עבור לתוכן

שגיאה בהתקנת DRIVER 306.97 לכרטיס מסך GEFORCE 260 GTX

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה.

ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל.

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם
  • מחבר

מחקתי את כל מה שהיה קשור לNVIDIA וניסיתי להוריד שוב, עדיין נכשל. עכשיו אני מנסה להתקין את הדיסק החדש ובכלל אין תמיכה בWIN7 כי זה דיסק ישן, מה עושים?!

פורסם

מוריד דרייבר ישן יותר מכאן.

פורסם
  • מחבר

ירדתי ל296.10 וזה עדיין לא מתקין. אני ממשיך לרדת בגרסאות אבל זה לא נשמע בכלל הגיוני ששום דבר לא עובד... אולי יש לי בעיה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

אולי אני צריך למחוק את הגרסא הקודמת? בתוכנות מותקנות כתוב שיש לי PHYSX ו3D DRIVER

פורסם

מה רשום בהודעות השגיאה שאתה מקבל?

פורסם

מחקת שאריות?

פורסם
  • מחבר

29v17wx.jpg

למה אתה מתכוון בשאריות?

פורסם

מחיקת דרייבר לא מוחקת את כל התוכן שקשור אליו, לכן מתקינים Driver Fusion עוברים למצב בטוח ואז מנקים את השאריות שנשארו לאחר המחיקה של הדרייבר.

1. מוחקים את הדרייבר בצורה רגילה דרך הסרה של תוכניות ב-WIN.

2. עוברים למצב בטוח, מנתחים את מה שנישאר מדריבר התצוגה של NVIDIA.

3. מפעילים ניקוי למה שנימצא.

4. מפעילים מחדש את המחשב ומנסים להתקין שוב.

כמו שזה נראה יהיו לך הרבה שאריות מהרבה דרייברים שניסית להתקין.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי הכל חוץ מהREGISTRY, את זה זה לא נותן לי להסיר. אני לא יכול להיכנס למצב בטוח כי אין לי מקלדת חוטית... האלחוטית לא מגיבה כשאני לוחץ עליה בעלייה של הWINDOWS, יש עוד דרך?

פורסם
  • מחבר

נכנסתי למצב בטוח וזה עדיין מסרב לעשות UNINSTALL, יש אולי תוכנה אחרת?

פורסם

בעקרון אפשר להסתדר בלי מקלדת לצורך העניין... עכבר אמור להספיק.

בכל מקרה תנסה להסיר שאריות עם driver fusion במצב רגיל (לא safemode), זה עדיף על כלום ואם אני לא טועה הוא מבקש איתחול ע"מ להסיר את מה שלא הצליח, בהפעלת מערכת הבאה. ז"א ללא צורך בכניסה למצב בטוח.

פורסם

תגדיר ב-WIN שיעלה במצב בטוח בהפעלה הבאה... תחפש בגוגל בטוח מסבירים.

פורסם

היה לי מקרה דומה, רק שהתעסקתי עם רגיסטרי וכנראה מחקתי משהו בטעות והתקנה של דרייבר חדש היית עוצרת על ההתחלה, ניסיתי גם כמה גרסאות ולא עבד, עשיתי SYSTEM RESTORE ואחר כך כן הצלחתי להתקין דרייבר של כרטיס מסך, תנסה, מקסימום לא יעזור, אבל לא פוגע בכלום.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי למצב בטוח ולמרות הכל הוא סירב למחוק לי את הREGISTRY שנותר וכל הזמן אמר שאני צריך לעשות RESTART.

ניסיתי SYSTEM RESTORE וגם זה לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים