עבור לתוכן

האם הספק כח יצליח להתמודד עם המחשב הזה?

Featured Replies

פורסם

טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך.

בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת...

1. מה התקציב המקסימאלי?2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

לא לחרוג!

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרובות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

הפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרובות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא זוכר בדיוק, נדמה לי 19

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 המחשב בסלון עדיף שלא ירעיש מדי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. שיהיה רק בראשון לציון, יש פה IVORY, KSP, TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשוב USB 3 שיהיה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש

זהו, בקיצור בניתי מפרט, הבעיה היא שהכרטיס מסך לפי מה שאני רואה לוקח משהו כמו 85W במקסימום והמעבד 55W במקסימום ההארדיסק 20W במקסימום, הלוח אם והזיכרון לא ממש הצלחתי לברר, השאלה עד כמה הם לוקחים...

המפרט

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪609

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪46

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪323

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪330

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪110

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪352

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI OC - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪550

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

סה"כ: ₪2425

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2377 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wqm9gynx

פורסם

הספק בהחלט יחזיק. בכל מקרה כרטיס המסך מוגזם.

בכל מקרה למה אתה צריך I3? אתה מנצל HT? אם לא, קח פנטיום G ותחסוך כמה שקלים.

פורסם
  • מחבר

הספק בהחלט יחזיק. בכל מקרה כרטיס המסך מוגזם.

בכל מקרה למה אתה צריך I3? אתה מנצל HT? אם לא, קח פנטיום G ותחסוך כמה שקלים.

לגבי הכרטיס מסך, שמע ראיתי שהדבר הכי זול ונורמלי שאפשר לקחת שיהיה רלוונטי לפיפא לשנים הקרובות זה gt630, הוא עולה 400 שקל, ראיתי שהם נותנים הנחה על הספציפי וחשבתי לעצמי שבעוד 150 שקל אני מכסה כמעט כל שגעון של הילד לשלוש שנים הקרובות פלוס פיפא לכמעט 4-5 שנים לדעתי(זאת גם בדיוק הסיבה שהמעבד מושקע טיפה יותר, יש צורך במחשב שיחזיק כמה שנים טובות), אז המחיר שווה את זה, במיוחד שיש לי תקציב לזה.

נחכה לעוד כמה דעות לגבי הספק כח, אם כולם יגידו שיתאים לדעתם אני אלך על המפרט הזה...

פורסם

אתה לא יודע מה יהיה בעוד X שנים.

עדיף להסתדר עם הליבה הגרפית המובנית ולשדרג כרטיס מסך במקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע מה יהיה בעוד X שנים.

עדיף להסתדר עם הליבה הגרפית המובנית ולשדרג כרטיס מסך במקרה הצורך.

שאלה, הליבה הגרפית הקיימת במפרט הזה(INTEL HD2500 אני חושב), תוכל להריץ את הפיפ"א הנוכחי בלי שום בעיות?

פורסם

אין סיבה שלא.

פורסם

ועל אחת כמה וכמה ברזולוציה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים בזה?

נכנסתי לכמה אתרי השוואות כ.מסך, הדירוג של הכרטיס ליבה הזה מאוד נמוך, הוא בערך במיקומים של קצת מעל FX5800 שזה כרטיס שהיה לי לפני 7 שנים במחשב, קצת מעליו ראדון HD3650, שזה גם ענתיקה בפני עצמה וקצת יותר מעליו ג'יפורס 6600GT ו 7600GT, שגם בתקופה הכי זוהרת שלהם לפני שש שנים הם לא היו מדהימים, הרבה הרבה מעליו נמצא ה G210 הפשוט, שהם כרגע איתו והפיפ"א רץ עליו ממש רע, באמת רע.

בקיצור נראה לי קצת תמוה שמבקשים GT8800 בפיפ"א וזה לא אמור לעבוד עם הכרטיס מסך הזה(HD2500) לפי מה שכותבים, אבל אתם מצד שני אומרים שכן יעבוד? אפשר לסמוך על זה?

פורסם

ה-HD 2500 חזק יותר מ-HD 2000 והוא בתורו מריץ מצויין את fifa 2012 על הגדרות בינוניות גבוהות.

לפיפ"א החדש דרישות דומות (אותו מנוע) ועל סמך הליבה החזקה יותר + מעבד חזק יותר + רזולוצייה נמוכה, אתה תסתדר היטב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים