עבור לתוכן

מפרט למחשב איכותי וחזק למשחקים עד 8000 ש"ח כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה.

יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי.

אז אני אשמח לעזרתכם!!!

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!!

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים, סגנונות שאני אוהב לדוגמא: מקס פיין 3, באטמן ארקהם סיטי, סטארקראפט 2, ספלינטר סל החדש וכו'...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. צויין למעלה. העדפה לחברות טובות. מסך של סמסונג.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

Windows 7 Home Premium 64Bit (ואם ישאר כסף לאופיס אז סבבה)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי אשקלון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

SSD לכונן C ושיהיה מספיק גדול בשביל המערכת הפעלה והמשחקים שאני יתקין.

שיהיה WIFI כמו שיש במחשבים ניידים כדי שאוכל להתחבר לראוטר. (מקווה שהסברתי את זה ברור).

USB 3 (ובכללי שיהיו לפחות 4 חיבורי USB).

HDMI.

ושהמחשב יהיה מחומרים טובים ולא זבל.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. אבל רק בעתיד הרחוק. (בערך עוד 3 שנים)

פורסם

בבקשה - מעבד I5+7950+מארז מרווח ואיכותי:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪955

מעבד:

[..] INTEL I5-3470 IVY BRIDGE + ZALMAN CNPS7000V AL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪929

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77M-D3H - זמין במלאי ₪491

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪110

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1790

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105

מארז:

[..] ANTEC P280 w/o PSU ₪623

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪468

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪289

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪461

דיסק קשיח 2:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪677

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7067

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

מחשב חזק עם מעבד מרובע ליבות, 8G זכרון ולוח עם מספיק יציאות USB

נשאר לך מספיק מהתקציב על מנת לקנות ציוד היקפי טוב ואיכותי.

לא המלצתי לך על משהו ספציפי כי זה משתנה מאדם לאדם.

כשתגיע לחנות תוכל לבדוק אותו בעצמך.

החנות יושבת באשדוד ונחשבת למומלצת בקרב חברי הפורום

פורסם
  • מחבר

בבקשה - מעבד I5+7950+מארז מרווח ואיכותי:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪955

מעבד:

[..] INTEL I5-3470 IVY BRIDGE + ZALMAN CNPS7000V AL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪929

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77M-D3H - זמין במלאי ₪491

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪110

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1790

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105

מארז:

[..] ANTEC P280 w/o PSU ₪623

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪468

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪289

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪461

דיסק קשיח 2:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪677

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7067

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

מחשב חזק עם מעבד מרובע ליבות, 8G זכרון ולוח עם מספיק יציאות USB

נשאר לך מספיק מהתקציב על מנת לקנות ציוד היקפי טוב ואיכותי.

לא המלצתי לך על משהו ספציפי כי זה משתנה מאדם לאדם.

כשתגיע לחנות תוכל לבדוק אותו בעצמך.

החנות יושבת באשדוד ונחשבת למומלצת בקרב חברי הפורום

האמת יש במפרט כמה דברים שלדעתי הייתי משנה, אבל בוא ניראה מה מומחים כמוכם תגידו.

זיכרון רציתי 8GB.

כרטיס מסך - אני ממש רוצה של NVIDIA ומשהו איכותי וטוב שיעיף את המשחקים החדשים.

שאלה: הספק כח, הקירור למעבד, והדיסקים קשיחים ניראים לי פשוטים מדיי ושל חברות זולות ולא נשמעות אמינות כל כך...

אשמח לקבל חוות דעת על מה שרשמתי - תודה רבה!!!!!!!!!

פורסם

זיכרון - הוא שם לך 8GB. שים לב לכמות.

כרטיס מסך מקביל של NVIDIA הוא ה-660TI שמעט זול יותר. אם אתה עושה OC ה-7950 עדיף.

חבל שאתה לא מעודכן בעולם החומרה - זלמן\סיית' חברות מהמובילות בקירור אוויר, סיסוניק היא יצרנית ספקי הכח מהטובות (אם לא הטובה ביותר)

בתחום ספקי הכח והיטאצ'י יצרנית איכותית וותיקה שעכשיו שייכת ל-WD.

היערות נוספות:

-במפרט כאמור, שמו 2 קירורים למעבד בטעות. אחת שמגיע במבצע עם המעבד והשני בנפרד. צריך לוותר על אחד מהם.

-הייתי לוקח את ה-SSD ממקום אחר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026

-את הלוח הייתי משנה לזה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8012

-גם את המארז הייתי שוקל לקנות מאייבורי - אותו או את ה-R4 של פרקטל דיזיין.

פורסם
  • מחבר

זיכרון - הוא שם לך 8GB. שים לב לכמות.

כרטיס מסך מקביל של NVIDIA הוא ה-660TI שמעט זול יותר. אם אתה עושה OC ה-7950 עדיף.

חבל שאתה לא מעודכן בעולם החומרה - זלמן\סיית' חברות מהמובילות בקירור אוויר, סיסוניק היא יצרנית ספקי הכח מהטובות (אם לא הטובה ביותר)

בתחום ספקי הכח והיטאצ'י יצרנית איכותית וותיקה שעכשיו שייכת ל-WD.

היערות נוספות:

-במפרט כאמור, שמו 2 קירורים למעבד בטעות. אחת שמגיע במבצע עם המעבד והשני בנפרד. צריך לוותר על אחד מהם.

-הייתי לוקח את ה-SSD ממקום אחר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026

-את הלוח הייתי משנה לזה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8012

-גם את המארז הייתי שוקל לקנות מאייבורי - אותו או את ה-R4 של פרקטל דיזיין.

קודם כל תודה רבה!!!!!

אני בכוונה שואל ומתעניין כי הסכום שאני הולך להוציא הוא טיפה יקר, אז אני רוצה להשקיע במשהו איכותי ועכשיו אני מבין שאני לא מבין בחברות ובגלל זה אני שמח על התגובות והעזרה שלכם.

אז אוקיי אני ידפיס את כל זה ועם זה אני אלך לאייבורי וניראה מה הם יגידו.

אם יהיו בעיות אני ישאל.

נ.ב, עדיין מציק לי הקטע של ה- NVIDIA כי יש המון משחקים שפשוט עובדים איתו עם אפקטים מיוחדים שלכרטיסים אחרים אין.

אז אשמח לדעת אם אני חופר על כלום או שיש איזה כרטיס NVIDIA שאתם ממליצים עליו מבחינת מחיר סבבה ושייתן תמורה מושלמת.

ואגב קירור - באייבורי יש להם מארזים עם מאוורים בגודל 12" (או משהו כזה) שזה מגיע עם עוד 2 מאוורים שזה נחשב למארז מפואר. זה חרטה או שיש בזה משהו?!

ו-OC לא ממש ניראה לי אני יעשה כי זה מסובך בשבילי בגלל זה הורדתי את האופציה הזו ללא רלוונטית.

להלן דוגמאות למארז שנחשב מושלם מבחינת אייבורי - תגידו לי מה דעתכם הכללית עליו כדי שיהיה לי איך להשוות ולהבין איפה הטעויות שלי מבחינת הבנה

הכי יקר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532

בינוני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8667

הכי זול: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8679

ושוב, באמת באמת....תודה ענקית!!! (נרשמתי לכמה אתרים שיעזרו לי בזה ואתם הכי נחמדים וברורים!!!)

פורסם

המארזים מהמפרטים של אייבורי לא רעים.

בשביל לדעת מהו מארז טוב צריך לבדוק אותו... מכיוון שאנשים רגילים לא מחזיקים בעשרות מארזים, יש סקירות ברשת. אתרים מקצועיים (פה למשל ;D )

בודקים מארזים ומתרשמים מהם.

למה אתה רוצה לקנות דווקא באייבורי? ממליץ לך לבדוק את ת'ראד החנויות המומלצות בפורום צרכנות.

פורסם
  • מחבר

המארזים מהמפרטים של אייבורי לא רעים.

בשביל לדעת מהו מארז טוב צריך לבדוק אותו... מכיוון שאנשים רגילים לא מחזיקים בעשרות מארזים, יש סקירות ברשת. אתרים מקצועיים (פה למשל ;D )

בודקים מארזים ומתרשמים מהם.

למה אתה רוצה לקנות דווקא באייבורי? ממליץ לך לבדוק את ת'ראד החנויות המומלצות בפורום צרכנות.

אני רוצה מאייבורי בגלל:

- זולים

- אפשר לבנות דרכם מחשב

- הם באשקלון איפה שאני גר

- חבר עובד שם ככה שזה קצת משנה את חוקי המשחק ביחס לזה שאני יקבל מוצר טוב

אבל אני לא פוסל את ההצעה שלכם. אני יבדוק אותה תהיה בטוח!!! אתם מבינים יותר ממני...

ורציתי לשאול עוד כמה שאלות קטנות אם אפשר שניסיתי אך לא הצלחתי להבין:

1. מה לגבי כרטיס NVIDIA GTX 560 TI

2. במעבד רשמו לי אינטל ואז הוסיפו זלמן...מה זה?!

3. לא עדיף ספק כח של 500W לפחות?!?!?!

4. הקירור שרשמו לי הוא מספיק?

5. ומה קובע את זה שהמשחב יהיה שקט מאוד (רמה 8 לפי המדד שלכם)

תודה רבה שוב ושוב... :)

פורסם

קנה מאיפה שאתה רוצה, זה הכסף שלך.

בקשר לשאלות:

1. מה לגביו? כרטיס לא משתלם בעליל, חלש משמעותית מ-GTX660\7850 ועולה כמותם.

2. זלמן זה שם של חברה המתמחה בין השאר בייצור קירורים למעבדים. הם התכוונו שהקירור של המעבד הוא של זלמן.

3. עדיף לשים ספק עם מספיק WATT שישאיר מרווח ביטחון. ה-430W של סיסוניק למשל מספיק בהחלט ואף איכותי ביותר ובמחיר נהדר.

4. הקירור מספיק.

5. אם אתה רוצה שקט ברמה 8, אתה יכול להחליף את הקירור ל-katanaIII כמו שהוא שם ולקחת את המעבד בלי הזלמן. המארז משקיט והמחשב יהיה שקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

קנה מאיפה שאתה רוצה, זה הכסף שלך.

בקשר לשאלות:

1. מה לגביו? כרטיס לא משתלם בעליל, חלש משמעותית מ-GTX660\7850 ועולה כמותם.

2. זלמן זה שם של חברה המתמחה בין השאר בייצור קירורים למעבדים. הם התכוונו שהקירור של המעבד הוא של זלמן.

3. עדיף לשים ספק עם מספיק WATT שישאיר מרווח ביטחון. ה-430W של סיסוניק למשל מספיק בהחלט ואף איכותי ביותר ובמחיר נהדר.

4. הקירור מספיק.

5. אם אתה רוצה שקט ברמה 8, אתה יכול להחליף את הקירור ל-katanaIII כמו שהוא שם ולקחת את המעבד בלי הזלמן. המארז משקיט והמחשב יהיה שקט מאוד.

טוב עשית לי הרבה סדר בראש עכשיו. אני יבדוק אז אולי לקחת את ה GTX660 שאמרת.

ושוב תודה, אחרי שאני אלך לחנות לבדוק את הנושאים אם יהיו לי עוד שאלות וזה לא יציק לכם אז אני אשאל.

ובאמת שוב תודה רבה על היחס, ההבנה וההדרכה!!!!!!!!!

פורסם

ממליץ לך על ה-660TI לא ה-660 הרגיל.

מחזק את דבריו של גיל.

עוד דבר, אל תקשיב למוכר באייבורי לא משנה מה אומרים לך, לי אמרו שהספק שיש לי עכשיו (SS 620W S12II), שנחשב ספק איכותי מאוד, הוא ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך על ה-660TI לא ה-660 הרגיל.

מחזק את דבריו של גיל.

עוד דבר, אל תקשיב למוכר באייבורי לא משנה מה אומרים לך, לי אמרו שהספק שיש לי עכשיו (SS 620W S12II), שנחשב ספק איכותי מאוד, הוא ג'נרי.

מה ההבדל בין ה 660 ל 660 TI?

ומ זה ג'נרי?

פורסם

גנרי

מה ההבדל בין ה 660 ל 660 TI?

אין לי כוח לחפש לך ביקורות, אבל תריץ חיפוש בגוגל...

פורסם
  • מחבר

גנרי

אין לי כוח לחפש לך ביקורות, אבל תריץ חיפוש בגוגל...

תודה אני אסתכל ואבדוק גם את הפרשי המחירים ואם זה שווה.

וואלה באמת מקווה שבסכום הזה לשם שינוי תהיה לי קניה טובה ואני יהנה לקום כל בוקר למחשב

אם יש עוד הצעות שכדאי לי לשמוע אני תמיד שמח!

כי עד סוף החודש המחשב כבר יושב פה לידי

פורסם

ספק כח גנרי הוא מוצר מדבקה, במילים אחרות זה ספק שמורידים מפס ייצור שקר כלשהוא בסין\תאילנד\בנגלדש\מדינת עולם שלישי אחרת, מדביקים עליו הספק של 500W למרות שבפועל הוא מוציא במקרה הטוב 250-300W עם נצילות של 50%, במילים אחרות, אם תקנה ספק 500W שעולה 150 שקל ותחבר לו כרטיס מסך כמו 7950 או שהספק יתפוצץ או שהכרטיס יישרף... לא נעים במיוחד עם מחשב חדש, המון אנשים לא מבינים את החשיבות של ספק כח וחושבים שהוא חלק זניח במחשב כאשר בעצם הוא הכי חשוב, לכן בספק כח לא חוסכים ולוקחים משהו איכותי שימשיך איתך גם למחשב הבא לפחות.

הסיבה שעל רוב כרטיסי המסך המודרניים כתוב שדרוש ספק של 500W היא בדיוק בגלל ספקים גנריים כאלו, ATI ו-NVIDIA לוקחות טווח בטחון וכותבות 500W בשביל להגן על עצמן, הכרטיס עצמו צורך באיזור ה-150W אם אני לא טועה. הספק שהמליצו לך עליו מגיע מהחברה הכי איכותית בתחום היום ובניגוד לספקים גנריים אחרים, כשהם כותבים 430W הם מתכוונים ל-430W אז אתה יכול להיות שקט מהבחינה הזו, גם לי יש ספק של Seasonic ומדובר באחד הטובים בשוק.

הדיסק SSD שהציעו לך מגיע מ CRUCIAL שהיא חברה מעולה והדגם הספציפי הזה זכה לביקורות ושבחים מכאן ועד להודעה חדשה, לפני שנה בערך התארגנה פה רכישה קבוצתית של הדגם הזה וחברי הפורום קנו כמה מאות יחידות, אז גם כאן אתה מסודר בלי שום דאגות, גם לי יש את הדיסק הזה ואין שום תלונות, ביצועים נהדרים.

הקירור למעבד שנתנו לך של סקייט מצויין ואם תלך על KATANA 3 בשילוב עם P280 אתה לא תשמע את המחשב בכלל.

פורסם
  • מחבר

ספק כח גנרי הוא מוצר מדבקה, במילים אחרות זה ספק שמורידים מפס ייצור שקר כלשהוא בסין\תאילנד\בנגלדש\מדינת עולם שלישי אחרת, מדביקים עליו הספק של 500W למרות שבפועל הוא מוציא במקרה הטוב 250-300W עם נצילות של 50%, במילים אחרות, אם תקנה ספק 500W שעולה 150 שקל ותחבר לו כרטיס מסך כמו 7950 או שהספק יתפוצץ או שהכרטיס יישרף... לא נעים במיוחד עם מחשב חדש, המון אנשים לא מבינים את החשיבות של ספק כח וחושבים שהוא חלק זניח במחשב כאשר בעצם הוא הכי חשוב, לכן בספק כח לא חוסכים ולוקחים משהו איכותי שימשיך איתך גם למחשב הבא לפחות.

הסיבה שעל רוב כרטיסי המסך המודרניים כתוב שדרוש ספק של 500W היא בדיוק בגלל ספקים גנריים כאלו, ATI ו-NVIDIA לוקחות טווח בטחון וכותבות 500W בשביל להגן על עצמן, הכרטיס עצמו צורך באיזור ה-150W אם אני לא טועה. הספק שהמליצו לך עליו מגיע מהחברה הכי איכותית בתחום היום ובניגוד לספקים גנריים אחרים, כשהם כותבים 430W הם מתכוונים ל-430W אז אתה יכול להיות שקט מהבחינה הזו, גם לי יש ספק של Seasonic ומדובר באחד הטובים בשוק.

הדיסק SSD שהציעו לך מגיע מ CRUCIAL שהיא חברה מעולה והדגם הספציפי הזה זכה לביקורות ושבחים מכאן ועד להודעה חדשה, לפני שנה בערך התארגנה פה רכישה קבוצתית של הדגם הזה וחברי הפורום קנו כמה מאות יחידות, אז גם כאן אתה מסודר בלי שום דאגות, גם לי יש את הדיסק הזה ואין שום תלונות, ביצועים נהדרים.

הקירור למעבד שנתנו לך של סקייט מצויין ואם תלך על KATANA 3 בשילוב עם P280 אתה לא תשמע את המחשב בכלל.

אני תמיד רגוע איתכם. וואלה באמת פה זה הבית של המחשבים.

מה דעתך על המארז SilverStone Redline 1? הוא טוב? הוא פחות טוב מה P280?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים