עבור לתוכן

10$ מתנה לתוספי תזונה + 15% רק היום(26.11)

Featured Replies

פורסם

למי מכם שקונה תוספי תזונה(אבקות חלבון, גיינרים, ויטמינים וכו')

ברישום באמצעות הקישור הבא:

Vitacost Refer-A-Friend - Vitacost

אתם מקבלים קופון של 10$ ואני מקבל קופון של 10$ אחרי הקנייה הראשונה שלכם - כולם מרוויחים

הזמנתי מהם אבקת חלבון של Optimum 5lbs עם הקופון הראשון שקיבלתי של ה-10$ יצא 280 כולל משלוח(בארץ בסביבות ה-350)

תהנו

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: רק היום הנחה נוספת בעקבות ה-Cyber Monday

קופון שמזינים בקנייה: SAVEBIG

נותן 15% הנחה

פורסם

איך אני משתמש ב2 הקופונים?

זה נותן לי להשתמש רק באחד

פורסם
  • מחבר

איך אני משתמש ב2 הקופונים?

זה נותן לי להשתמש רק באחד

לא יודע האמת שלא ניסיתי כי אין לי כרגע קופון של 10$..

בכל מקרה יכול להיות שאי אפשר..אם אי אפשר תשתמש ב-15% אם זה יוצא יותר מ-10$ הנחה וב-10$ אם יוצא פחות

פורסם

בדקתי , אי אפשר.

בכל מקרה -עושים בעיות במכס עם הזמנות מעל6lbs ?

פורסם
  • מחבר

בדקתי , אי אפשר.

בכל מקרה -עושים בעיות במכס עם הזמנות מעל6lbs ?

מכס בכל מקרה על מוצרי מזון אין(זה נכנס בקטגוריה)

אם הסכום עבר את ה-75$ (מהניסיון שלי- לא כולל משלוח, למרות שהחוק היבש אומר שכולל, לא מתחייב על זה) כשתגיע לדואר אתה תשלם מע"מ עבור הסכום הנקוב

כשאני קיבלתי חבילה על סך של כ-70 דולר או 100$ כולל משלוח, על החבילה הייתה מודבקת קבלה על המוצרים בלבד ושם היה רשום 70 דולר, אני חושב שגם היה חתימות של הרשויות ככה שזה כן עבר אצלם והם לא יכולים להניח ששילמתי משלוח לכן העבירו את זה הלאה ולא שילמתי מע"מ

שוב - החוק היבש אומר כולל המשלוח, בפועל תלוי במזל/מאיפה אתה מזמין

פורסם

outrage

שים לב

שהמשלוח עד 3.4 ליברות 8$

ומעל 3.4ליברות 23.25$

המחיר באתר למיכלי 5 הוא ביחס ישר בערך למחיר מיכל 2 או 1 ליברות. ולא בהכרח יותר זול בגלל גודל המיכל

לכן לא יודע כמה בדקת והשוואת את המיכלים/מחירים באתר, אבל לרוב משתלם יותר להזמין פעמיים/ שלוש קטן מאשר אחד גדול

שים לב גם שלמרות שזה מיכל חלבון בלבד וזה אמור להיות הכי משתלם למי שצורך חלבון. יכול לצאת שבמיכל גיינר, שמכיל חלבון גם,תהיה אותה כמות חלבון ,בערך באותו מחיר, ושם הרבה יותר רכיבים : ויטמינים פחמימות וכד'

אני מזמין לאחרונה בעיקר מיכל 2 ליברות גיינר + מוצרים ששוקלים מעט (תה,שייקר למשל) שיחד ייצאה פחות מ 3.4 ליברות (משלוח ייצא רק 8$). שמחירם יחד כ 30$ ומממש קופון 10$ (לאחרונה הם רק על קניה מעל 30$ ,לא כולל משלוח ולא כולל מחיר של מוצר השני בחצי מחיר)

כך יוצאת קניה מאוד משתלמת (הכוונה כמובן שניתן להחליף את הגיינר בכל מוצר אחר בעל משקל עד 3.4 ולקבל בכך עסקה משתלמת)

פורסם
  • מחבר

outrage

שים לב

שהמשלוח עד 3.4 ליברות 8$

ומעל 3.4ליברות 23.25$

המחיר באתר למיכלי 5 הוא ביחס ישר בערך למחיר מיכל 2 או 1 ליברות. ולא בהכרח יותר זול כי המיכל גדול יותר.

לכן לא יודע כמה בדקת והשוואת את המיכלים/מחירים באתר, אבל לרוב משתלם יותר להזמין פעמיים/ שלוש קטן מאשר אחד גדול

שים לב גם שלמרות שזה מיכל חלבון בלבד וזה אמור להיות הכי משתלם למי שצורך חלבון. יכול לצאת שבמיכל גיינר, שמכיל חלבון גם,תהיה אותה כמות חלבון ,בערך באותו מחיר, ושם הרבה יותר רכיבים : ויטמינים פחמימות וכד'

אני מזמין לאחרונה בעיקר מיכל 2 ליברות גיינר + מוצרים ששוקלים מעט (תה,שייקר למשל) שיחד ייצאה פחות מ 3.4 ליברות (משלוח ייצא רק 8$). שמחירם יחד כ 30$ ומממש קופון 10$ (לאחרונה הם רק על קניה מעל 30$ ,לא כולל משלוח ולא כולל מחיר של מוצר השני בחצי מחיר)

כך יוצאת קניה מאוד משתלמת (הכוונה כמובן שניתן להחליף את הגיינר בכל מוצר אחר בעל משקל עד 3.4 ולקבל בכך עסקה משתלמת)

תלוי בדיוק באיזה מוצרים ואם יש הנחות או קופונים..אני קונה חלבון לא גיינר ובדקתי מה שאתה אומר יוצא לי בערך אותו דבר

הזמנה של חלבון 2.07lbs יוצאת 33.57 דולר(2 הזמנות 67 דולר ומקבלים 4.14lbs)

הזמנה של חלבון 5lbs יוצאת 77.23 דולר

נניח שיש לי זמין קופון אחד של 10$ - במקרה הזה ב-2 האפשרויות אני לא ישלם מע"מ וההזמנה הראשונה תצא 57 דולר ההזמנה השנייה תצא 67 דולר

בהזמנה הראשונה זה $13.7 ל-1lbs

בהזמנה השנייה זה 13.4$ ל-1lbs

ככה שזה ממש כמעט אותו דבר(בדקתי על אותו מוצר כמובן..רק כמויות שונות)

אבל - במקרה שאין קופון או הנחה בהחלט משתלם יותר לפצל בשביל לא לעבור את ה-75$ ולשלם מע"מ

תמיד אבל יש :) כל פעם שיש לי קופון או שיש הנחה ב-vitacost/bodybuilding אני מזמין

כרגע יש לי בבית חבילה אחת של 5lbs שנשאר ממנה יותר מחצי, עוד אחת עם ממש קצת ואחת של 5lbs בדרך (נקנתה במבצעים של ה-Cyber Monday) ככה שאני תמיד מסודר על חלבון

פורסם

כן ,במקרה שמחיר המוצר גבוה יחסית למשקל אז לא ממש משנה, חוץ מסיבות שפרטת.

אני אישית מעדיף ,אם עולה אותו הדבר, לפצל, כי כך יישאר מיכל אחד אטום. ועם מיכל גדול כל התכולה חשופה ללחות/חום וכד'.

במקרה של מחיר נמוך יחסית למשקל, יותר כדאי לפצל גם אם יש/אין קופון/קופונים.

למשל:

גיינר שאני מזמין עולה כ $14 ושוקל 2 ליב(מתוכן 0.7 חלבון), אז קניית 3* 2 ליברות (6 ליברות) עולה לי בערך אותו הדבר כקניית אחד של 5 (~60$)

ב

bodybuilding מחירי משלוח הרבה יותר גבוהים (עבור מיכל 2 ליב, משלוח הכי זול 21.5 $ :-\ ), קשור גם לזה שאפשרויות משלוח אצלהם קצת שונים.

אבל שני האתרים בהחלט מומלצים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים