פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אם לא מדובר בטרקטור, אני אסתדר 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל הרכבה, לא צריך מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף במרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תלוי במחיר, אם אפשר להכניס קורא SD מהיר לעסק זה יהיה נחמד 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא תודה רבה מראש
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Trayכמות: 1 - מחיר: ₪556קירור למעבד:Intel Original 1155כמות: 1 - מחיר: ₪30לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪386מארז:באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪330זיכרון:Kingston 4GB 1600כמות: 2 - מחיר: ₪110קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪438כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪2065מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2024 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/t5p1lz3g
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר תודה רבה על התשובה המהירה אני רק שאלה - האם בחירת מעבד i5 תשפר את הביצועים לצרכים שלי או את מהירות השימוש באופן משמעותי? (האם במידה ששווה את החריגה בתקציב ואם כן באיזה ממעבדי הi5 כדאי לבחור) תודה רבה שוב!
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים I5 כולל 2 ליבות נוספות שוודאי יתרמו לביצועים בפוטושופ ותוכנות עריכת וידאו. השאלה כמה כבדות הם.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר אם כך, איזה ממעבדי הi5 מומלץ? ואילו התאמות יש לבצע במפרט כדי שיתאים למעבד?
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים ה-3470 יהיה טוב. לא דרושות התאמות אבל בשביל לחסוך אתה יכול לוותר על כונן אופטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.