עבור לתוכן

באיזה מכשיר כדאי להשתמש בתור "Repeater" לרשת אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK.

ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס).

רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר.

אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים.

אני פשוט ממש לא יודע מה מספיק טוב והאם הדרך חיבור שהצעתי כאן באמת תעבוד. למישהו יש נסיון בנושא ויכול לתת לי טיפים?

פורסם

כל מה שאתה צריך זה נתב פשוט שעולה 120 עד 150 שקל ואחרי שאתה רוכש אותו, לפעול על פי הפרק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK.

ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס).

רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר.

אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים.

אני פשוט ממש לא יודע מה מספיק טוב והאם הדרך חיבור שהצעתי כאן באמת תעבוד. למישהו יש נסיון בנושא ויכול לתת לי טיפים?

מכשירים כמו רפיטר של"נקודת גישה" אינם מחלקים כתובות DHCP על זה אחראי הראוטר למעלה...

אם כבר יש לך חיבור קווי ביחידת דיור אתה יכול לחבר AP (נקודת גישה) באופן קווי לראוטר ובכך אתה תיצור רשת משלך, כי הAP ישדר אות אלחוטי חדש ויציב על סמך בסיס נתונים של הראוטר שלך...

ככה אתה יכול לחבר את כל הצרכנים באופן אלחוטי...

באותם המכשירים יש אפשרות לחיבור רפיטר אוניברסלי, כלומר לקבל רשת אלחוטית מרחוק, לשחזר ולהמשיך אותו הלא ובנוסף לחבר צרכנים קווית בתצורת CLIENT.

לדוגמה מכשיר של TP-LINK עולה כ160 ש"ח... דגם 701

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים