עבור לתוכן

איך לאחסן HDD לגיבוי בזמן שהוא לא מחובר? (99% מהזמן)

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בכמה HHD לצורך גיבוי של מידע שמאוחסן על המחשב שלי.

בזמן שאינם מחוברים למחשב, אני מעוניין לשים אותם במקום בטוח במגירה.

האם יש דרך כלשהי לאחסן אותם בצורה שתשמור על תקינותם ואורך חייהם?

האם יש נרתיק/חיפוי או משהו בסגנון שימנע זעזועים/מכות/שאר דפקטים...?

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: תודה רבה!

מקווה שאמצא בארץ, אני לא אוהב להתעסק עם איביי....

פורסם

דווקא מניסיון שלי עדיף לקנות באיביי ולא בארץ. אבל בכלאופן, לא הבנתי מה הבעיה לשים אותו פשוט במגירה וזהו. אם אתה לא מתכוון לנייד אותו, בשביל מה לך נרתיק?

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל קצת פירוט על הנסיון שלך עם איביי לעומת קניה בארץ... ;)

אני מעוניין באיזו הגנה כי מגירה זה דבר דינמי, פותחים, סוגרים, מזיזים וזה עלול לגרום לבעיות...

תודה רבה!

פורסם

נו באמת. אז תשים בקופסת קרטון בתוך המגירה.

לגבי איביי, יש לי יותר מ-100 הזמנות. חוץ מפעם אחת שאכלתי אותה בגלל שהייתי טירון, הכל טיפ טופ. גם במקרה ומגיע משהו לא טוב, קיבלתי את כספי חזרה.

פורסם
  • מחבר

אבל מה אתה עושה עם מוצרים שדורשים אחריות ממושכת?

פורסם

כמו מה למשל?

הדברים הכי יקרים שהזמנתי הם מקרן וטלפון (טוב טלפון מגרמניה מחנות ולא באיביי). במילא יש להם אחריות קצרה גם בארץ, ומקסימום אפשר לשלוח חזרה.

פורסם
  • מחבר

משהו פה לא ברור לי...

יש מקומות בארץ ש"מוציאים את המיץ" עד שמאפשרים לממש אחריות, אם בכלל. אז מה הטעם להתעסק עם עסק שהוא לא בארץ בכלל?

כל הכסף והאנרגיה על משלוחים הלוך ושוב שווים את זה? במיוחד שלא ניתן להתייצב פיזית בחנות כלשהי ולדרוש מה שמגיע לך...

פורסם

בדיוק בגלל שמוציאים את המיץ הרבה פעמים, במיוחד אם יש הפרש גדול במחיר אני מעדיף לקנות בחו"ל. פחות מוציאים לך את המיץ. אם הפריט לא גדול, המשלוח גם לא יקר.

פורסם

בכל אופן אתה לא חייב לקנות מוצרים שדורשים אחריות ממושכת מחו"ל

מהשו כמו הקופסא הזאת כדאי לקנות משם

פורסם
  • מחבר

כן לגבי הקופסה זה די ברור שאין בעיה של אחריות.

העניין הוא לגבי דברים יותר רציניים, לא פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שמאוד אוהב לקנות דרך איביי ולכן עניין אותי מה כל כך מלהיב בזה...

פורסם

אני אוהב את זה בעיקר בגלל הנוחות והמחירים הזולים

לא צריך לנסוע ולהסתובב ולחפש את מה שאתה צריך ופשוט מחפש באתרים מזמין וזה מגיע אליך במחיר נמוך לרוב

וגם יש את הקטע שאתה מחכה לחבילה ....

תנסה ותראה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים