פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אחרי שתקנה את ה- SSD תחבר אותו ללוח האם (רצוי לSATAIII אם יש) ותנתק את חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח הישן מלוח האםאז תדליק את המחשב ותבצע התקנה נקיה של מערכת הפעלה על ה- SSDאחרי שתשלים את ההתקנה תוך כדי שהמחשב דלוק תחבר את חיבור ה- SATA של הקשיח הישן והוא יופיע כדיסק איחסוןואז תוכל למחוק את מערכת ההפעלה הישנה שמותקנת עליורק שים לב שאתה לא מוחק בטעות קבצים שאתה צריך
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר אחרי שתקנה את ה- SSD תחבר אותו ללוח האם (רצוי לSATAIII אם יש) ותנתק את חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח הישן מלוח האם אז תדליק את המחשב ותבצע התקנה נקיה של מערכת הפעלה על ה- SSD אחרי שתשלים את ההתקנה תוך כדי שהמחשב דלוק תחבר את חיבור ה- SATA של הקשיח הישן והוא יופיע כדיסק איחסון ואז תוכל למחוק את מערכת ההפעלה הישנה שמותקנת עליו רק שים לב שאתה לא מוחק בטעות קבצים שאתה צריך אוקי תודה שאלה- למה דווקא לsata 3?
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים כי הוא יאפשר לך לנצל את מלוא המהירות של ה-SSD (הכוונה ב-SATA3 היא ל-SATA 6.0Gb).כמו כן תשנה ביוס ל-AHCI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.