פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים SilverStone Redline 1 עדיף.הכוננים של סוני עושים המון רעש בזמן פעולה וצורב יעבוד לך בלי בעיות הרבה יותר משנתיים (אלא אם כן אתה מוכשר...).
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים אני תמיד ממליץ ללכת על המארז של ג'יגהבייט gz-g1 ולהוסיף בנפרד את ה-S12II 430W של סיסוניק.הבאנדל של הסילברסטון מצויין רק שהמארז מגיע עם מאוורר בודד ויש צורך להוסיף אחד. במחיר הוספת המאוורר לג'יגהבייט יש שלושה מאוורריםכששני הקדמיים נשלטים ע"י חוגות. מדובר במארז איכותי שנראה לא רע בכלל.
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מחבר סבבה אני יחליף לLG...אתה יכול לתת לי לינק למארז הזה של גיגה ביט ? לא מצאתי אותו באתר של TMS...יש לו פילטרים ? זה חשוב...זה עוזר לשמור על המחשב נקי...וקל יותר לנקות...
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים אתה יכול לתת לי לינק למארז הזה של גיגה ביט ? לא מצאתי אותו באתר של TMS...אין, הפסיקו לייבא\למכור אותו ב-TMS לפני זמן מה.
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מארז מצוין, קניתי אותו לפני חודש... יש לך שליטה ידנית על שני המאווררים הקדמיים, לא כי מרווח, אבל מארז מצוין.בכל אופן תישאר על הנוכחי.
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מחבר אני לא מכיר אותו אבל נשמע כאילו הוא היה לא רע בכלל..חבל...בכל מקרה...ללכת על הסילור סטואון ? יש לו סידור כבלים מספיק טוב ?ניראלי סוף סוף הגענו למפרט הסופי (:http://www.tms.co.il/preview/spec/varqxbmp
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים מחבר המחשב נרכש חברה (: תודה רבה על העזרה במפרט ובמיוחד בקטע של הכרטיס מסך (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.