עבור לתוכן

מחפש אנטנה שתענה על הדרישות הנ"ל

Featured Replies

פורסם

אני יכול לדבר עם המוכר...שמעתי שהוא גמיש קצת במחיר :hi: פותח התרד מוזמן ליצור איתי איתו קשר.

יותר מדי רמזים.. ;D

פורסם

אני בכל זאת הייתי הולך על האנטנה !

פורסם

יותר מדי רמזים.. ;D

שיטט עלית עלי..אני מחזיק מניות של TP-LINK :oאבל בלי קשר יש להם מוצרים טובים והיד 2 הזה הוא ממש שווה והמוכר גבר גבר..מוסר לי שגם ב- 45 שקל הוא מוכן למכור!! הוא גם נעלב שקוראים לו שודד לאור יום (או צהריים או לילה) :'(

פורסם

מוכר זבל, נמושה!! :pissed: מכר לי מחשב סופר גיימר+++ (זה מה שהיה רשום על המחשב עם טוש אדום) ב10000 וזה לא מריץ לי קונטר סטרייק.. הוא גם לא מוכן לבטל עסקה. ועוד לא הזכרתי את זה שהוא משחד ומשוחד.. :nono:

חחח נראה לי שמיצינו :)

פורסם

^צרכן ישראלי מעפן שכמותך..רק דביל קונה מחשב ב- 10K ובסוף גם לא יכול להריץ איתו קונטר סטרייק!! שוחד לוקחים לא נותנים!

זהוא עכשיו מיצינו :D

ובנימה רצינית זו..פותח התרד כל מה שאתה צריך זה לקנות ראוטר וכמובן לעשות מנוי לאינטרט (ספק+תשתית)! תפסיק לגנוב אינטרנט מהשכנים שלך ועוד להתלונן על הקליטה והאיטיות :nono:

פורסם

מה כן יכול להיות ריאלי ?

לדפוק לעצמך מקלדת בראש. :)

שזה ארוך ודק מידי בשביל להיות דילדו טוב. :(

בנימה פחות צינית ויותר חיובית - הדיון הזה כבר די הזדהם בשטויות (לראיה תראה את הפוסט הזה). אני מציע שתפתח דיון חדש ותסביר בדיוק מה אתה צריך ולמה.

רק טיפ קטן - בפורום לא תמיד אוהבים לעזור לאנשים שמנסים להתעלק על האינטרנט של השכנים ועוד מתלוניים ש"זה איטי ויש ניתוקים".

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אמנם באיחור אבל לאור הספאם שחוגג כאן, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים