פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד.בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף).כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים בהיעדר שימוש מעשי והתמקצעות בתוכנות מסויימות, קצת קשה לדבר על החומרה.אני ממליץ לבצע עוד קצת שיעורי בית ולחזור קצת יותר מוכן.בכל מקרה מומלץ לענות על השאלון שבסטיקי על מנת לקבל מפרט שהכי מותאם לשימושים. אני מניח שאתה זקוק למחשב חרישי.
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר השימוש יהיה להקליט שירים ולערוך סאונד. מבחינת חומרה העיקרון הוא באמת מחשב חזק שיוכל לעמוד בהקלטות ארוכות ובאיכות גבוהה וכמובן שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.