עבור לתוכן

האם בגרסה הנוכחית של האנטי וירוס של מיקרוסופט יש כבר אפשרות לכבות את Spynet

Featured Replies

פורסם

שלום:

מכיוון שרוב האנשים טוענים שהאנטי וירוס של מיקרוסופט, Microsoft Security Essential, מגלה הרבה יותר טוב וירוסים מאשר Avast ו-Avira, הינני רוצה לדעת האם בגרסה הנוכחית של MSE, יש כבר אפשרות לכבות לגמרי את רכיב הריגול של ה-Spynet.

ה-Spynet היה הסיבה למה נמנעתי מלהשתמש באנטי וירוס שלהם, מכיוון שלא ניתן היה לכבות אותו.

מה אתם אומרים?

אני משתמש ב-Avast.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם

עד היום האנטי וירוס הזה לא מצא לי כלום, אבל ה-AVG מצא הרבה מאוד...

פורסם
  • מחבר

זה אכן קורה לי עם Windows Defender (אם כי לא אנטי וירוס אלה אנטי-רוגלה).

הבעייה היא, שלפי מה שידוע לי, AVG, בדומה ל-Avast, כבד מאוד.

ו-Avira מטרידה עם פופאפים של פרסומות + הצעה להפעיל את Webguard בגרסה החינמית, תוך כדי התנייה להתקנת Ask Toolbar, שהוא טולבר מרגל.

פורסם

לשאלה המקורית, בדקתי עכשיו בהגדרות של האנטיוירוס, וכן יש שם אפשרות לכבות את הרכיב שמדווח למייקרוסופט על קבצים לא מזוהים. זה נקרא Microsoft Active Protection Service. הנה צילום מסך:

http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0,3253,l=297463&a=297463&po=3,00.asp?p=n

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי בויקיפדיה אודות SPYNET, ה-MAPS וה-SPYNET זה אותו רכיב בשם אחר.

תודה.

הרבה אנשים אמרו שהוא עובד הרבה יותר טוב מ-Avast, Avira ו-AVG, ומוצא הרבה יותר וירוסים.

האם זה עדיין כך?

פורסם

לפי דעתי אתה טועה, הוא לא מוצא דברים קטנים... בכל זאת AVG בגרסה 2013 בכלל לא כבר ויעיל מאוד, לא מרגישים אותו מגרסה 2011 ועם השנים הוא רק השתבח. לפני חודשיים ניסיתי לבדוק את היעילות של מיקרוסופט, חודש עבדתי איתו והוא לא מצא כלום, חזרתי ל-AVG, למרבה הפלה, הרבה מאוד זבל נמצא שם...

פורסם
  • מחבר

התקנתי את AVG. הוא נראה הרבה יותר טוב. הוא מצא לי נוזקות וסוסים טרויאניים בקבצים AutoKMS.exe וכן ב-KMSEmulator.exe שבתיקיית Windows (אם הקבצים האלו אכן זדוניים).

בדומה ל-Avast, גם ב-AVG, יש בגרסה החינמית, את כל ההגנות נגד נוזקות שבעבר היו רק באנטי וירוסים בתשלום. אולם אין שם ממשק בעברית (למרות שזה של Avast היה גרוע).

בכל אופן תודה.

פורסם

האנטי וירוס של מיקרוסופט ממש אכזב אותי.

לא מצא שום דבר כאשר ידעתי בוודאות שהקובץ נגוע.

כל אנטי וירוס אחר איתר את הוירוס.

פורסם

התקנתי את AVG. הוא נראה הרבה יותר טוב. הוא מצא לי נוזקות וסוסים טרויאניים בקבצים AutoKMS.exe וכן ב-KMSEmulator.exe שבתיקיית Windows (אם הקבצים האלו אכן זדוניים).

בדומה ל-Avast, גם ב-AVG, יש בגרסה החינמית, את כל ההגנות נגד נוזקות שבעבר היו רק באנטי וירוסים בתשלום. אולם אין שם ממשק בעברית (למרות שזה של Avast היה גרוע).

בכל אופן תודה.

גרסה 2013? בכל אופן הוא מצוין, לא תצטער על כך.

פורסם

באמת? גם אני אנסה. קראתי בכמה מקורות של-MSE הוא אחד האנטיווירוסים הטובים בעולם (אפילו בהשוואה לאלה בתשלום). כנראה שמשהו השתנה מאז.

פורסם

בכל אופן תודה.

אלה קבצים שמשמשים לפריצה של הwindows שלך :)

פורסם

זה פריצת אופיס לא וינדוס

פורסם
  • מחבר

פתחתי דיון בפורום של Avast, במטרה להסגור את חשבון המשתמש שלי שם, בגלל שעברתי ל-AVG, ותראו מה יצא מזה: דיון ברמה של FXP.

הם חושבים ש-Avast הוא הכי טוב שיש, ושלטענתם על פי מבחני AV comparatives, האנטי וירוס AVG מציג יותר התראות שווא מאשר Avast.

פורסם

באופן כללי מאז גרסה 2013 הוא הרבה יותר קל ולא מציק כמו בגרסה 2009 (השיפור הגדול הגיע בגרסה 2011).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים