עבור לתוכן

מתכנתים? בואו להפגין את כישוריכם בתחרות Hackathon Israel באוניברסיטת תא-17/18.10

Featured Replies

פורסם

פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =]

אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם.

אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989.

אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך].

אגב, יהיו שם גם לא מעט אנשים מתחום היזמות [גם בקבוצות] והעסקים כדי שייבנו תכניות עסקיות וכל הדברים שמסביב [כחלק מהתחרות] אז זו גם הזדמנות עסקית טובה מאוד. מלבד העובדה שהמרכז ליזמות, בשיתוף פעולה עם לא מעט גורמים אחרים יהפכו בסופו של דבר את הקבוצות המנצחות לסטארטאפים, יש גם פרסים =].

מידע נוסף :

כתבה בדה-מרקר :

אתר רשמי:

דף פייסבוק:

מקווה לראות אתכם באירוע,

אבי.

פורסם

אני מגיע.

פורסם

וואו! נשמע מגניב בטירוף!

(אבי, לא מצאתי את המייל שלך, ולא הרגשתי כלכך בנוח לבזבז לך חצי שעה בטלפון, אז אני כותב

פה את השאלות שלי, סורי על האורך :P ). לפני שאני שוכח, המייל שלי : vitali נקודה pe בג'ימייל :)

מה שלא הבנתי אבל האם מדובר רק בלהתחרות? או שהמטרה היא קודם כל לחבר בין אנשים ולהריץ

פרוייקטים שיעזרו לאנשים? והתחרות היא יותר לרוח הספורטיבית...

ואם זה המקרה השני, מה לגבי להביא פרוייקט שנמצא בפיתוח מוקדם? אני שואל כי בשבועיים האחרונים אני מפתח תחליף

לצעצוע המגניב הזה. כזה שרץ בתוך הדפדפן כאפליקצית javascript. עם תמיכה ב API פלאגנים ובנוסף מנוע

המברשות המגניב של mypaint.

הפרוייקט כמובן תחת רשיון חופשי (GPL כנראה), ולצערי אין לי חצי מושג בבניית ממשקי

משתמש (התכוונתי להשתמש בזה של tuxpaint ). האם אני יכול להציע את הפרוייקט הזה?

( ב 30 שעות עם האנשים הנכונים אפשר להפוך את הפרוייקט הזה למשהו מאוד יפה, במיוחד שרוב עבודת

התשתית כבר נעשתה + יש טסטים ובימים הקרובים אני מתכוון לסיים עם שרת ה CI - במילים אחרות זה אידיאלי

למרתון פיתוח אינטנסיבי :) ).

ואם לא. יש לכם רעיונות לפרוייקטים? או שצריך לבוא מהבית עם אחד מוכן?

כי אין לי יותר מדי רעיונות ורוב הזמן אני עסוק בלנסות ליישם את המעטים שיש לי... האם אני עדיין "קהל היעד" שלכם?

פורסם
  • מחבר

hackathon@startau.co.il

נשמע כמו רעיון ממש טוב!!!

אין כמעט עיסוק סביב התחרות. זה חלק מהפעילות שלנו לקידום יזמות חברתית ויזמות ככלל.

שלח לי את הפרטים שלך במייל - סטודנט, רקע, טלפון ושם מלא. אם סטודנט או חייל צרף צילום תעודה. אהבתי את הרעיון ואני אשמח לראות אותו שם אז כנראה אשיג חינם - רק אם אתה יודע שבוודאות אתה תגיע כי זה מוקצב לסטודנטים באוניברסיטת ת"א ולקבוצות.

בעניין הרעיונות - אנחנו מציעים "בנק" של בעיות שקיימות היום [לדוגמה הבעיית הפקקים שוואיז פתרו ] אבל חוץ מזה אנחנו נפיץ הודעה לכול הנרשמים כדי לדעת למי יש רעיון טוב ולרוב יינתן גם זמן להציג את הרעיון ולבחור את חברי הצוות שהוא רוצה בעצמו.

אנחנו דואגים גם לגוון ובגלל זה ביקשתי רקע [בתכנות/עסקים ויזמות] כי אנחנו משבצים אנשים לפי עיסוקים כדי שזה יהיה הכי טוב לעסק באופן כללי.

החוקים של התחרות קובעים כי ניתן להגיע עם קוד מוכן מראש ולהמשיך את הפיתוח במרתון אבל רק אם הוא הוכן מראש לקראת התחרות. ישנם רעיונות שאפילו במרתון אין מספיק זמן לפיתוח [קוד/תכנית עסקית] וכך יוכלו להספיק.

פורסם

סבבה תודה :) וברור שאני מגיע! (שלחתי לך הרגע מייל).

רגע אז אני צריך לפתות אנשים לצוות? כי אם זה ככה, אני לגמרי מביא ידידה כוסית בתפקיד "אטרקציה חזותית" :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים