עד כמה תשקיע) והתפריט שלך יהיה חופשי הרבה יותר.

פורסם

...כושר אירובי "מלאכותי" (תנו לרצי ההליכון לרוץ במסלול עם עליות או ביער)...

1. בולשיט.

2. קרוספיט זה אוברקיל מטורף למי שרק רוצה לשמור על כושר.

ללמוד מאפס את כל ההנפות והעבודה עם המוט, ממש מיותר במקרה הזה.

פורסם

אחויה, יש פה עצות לא רעות בכלל, אבל אני מתעקש, במילה אחת, P90X. השינוי שעושים תוך תשעים יום הוא פנומנלי. כל מילה נוספת מיותרת. אני מתאמן עם התוכנית הזו כבר שנתיים ואני בכושר יותר טוב מחבר שלי שמאמן ב"אחריי" (כושר קרבי).

בנוסף אני טבעוני, ויש מספיק סרטונים ביו טיוב על טבעונים שהם אלופים אולימפיים ואתלטים עם מדליות.

דבר אחרון. אל תיגע בתוספים. שלא ימכרו לך דבר. בלי אבקות חלבון אחרי אימון, גיינרים, אבקות לשיפור האימון או אבקות התאוששות.

תאכל המון פירות (ושלא יזבלו לך בשכל שסוכר פירות זה לא טוב..), פחמימות רגילות או מלאות כמו פסטה, דגנים כמו אורז, קינואה וכו. כמה שפחות שומן, ואם כבר שומן אז רק מזרעים כמו צ'יה,פשתן ואגוזים למיניהם, אך בכמויות מזעריות של עד 40 גרם ליום.

אם תרצה מידע נוסף, בכיף, בפרטי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים